Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
Balathruin #42014 üzenetére
Valóban. Azt akartam írni.
-
MrCsiT
addikt
Defense zone és zone 2 HD-t tesztelte a gyermekem
ám, már mindegy, leverte a Slimkat 4.4.4 szoftver nálam a lécet:
1. beütöttem egy kereskedelmi egység számát a tárcsázón.
2. mivel ismeretlen szám volt, rányomtam, hogy felvenném a névjegyzékbe.
3. itt volt az első megrökönyödésem, mikor kaptam a felvételi kérésemre egy 2 választási lehetőséges ablakot:
"Google fiókhoz társítom a névjegyet" vagy "mégsem".
4. megnyomtam a fiókhoz társítást, mert
-tudtam, hogy nincs nethozzáférése a készüléknek jelenleg;
-gondoltam, felvétel után majd módosítom a társítást.
-az összes, a google fiókkal kapcsolatos szinkront már első telepítéskor tiltani szoktam, mert csak az appok play-áruházból való telepítéséhez használom azt a szerencsétlen fiókot, semmi szükségem semmiféle szinkronra, ellenben szeretném azt hinni, hogy nem a Skynet fut a telefonomon, azaz, én döntöm el, mi történjen, vagy mi ne.- tekintsünk el attól a ténytől, hogy az Android versions comparison szerint, pl. a cseppet sem veszélytelen Heartbleed / OpenSSL vulnerability bug-ot csak a 4.4.4 -es Android verzióval javították, tehát, a korábbiak mind bugosak, ezek szerint -
5. Elvileg nem vagyok teljesen tehetségtelen a módosítások lehetséges megtalálási helye iránt, de 45 mp kevés volt, hogy a normál telefonkönyvhöz át-társítsam a névjegyet.
Ezt követően, ennél alig több idő kellett Odin-nak, hogy a gyári 4.1.2-t visszategye nekem a készülékre.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Piloss #42001 üzenetére
Nem mentem vele semmire.. azt írja az app, hogy FM not available
Így funkcióhiányos a Slimkat (4.4.4), grrr...
Valakinek van esetleg jó tapasztalata, valamilyen 4.3-as unofficial-lal ha már egyszer a legstabilabbnak mondott 4.4.4 slimkat-tal nem vagyok elégedett?
mellesleg
- elég halknak tapasztalom vele a készüléket;
- az indított játékokra kilépés után az "alkalmazás leállt" üzenet jön, holott szabályosan léptem ki;
- az ébresztő butább benne, mint a 4.1.2-esben lévő, ami tud az ébresztés előtti időben is halk dallamot lejátszani. Ebben a 4.4.4-ben még az sem megoldott, hogy a gyáritól eltérő csengőhangot válasszak, pedig az szerintem azért alap volna.
-s hogy jót is írjak: játékok szépen futnak vele, folyamatosabbnak látom, mint a 4.1.2-vel volt. -
MrCsiT
addikt
válasz
ktomcat #41786 üzenetére
Az általad írt módszerrel, gond nélkül felment a SlimKat.
Azonban, nem találtam FM Rádió alkalmazást benne, pedig, a 9070 (non-P) tudja hardveresen.
Van valamilyen app, addon, beállítás esetleg, amitől működni fog a rádió?
Ha nincs: mi a legutolsó 4.1.2-nél frissebb rom (akár SlimKat verzió) amiről tudható, hogy tartalmaz rádiót? -
MrCsiT
addikt
válasz
Balathruin #36284 üzenetére
..csak a Next launcher-ben valahogy nem volt egyértelmű, hogy tudom kitenni a főképernyőre az ikonokat..aztán, rájöttem.
-
MrCsiT
addikt
a telón melyik az a mappa, amiben azokat az indító ikonokat találom, amit menübe belépve látok? (a gyári és a telepített app-ok indítói vannak ott.)
-
MrCsiT
addikt
válasz
MrCsiT #35957 üzenetére
..lemaradt :
- mi van akkor, ha lengyel, macedón, busman fw-t teszek fel? Honnan tudjam, hogy abban lesz-e magyar nyelv, vagy sem? Azért kérdezem, mert az az FW, amit a Kies volt kedves feltenni nekem a telóra, ahogy látom a vodás magyar, de Xda-n láttam újabb dátumú fw-ket (igaz, a verzió ugyanaz a 4.1.2 volt.), csak más régióval - érdemes ilyet feltenni bármiért?
- mi az, amitől még nem vesznek el az adatok a telefonról? pl. root-olást megcsináltam, megvannak, pipa. Kernelcsere is megy adatvesztés nélkül? Tényleg.. ha mentenék, akkor tudom valahogy egyben menteni a telepített összes appom adatát és a teló adatát - pl. Titaniummal? - és ez a mentés másik fw felhúzása után(aminél már ugye elveszne minden adat) tényleg helyre lehet állítani? (ez fontos, mert mondta a gyermekem,hogy úgy piszkáljam a telefont, hogy az
Empire defense II mentései még véletlenül se vesszenek el)
Gondolom, a root , kernelcsere, fw-csere trión túl más nincs, amit ki lehet cserélni a telón, vagy van? -
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
A 9070P-men a ki/bekapcsoló gomb - amit használnék a telefon altatására - "mellesleg" hangerőszabályzást is csinál, tehát, van, hogy az helyett, hogy lezáródna a teló, és elmenne aludni, csak ad rá egy kis hangot.
Hogy lehet ezt a funkciót kikapcsolni?zoli62: ha 1.25 évig
elment a teló egy töltéssel, akkor mindenképp
-
MrCsiT
addikt
Köszi a tippeket..
azért 3 kérdésem még lenne (az első Hozzád.)
- mi az az "alap TW"?
- mi van akkor, ha lengyel, macedón, busman fw-t teszek fel ? Honnan tudjam, hogy abban lesz-e magyar nyelv, vagy sem? Csak mert az az FW, amit a Kies volt kedves feltenni nekem a telóra, ahogy látom a vodás magyar, de Xda-n láttam újabb dátumú fw-ket (igaz, a verzió ugyanaz a 4.1.2 volt.), csak más régióval - érdemes ilyet feltenni bármiért?
- root-olnám a telót, és kérdésem, hogy a Carline logout bejegyzésében (is) említett root.zip fájlt használhatom-e, ha nekem nem 9070, hanem 9070P telefonom van? Ahhoz is jó?
Ha nem, akkor a másik módszer, amit még olvastam, hogy xda-n keressek root-olt fw-t a telefonomhoz, azonban, ahogy látom, ilyen lenne csak fent :
REGION: VDH (Hungary) | PDA: I9070PBXXLE1 | CSC: I9070PVDHLE1
..de a telefonomon a Kies által feltett fw meg ezt mondja magáról:
PDA: I9070PXXLPJ
PHONE: I9070PXXLPJ
CSC : I9070PVDHLP2azaz, ez nem teljesen az a verzió, mint ami fent van, és még öregebb is a root-olt, ha jól értem, és "mellesleg" az fw cserével elbuknám a telepített app-jaimat, ami nem szeretnék.
Szóval: hogyan rootoljam a 9070P -t ?
-
MrCsiT
addikt
válasz
flash- #35839 üzenetére
Köszi a választ!
..és palee69-nek is
..azonban lenne egy kérdésem még, igaz, más téma: a menüben, ahol a gyári és a telepített alkalmazásokat is látom, azok ABC sorrendben vannak.
Van fent egy Nova launcher a telón, de/és nem tudom, hogy ez attól van-e, bár a lényeg: hogyan tudom elérni azt, hogy - mint az "asztalra"(?) kipakolt kis alkalmazások esetén - itt a menüben lévő alkalmazásoknál is szabadon arrébb helyezhessek 1-1 ikont? Hol adható meg a sorrend, avagy, a módosítás-módba váltásnak (ha van ilyen) mi a módja? -
MrCsiT
addikt
válasz
royalka #35817 üzenetére
egész pofás kis tok.
Hol és mennyiért adnak ilyet?
Szilikon valamit véd, ha leesik a teló. Ahhoz képest, ez milyen lehet, úgy érzésre? Ez is véd valamit?
más..
erre a kérdésre valaki válaszol ?
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
Használtok valamilyen antivírus vagy tűzfal programot erre a telefonra?
Ha igen, milyet, és miért épp azt?
A segítséget előre is köszönöm!
-
MrCsiT
addikt
válasz
kiss.beni93 #33958 üzenetére
Nézz szét apróban, ott mennyiért megy (én egy szép állapotú, kijelző karcmentes, oldalcsík picit kopottka, függetlent vettem 28k-ért vagy 2 hete) és kor, állapot, gar alapján be tudod árazni, ha oda felteszed. Ha fölé árazod, úgysem megy el, rá fogsz jönni idővel
Tudtok valami app-ot, ami (ingyé' ) tudná azt , hogy ha megadtam egy g-mail fiókot, amihez - a gyári visszaállítást kivéve - ragaszkodik a telefon ( olvasd : profil törlési kísérletre sírdogál, hogy kell pár szolgáltatásnak, és emiatt lehetetlen kitörölni ) akkor a megadott g-mail fiókot törölni tudjam ? (másik androidos telómon ugyanez van, csak azon még egy nem-g-mail-es fiók is fut, így azon végképp nem szeretnék resetet csinálni.) ?
Egyszerűen förtelmes, hogy a szoftver mondja meg, hogy mi legyen a telón, meg mi ne..
-
MrCsiT
addikt
válasz
kiss.beni93 #33956 üzenetére
Hardveraprón, vagy, beadhatod az első gsm boltnak, ha gyors megoldás kell. Egy személyivel pl. Arany J. u-i mertónál lévő kereskedőnél 5 perc alatt végzel. Az elég hatékony ?
-
MrCsiT
addikt
válasz
pinnacle #33854 üzenetére
..de a középső képen épp a telefon hátulja látszik, így nem tudom, hogy néz ki benne a teló..
meg, ez védi valahogy a kijelzőt, vagy mi értelme van, hogy ki kell hajtogatni ? Gondolom, leeséskor semmit nem véd, egy szilikon tok meg igen, az tompít valamit, ha oldalára/sarkára esne.
Miért lehet más megoldás jobb, mint egy szilikon tok ? Elegánsabb lehet pl. ? Az lehet, na de funkcionálisan ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Raspberry Pi
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest