- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Zsocy155 #44293 üzenetére
Az összefoglaló már évek óta nem frissült, az AOSP 4.4.4. telepítése például nincs leírva és sokkal egyszerűbb, mint az Fmod telepítése. Nem kell root, nem kell Odin, nem kell repart.
Most visszakerült hozzám 1 hétre a telefon és probléma nélkül fut ez a ROM. A teljesen összehányt, állandóan hisztériázó, magába zuhanó, undorító gyári 4.1.2-re ment fel a linkelt leírás szerint és hasít.
Persze lehet az Fmod-dal is próbálkozni, talán az még jobb, de garantáltan többet kell vele dolgozni.
-
stul87
tag
válasz
Zsocy155 #27192 üzenetére
Telemax GSM-nél van,tegnap hívtam őket,hogy kéne a teló,mert "eladtam" és hoznám el az újat,azt mondták,hogy max jövőhét lesz belőle,de 3 napja már náluk van,max ha ma még nagy meglepetésemre felhínának.
Acef: Ha 2 hónapja mikor olvasgattam a fórumot van egy ilyen csávó,aki el tud bizonytalanítani,akkor nem sajnálok 2E ft-ot és Desire X-em lenne,nem itt mókolgatnék,meg szervizeltetéssel germóznék. A szerencse,hogy szabin vagyok,szal lehet lesz akinek építő egy ilyen vélemény. De nem írok többet,nem akarok veletek szőrözni,de ezt muszáj volt,ezt a mérnöki szégyent kiírnom magamból,a lezáró vs. hangerő...
Mindamellett minden tiszteletem a tiéd a tudásoddal kapcsolatban!
-
Csabi1984
addikt
válasz
Zsocy155 #26820 üzenetére
Háháh Ez tetszett. Legjobb lett volna ha azt írod Gyönyörű akt kép a szervizes kolléganő...... kollégájáról aki hapsi
az imei számot mi tartalmazza: Szoftverrel módosítható vagy nem? Azért kérdezem esetleg új panelt kapok akkor kapok új számlát is?Honnan fogom igazolni,hogy amit vettem készüléket a T-mobilenál az rossz és helyette kaptam mást
-
Imy
veterán
válasz
Zsocy155 #22361 üzenetére
A kiest felejtsétek el!
frissítés odinnal -
unknownerror
tag
válasz
Zsocy155 #22086 üzenetére
Hali
nekem egy Genius BT-03i fülesem van.
Nálam a menete: Fülesen hosszan nyomom a bekapcsolót, amíg párosítás üzemmódba lép. Telefonon keresés, ha megtalálta, beírom a gyári jelszót, vagy még azt se kell, és kész, össze vannak kapcsolódva. Ezután minden hang a fülesre megy. Ha máskor bekapcsolom a bt-t, akkor pár másodperc múlva összekapcsolódik a telefonnal.
Beszéletés is megy, bár az néha bugos, de a zene része mindig jó. -
Carline
őstag
válasz
Zsocy155 #10440 üzenetére
Ha problémázna akkor a beállításában át lehet állítani úgy, hogy a weboldal ne androidnak lássa hanem asztali gépnek.
Ehhez menü / settings /page content settings / set user agent és itt van jópár választási lehetőség: android, desktop, iphone, ie, firefox, safari, ipad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest