- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csori72
aktív tag
válasz
MrCsiT #36028 üzenetére
ebből a szempontból nincs jó helyen a hangerőszabályzó, de meg lehet szokni.
nekem 2db S Line tokom van, az 1ik puha a másik keményebb. a keményebbet jobban szeretem, de a gombokat sokszor nehezemre esett eltalálni alatta, hiába van kidomborítva, és meg is kell nyomni. nem zongorista kezem van -
Acef
addikt
válasz
MrCsiT #35958 üzenetére
Amit még érdemes cserélni, az a Kies-el felrakott JB (ez a egyik legfontosabb lépés)!
Ehhez a repartos GB-t kell felrakni (mindent töröl), majd odinnal tolj fel egy független JB-t. Mehet a busman is (csak nincs értelme), többnyire mind tud magyarul.A játékon kívül mást nem érdemes menteni (Titaniummal szokták).
Teljes mentést csinálhatsz a cwm backup paranccsal, viszont ez visszaállításkor mindent visszarak (a hibákat is), ezért csak biztonsági mentésnek használd, pl. ha valamiért összeomlana a rendszer.
Tehát ha normálisan működő GT-I9070P-t szeretnél:
Titaniummal mentés (ext sd-re!) a játékról -> repartos GB -> Odin JB -> ROOT -> EFS mentés -> Cocore kernel -> Titaniummal vissza a játék -> beállítások fejezetben leírtak. -
MrCsiT
addikt
válasz
MrCsiT #35957 üzenetére
..lemaradt :
- mi van akkor, ha lengyel, macedón, busman fw-t teszek fel? Honnan tudjam, hogy abban lesz-e magyar nyelv, vagy sem? Azért kérdezem, mert az az FW, amit a Kies volt kedves feltenni nekem a telóra, ahogy látom a vodás magyar, de Xda-n láttam újabb dátumú fw-ket (igaz, a verzió ugyanaz a 4.1.2 volt.), csak más régióval - érdemes ilyet feltenni bármiért?
- mi az, amitől még nem vesznek el az adatok a telefonról? pl. root-olást megcsináltam, megvannak, pipa. Kernelcsere is megy adatvesztés nélkül? Tényleg.. ha mentenék, akkor tudom valahogy egyben menteni a telepített összes appom adatát és a teló adatát - pl. Titaniummal? - és ez a mentés másik fw felhúzása után(aminél már ugye elveszne minden adat) tényleg helyre lehet állítani? (ez fontos, mert mondta a gyermekem,hogy úgy piszkáljam a telefont, hogy az
Empire defense II mentései még véletlenül se vesszenek el)
Gondolom, a root , kernelcsere, fw-csere trión túl más nincs, amit ki lehet cserélni a telón, vagy van? -
Acef
addikt
válasz
MrCsiT #35892 üzenetére
MrCsiT
NFC-s, 9070 P-s telefonra is jó a carline blogjában lévő root.zip, ha (4.1.2) JB-t használsz.
A dologhoz tatozik, hogy a jobb működés érdekében további dolgokat is érdemes csinálni, de az a telefon teljes formázásával járna (legalábbis úgy érdemes).
További infó a blogomban. Neked: repartos GB, Odin-JB, ROOT, EFS, Cocore, és a beállítások fejezetben leírtak kellenek. -
flash-
veterán
-
pinnacle
nagyúr
válasz
MrCsiT #33855 üzenetére
Köszi MrCsiT, beccyboy! Itt az eredeti. A tokról képet, ebay linket megnézném.
Csak azért kell tok, hogy meg tudjam különböztetni a fiam telefonjától (az övén lenne, én nem szeretem a tokot). Hosszas nézelődés után arra jutottam, hogy nekem is ilyen telefon kell.Valahogy ennek a formája, mérete, anyaga (nem fényes) tettszik a legjobban. Pedig "mindent" megnéztem, S3, Express, LG G, F6, Ace 3.
Fóliát tudtok ajánlani vagy ott tényleg mindegy milyet rendelek? Hiába GG, azért vannak kisebb karcolások. Egyébként lehet, hogy tényleg strapa, párszor már elejtette kövön, tegnap pont a sarkára esett, de szerencsére csak a keret horpadt be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest