Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeljanos
tag
Sziasztok. Egy ideje nyúzom az RR-t, nagyjából minden rendben vele. Valaki tud egy linket adni, hol találom a legfrissebb RR-t, illetve hozzá való gapps hol lelhető?
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Bátyámnak van egy ilyen telefonja, és már a haját tépi a lassusága miatt.

T-mobilos, az ottani legfrisebb szoftver van rajt. Esetleg lehetséges valami stabilabb, frisebb romot telepíteni rá?Köszi.
-
mcgeri1
tag
Sziasztok,
Már rég óta olvasom a fórumot, sok hasznos dolgot is olvastam itt. (Utólag is köszi a tippeket.
) Több romot kipróbáltam már, mostanában a novafusionos 4.4.x-eket használtam. A 4.4.3 jó volt 4.4.4 sokszor újraindul nekem és a lengyel fiúk nem nagyon akarnak kiadni újat. Szóval úgy gondoltam kipróbálnék másik 4.4.4-es romokat. Ki mit használ? XDA-n néztem a ParnoidAndroid vagy a SlimKat tetszik, ezeket frissítik is ahogy néztem. Próbálta már valaki esetleg valamelyiket? Tapasztalatok?Köszi
-
Csabi1984
addikt
Ez nagyon kemény. Olyan fürge, hogy magam sem érem utol
Még a facebook is gördülékeny. -
Csabi1984
addikt
Sikerült feltenni az Fmodot is. Köszönöm szépen a segítséget. Egy kérdésem ezzel is megoldható a gyári visszaállítás új belakás érdekében?
-
Csabi1984
addikt
Sikerült lementeni az EFS mappát Total commanderrel, de ellenörzöm a két mappa méretét az egyik több mint a másik
-
Csabi1984
addikt
Olyan gondom van, hogy letöltöttem a EFs filemanagert, hogy letudjam menteni a EFS mappát,de nem hozzáférés megtagadva
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Mit csináljak, véletlenül a felfelé gombot nyomtam be és Downloadba kerültem. Ha nem csinálok semmit újra indíthatom? Mert csak annyi van írva a zöld figura alatt, hogy Do not turn of target it
-
Budager
csendes tag
sziasztok! pár napja ezt írja ki a telefonom: [link]
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki találkozott már ilyen hibával? Ha újraindítom akkor egy darabig jó, de utána gondol egyet, és megint kiírja. Hardveres hiba lehet szerintetek? Előre is köszönöm.
-
flash-
veterán
webáruházban vettem a telefont, nem volt hozzá samsungos garancialevél.
de a mysamsung.hu-oldalon azt írja (samsung smart prémium megoldások)
hogy 2015.03.07.ig van garim.garancia meghosszabítást igazoló papír is van ott.de garilevelem nincsen.
szóval akkor most van garanciám (tudom gariztatni a telefont) vagy sem?
-
Acef
addikt
Utána volt a váltás, cserélték a gajegyeket, nem adták a +2 hónapot, csak a 2 évet.
Nekem az s4 minire már nem adtak +2 hónapot, mert későn regeltem.
(Nem hiszem, hogy megtatom 2 évig, de eladásnál számíthat) -
Keem1
veterán
Frankó... Lassan aktuálissá válik a készülékváltás (ha a szolgáltatóm is meg szeretné hálálni egy jó árral, hogy náluk maradjak). Jó tudni, hogy a kiszemelt S5 (vagy ha arra nem lesz pénz, S4) már nem kap plusz garit.

Ja, beléptem a My Samsungba, és az Advance-nál még mutatja a plusz 2 hót. Majd holnap beregelem a húgom nemrég beszerzett Express-ét, megnézzük, nála mit mutat majd.
-
Acef
addikt
Csabi1984
próbáld ki
Samsung garancia
Kb. 2014 május óta:
A Samu szigorítja a gart, felforgatták az egészet.
Az új garjegyek esetén nincs már 2, vagy 2 év + 2 hó, hiába a számla + garjegy.
- Kb. május óta megszünt a regisztráció esetén +2 hó gar.
- Itthon csak akkor van (1+1 év) gar, ha regisztrálod a samunál. Az egésznek a szürkeimportos készülékek (lopott garanciával?) javíttatása, a szürkeiportos készülékek elkülönítése a célja. -
biker10
tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek ilyen telefonja van, és lenne két kérdése:
Kitörölt egy üzenetet, s azt szeretné visszahozni. Van rá valamilyen app?
Milyen programot kell telepíteni ahhoz, ha látni szeretné,hogy a telefon hol van? Ezt mondjuk egy programmal vagy számítógépen követni lehessen. (Gondolom GPS koordináták alapján)
Köszi
-
Csabi1984
addikt
Most nem emlékszem arra, hogy az okosítást belakás elött kell elvégezni vagy mehet azután is hogy használtam normálisan 1-2 napig?
-
Csabi1984
addikt
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Igen arra gondoltam
Mert elötte állok.. GB volt rajta (szervizes ezt tette vissza) , felgyúrtam a JB-t rá. Már összegyüjtöttem a dolgokat,
Root.zip.
CWM.zip
Core.6.8.zipCsak hát lelkierőt gyüjtök ehhez

-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Csabi1984
üzenetére
Szia.
Cocore kernelre gondolsz? Elvileg minden újban van valami javítás, érdemes frissíteni, persze ez nem mindig úgy sül el ahogy az ember szeretné, mert van, hogy rosszabbul jár az újjal!
Memória kezelés javítása, stabilabb, gyorsabb működés, 1-2 újabb plusz funkció, de mint írtam mindenkinek másképp működik, na meg ki melyikre is esküszik! A legtöbbünknek itt a 6.8-as jött be a legjobban! Próbálkozni kell, szerintem ezt készülékre is válogatja! -
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Először is Acef kollégának köszönöm a segítséget,de nem akarom a kérdésemmel nyaggatni állandóan

Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy valójában mi is az Core 6.2 (példa) Azon kivűl,hogy segít a telefon gyorsaságán? Mindennek vannak ágazatai. Egy informatikai példával felhozva. Egy laikus ember bemegy a pc boltba és mondja az eladónak jó sok magos gép kellene mert azt hallotta, hogy jó
Informatikában vagyok jártas de a telefonok müködésének csak a feszíni ismeretét tudom. Tudom,hogy van root lehetőség amivel "rendszergazdák" lehetünk. De engem a Core dolog érdekel mert valahogy csak segít a telefonon
.... -
vazzz
őstag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Szerintem nem ugyanarról beszéltek...

-
kátú
őstag
Próbált már valaki SWAP partíciót létrehozni az advancen?
-
fausto
addikt
Egyébként nekem is azért volt szervizbe, mert beporosodott a hátsó kamera. Elsőre cserélték a kamerát, nekem jók a szervizes tapasztalataim.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
üzenetére
én helyi samsung szervízbe vittem kamera kitakarítás miatt, korrektül meg is csinálták, de nekem is ott maradt a folt. (az nem por volt) visszavittem, megint kitakarította, de folt megint maradt, így rendelt egy kamerát, megjött, kicserélte, minden ok. (azóta persze megint porosodott)
jó ez a 2év(+2hónap) gari
-
törölt tag
Tudtátok, hogy a My Samsungon lehet kérdést feltenni a Samsungnak?
Na én tudtam. Kérdeztem is:Tárgy: Ügyfélelégedetlenség.
Helló Samsung.
Nagy megelégedettséggel használom a készülékeiket, de most történt valami ami elszomorított.
Samsung Galaxy S Advance készüléket használok, be is van regisztrálva a My Samsung oldalon. Többször volt már zökkenőmentes a szervizelés, és a szállítás.
Bejelentettem a készülékem két hibával.
1. Szennyeződés van a hátsó kamerában, emiatt esztétikailag kifogásolható képeket készít a készülék.
2. Rendellenes működés. A zsebben tartott készülék kiadta a töltő csatlakozásakor szokásos hangjelzést, és kiírta, hogy tölt. (Részletekért nézze vissza az előzményeket.)
És valahol itt kezdődik.
-Kaptam egy emailt júl. 29-én, amiben közlik velem, hogy visszahozzák az el sem vitt készülékemet. Ez annyira nem nagy dolog, bárki elnézheti melyik sablont küldi ki.
-Felhívnak, hogy nem tudnak cserekészüléket adni. Na ez már kezdett érzékenyen érinteni, de megoldható. Ekkor jeleztem, hogy nem teljes a leadott hibalista. Illedelmes szabadkozás után azt a választ kaptam, hogy ezt majd annak a kollégának mondjam, aki felhív mielőtt jön a futár. Ez is érthető, mindenkinek megvan a maga hatásköre.
-Felhívott egy kedves, talpraesett hölgy a futárral kapcsolatosan, neki jeleztem a felmerült gondjaim. Ő állítása szerint nem tud tanácsot adni ebben, de rögzíti az általam elmondottakat, és csatolja a megfelelő helyre.
-Jött a futás, elvitte a készüléket, várunk.
-Aug. 4-én Hétfőn telefonhívást kapok, hogy holnap (szerintem ez aug.5-e) Visszaszállítják a készüléket. Ez jó hír. Az ilyet szeretjük. Mivel bérből és fizetésből élek, dolgozni fogok menni, és a munkaköröm változó helyű. Kerestem is valakit aki 8-18 között várja a futárt.
-Aug. 5. A futár nem jött. Felhívom azt a számot amiről az előző hívásokat kaptam, (+3623880319) ott nem tudtak érdemi választ adni. Továbbítást, utánanézést, és telefonos megkeresést ígértek.
-Aug. 6. A futár jött, az ajtó előtt állt, és onnan telefonált, hogy nem tud bejutni. Jeleztem, hogy nem mára, és nem újbóli előzetes egyeztetés nélkül vártuk. Nagy nehezen kisakkoztunk egy olyan megoldást, hogy ha lejár a munkaidőm, akkor én megyek oda ahol ő van, mert nem térhet le a szállítási útjáról. (Itt jegyezném meg, hogy a futár nagyon korrektül intézte az egészet) Az utolsó fuvarja után találkoztunk az egyik posta épület előtt.
Készülék átadás-átvétel megtörtént.A lényeg:
-Kaptam egy állásfoglalást (403786053) ami nem tartalmazza a telefonon bediktált hibákat. Így nem tudhatom, hogy arra kiterjedően történt-e a vizsgálat. Az állásfoglalás akkumulátor hibát említ, cserét javasol. Ha annyi minden miatt lehet telefonálni, akkor ezért miért nem? Helló. Ti vagytok a Samsung. Amit ti adtok az biztosan valódi, és a szerviz is tud az új akkumulátorral ellenőrizni, illetve én is elégedettebb leszek, mert nem kell délután 6 után nyitva lévő megbízható helyet keresnem. A futárnak tudok utánvétellel fizetni.-A hátsó kamera képén még mindig ott a folt. Viszont kaptam egy új kijelzőt, (köszönöm szépen) amit nem értek. Azt hitték a front kamera a problémás? Nem tudom, nem az én dolgom tudni hogy ezek miért így vannak.
Viszont szeretném megtudni, hogy mivel "a készülék a gyári mérések alapján végzett végteszten átment" mi fog történni a kamerával? Ami a hibalistán első helyen szerepelt, nehogy kimaradjon.
Üdvözlettel:
Tóth Krisztián László -
V!ck
senior tag
válasz
fausto
üzenetére
Ez alapján szerintem nem téglázod, szimplán csak nem fog működni. De ebben a leírásban szereplő 9070PJBlibteefolder.zip ha installálva van, akkor a GSM rész is menni fog.
-
Csabi1984
addikt
Szeretném elfogadni a GB 2.3.6-os rendszert. De ez a gmail-es butasága idegesít. Nem lehet egyszerűen törölni, a kukából is csak egyesével tudom eltávolítani

-
Csabi1984
addikt
Kezemben a javított készülék! 2.3.6 szoftver van rajta.
i9070xxlk2
-
fausto
addikt
FMod biztos nem mehet fel P-s Advance-re? Egy másik fórumban azt írták (PDA FanClub), hogy a P-s telóra mehet a "nem p-s" rom, csak nem fog menni az NFC? Ezzel azért meg tudnék barátkozni

-
quby
őstag
válasz
Mákosmetélt
üzenetére
Én egy hete cseréltem az asszony telóján. Azt mondja uj telefont kapott....Akksi éltettartam Másfélszeresre nőtt.
-
törölt tag
válasz
Schizoka
üzenetére
Olyan nincs is.
Fel kéne raknod az ideiglenes CWM-et.
Töltsd le a következő fájlt update.zip majd másold a külső sd kártyára.
Kapcsold ki a telefont, majd indítsd el a gyári (e3) recovery módban.
Válaszd az 'apply update from external storage' pontot, majd telepítsd az update.zip fájlt.
A telepítés után a CWM v6.0.2.8 verziója fogad.
Lehet használni a fejlett recovery-t.
A fejlettben pedig wipe cache (nem data) és advancedben pedig wipe dalvik cache, visszamész a főoldalra és reboot. -
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Milyen mit kell kiválasztanom miután fel +bekapcs+középső gombot megnyomtam és adatvesztés nélkül (minden progi beállítás megmarad) lehet resetelni vagy mit.
hátha kicsit jobb lenne

üdv!
-
törölt tag
válasz
Mákosmetélt
üzenetére
Szerintem ez a legjobb, sokan használják és ég-föld a különbség a gyári és ez közt.

-
Mákosmetélt
tag
válasz
üzenetére
Köszi!
Ez a leírás tényleg elég részletes. Még anno a Sony Ericsson X8-amat hekkeltem, de az sem most volt, meg ahány telefon annyi féle megoldás...
Ez az Fmod rom egyébként jó? Tudom mindenki másra esküszik, de melyik az ami a legmegbízhatóbb/legjobban kitesztelt (sokan használják) ? Nem kell hogy a legfrissebb legyen, csak jól működjön
Thx & Üdv.
-
törölt tag
válasz
Mákosmetélt
üzenetére
Mókolás nélkül ezt nem lehet megoldani, sajnos az egyetlen frissítés amit kiadtak ennyire selejt lett + ugye az android is "elhasználódik" egy idő után (havonta cache ürítések, de ha az sem segít akkor ROM újrarakás megoldja)
Na de... Itt egy jó leírás, ez alapján akár első alkalommal is minden tudás nélkül belevághatsz, mivel elég részletes.
De, egy fontos kérdés: I9070 vagy I9070P? -
Mákosmetélt
tag
Sziasztok, T-s S Advance-m van, 4.1.2 gyári rommal.
Mostanában elég gyakran belassul, pedig nincs teleszemetelve. Van olyan, hogy a képernyő nem kapcsol ki magától. Mondjuk 10-ből 1x 2x előfordul. Ilyenkor csak az használ, ha a bekapcsoló gombot megnyomom, tehát én kapcsolom ki a képernyőt. Illetve az elejétől fogva csinál olyat, hogy kamerázás közben belassul és szaggatni a kép. Nem csak felvétel közben, hanem utólag gépen megnézve a videó is. Mondjuk ezen egy reboot segít általában, de csak egy darabig. Úgy 3-5 videó után ismét elkezd szaggatni.
Meg még vannak apróbb idegesítő dolgok, de azok nem annyira fontosak.
Ti találkoztatok már ezekkel a hibákkal?
Ezekre van ötletetek, hogy mit lehetne vele kezdeni? Gondolom az a megoldás marad, hogy fel kell tennem egy hekkelt romot... Gyárira nincs már frissítés régóta
Köszi előre is,
Csaoo -
sys25
aktív tag
Na visszatértem Acef romjához a Carbon 4.4.4-ről.
Összességében jó kis rom,van benne 1-2 számomra hasznos funkció és azzal az 1-2 apró buggal is együtt lehetett élni amit produkált,egyik se volt idegesítő számomra.
Kivéve egyet!1 héten belül 2x is azt csinálta hogy újra indítás után nem töltött be a rendszer.S Advance felirat bejön,aztán onnan sehova tovább!Csak factory reset,vagy restore segített rajta,úgyhogy inkább visszatértem a jól bevált Fmod-hoz!
-
GAbre
veterán
Sziasztok!
Véletlenül elszakítottam a menügomb kábelét.
Most szereztem 1 másik alsó panelt.
De annak vhogy a vissza gomb kábele szakadt el.
Ezt lehet forrasztani,vagy megcserélni valahogy? -
kátú
őstag
Tud valaki stabil android 4.4.x es rom ot a telóra nem p s mer acef fmod jával annyira tökéletesenműködik hogy kiváncsi vagyok egy 4.4 tud e többet
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!

Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) Több romot kipróbáltam már, mostanában a novafusionos 4.4.x-eket használtam. A 4.4.3 jó volt 4.4.4 sokszor újraindul nekem és a lengyel fiúk nem nagyon akarnak kiadni újat. Szóval úgy gondoltam kipróbálnék másik 4.4.4-es romokat. Ki mit használ? XDA-n néztem a ParnoidAndroid vagy a SlimKat tetszik, ezeket frissítik is ahogy néztem. Próbálta már valaki esetleg valamelyiket? Tapasztalatok?
Még a facebook is gördülékeny.

(bár én sosem használtam)