Hirdetés
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apunk
tag
Mégegy észrevétel a binary counterrel kapcsolatban. Én mióta megvettem ezt a telefont nagyon sokat telepítgettem ide-oda TWRP-ben. Feltettem a Pure vanillat feltettem utána a JellyMod 3.0-át végül a 4.0-át. Kernelt még csak kétfélét Cocore 4.2 és most az 5.0. Most JellyMod 4.0 kitakarítva személyemre szabva(az összes googles szemetet kidobáltam, csak a play maradt meg ami a működéshez kell)+Cocore 5.0. Először az lqb-t telepítettem, aztán meg az lq4-et. Még nemtudtam eldönteni, hogy melyik a jobb. Eddig nem sok különbséget tapasztaltam. Tehát a mondanivalóm az, hogy binary counter azt írja nekem No. Lehet, hogy beszart a számláló?
-
Apunk
tag
válasz
demars #16394 üzenetére
Szerintem az alapvető különbsé CWM és TWRP közt, hogy a TWRP-ben lehet tapizni, míg a CWM-be ugyanúgy hangerő gombbal mászkálsz az opciók közt. Ami alapból a telefonban van Recovery én úgy gondolom azért nem lehet telepíteni, mert nincsenek olyan engedélyei, hogy telefonon belül ekkore változást tegyen, de ez csak egy tipp. Én, ha jól emlékszem a kernel cserét úgy csináltam, hogy sd kártyára Cocore 5.0 kernel TWRP + update.zip. Először update.zip ez felteszi CWM-et. Aztán Cocore dz felteszi a TWRP-t.
-
beccyboy
aktív tag
válasz
demars #16394 üzenetére
Rootoláshoz nem kell gépre kötni a telefont, ha JB van fent. Felteszed az sd kártyára a root.zip-et és gyári recoveryből telepíted.
CWM-et az update.zip-pel tudod telepíteni, de ez csak ideiglenes. Ha feltetted, akkor újraindítás nélkül tedd fel a választott kernelt. Azért innét, mert a gyári recovery nem engedi. Szóval ezért kell.
Kernel telepítésénél válassz cwm és twrp között. Ugyan azt tudja, a cwm a megszokott, de csak gombokkal tudsz navigálni, a twrp pedig érintős, kényelmesebb. Szóval kernelt ne úgy telepítsd, ahogy leírtad, hanem recoveryből,és igen, benne van a recovery a fájlban, de nem ugyanaz, mint az update.zip, mert az csak ideiglenes.
Amúgy ha kernel flash progival teleőítenél akkor a gyári fájlkezelővel is ki tudod választani a telepítendő kernelt, de tényleg ne ezt használd.
A gyári kernel meg azért nincs ott LQB-re, mert mikor Carline megcsinálta még nem volt kint az LQB.Szóval nem kérdeztél nagy baromságokat, csak ezen a héten már én is vagy ötször leírtam ezeket. De nem baj én még bírom idegekkel
-
demars
addikt
Még senki sem erősített meg, tehát ismét megkérdezem: EZ az az app?
Nekem a számláló 1-en áll! ( yes ), bár gondot most nem okoz de idegesít és azt olvastam itt egy jó régi hsz-nél, hogy leállhat a telo egy idő után!!!
Rootolás holnap lesz ( elkérem a notit, már rá sem merem dugni a telót a gépemre a xar USB portok miatt )
annak menete tiszta. ( elvileg)
A CWM és/vagy a TWRP recovery telepítése/használata homályos kissé...
Ha jól értelmezem CWM-nél fel kell másolnom az sd karira az update.zip-et és recovery módból indítva tudom használni... Miért kell a CWM ha van a telefonon recovery mód? Illetve ha pl. szeretnék feltenni egy kernelt: cocore 5.0 kernel a leírás ( Carline ) alapján CWM-es, tehát a fájlban benne van a CWM? ( az update.zip)? Vagy másoljam fel a CWM fájlt és onnan indítsam a kernel telepítést?Mi a különbség a kettő között? ( CWM VS TWRP )
TWRP-t nem is nagyon vágom, hogy hol van leírva...
Kernel flasheléshez 2 mód lett részlezetve... :
1. Terminal progival ( személy szerint ezt hanyagolnám, az elírás veszélye miatt)
2. UniversalKernerFlash progival: ez nem tűnik bonyolultnak... ( leszámítva, hogy tudni kell a sorok közt olvasni: "Ott a telepített fájlkezelőddel kiválasztod a /sdcard meghajtóról az előzőleg odamásolt kernel.bin.md5 fájlt." ami nekem feltűnt, az az előre telepített fájlkezelő, hogy ki lehessen választani a fájlt. ( mert akkor előtte le kell szedni egyet a playról)Még egy "észrevétel", ebben is kérnék megerősítést.
Az írás szerint: ha elszúrok valamit kernel cserénél odinnal kell feltenni a gyári kernelt ugye? + "Lehetőleg a telefonon lévő romnak megfelelő kernelt tedd fel." Kérdés: XXLQB kernel miért nem szerepel?( nekem most az van a telon )
Remélem nem kérdeztem nagy marhaságokat. Elhiszem, sőt tudom, hogy aki napi szinten foglalkozik ezzel a témával, annak a kisujjában van egy rom vagy kernel csere... de nekem "földi halandónak" nagyon végig kell gondolnom, mikor melyik lépés következik, mert még nem csináltam ilyet!
Segítségeteket köszönöm!
-
royalka
őstag
Akkor LQB- be nincs baj az ébresztővel. (aki főzöttet is használ az nem ide tartozik mert az más tészta)
-
FET-MEN
veterán
napi lagg menüből főképernyőre visszalépés anim
kokó izéé cocoree azmiaz? turbo mod? Van oc?
-
Acef
addikt
-
vazzz
őstag
Próbáld meg ezt a build.prop file-t beilleszteni a New Future.zip-be és flasheld fel újra a romot, nem kell wipe.
-
SajTTTT
csendes tag
Kernel csere előtt vagyok. meilyiket válasszam szerintetek? CoCora 5.0?
meg ha van link az is jöhet
-
Cola111
aktív tag
Sziasztok, elolvastam ezt a cikket ([link]) és feltettem a JB-t a telefonra, viszont rootolni is szeretném, de ahogy olvasom sd kártya szükséges hozzá, ami nekem nincs. Így nincs mód arra, hogy a telefon rootolva legyen? Köszi előre is.
-
törölt tag
válasz
kutitomi73 #16352 üzenetére
Nem számol, mivel cwm-ből teszed fel.
-
törölt tag
válasz
f4hrenheit #16105 üzenetére
Tedd fel az lg camera appot azzal biztos hogy van autó és macro fókusz :[link]
-
Pietrosz
addikt
válasz
f4hrenheit #16101 üzenetére
Lgcamera-ban van lehetőség fókuszálni videózás közben is, de neked kell rábökni, nem automata sajnos.
-
beccyboy
aktív tag
válasz
FET-MEN #16349 üzenetére
Pont most tért magához az első fagyásából. Úgy látszik, ez egy ilyen nap. A rádió adatait töröltem, mert a widgeten lévő kapcsoló nem akarta bekapcsolni. Most jó, de az első rádió indításnál rendesen befagyott a telefon.
A kamera megnyitásánál nekem is csinálta azt, h egy ideig nem voltak gombok, chucky v9 alatt. Most a finalt használom, még nem tapasztaltam. -
bartalix
csendes tag
Valaki próbálta az új NEW FUTURE romot?
-
felali
tag
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogy nfc-vel tudok fizetni valahogy vagy ez még jövö
-
Gery15
addikt
válasz
kutitomi73 #16352 üzenetére
Nem számol a Chuky-tól. Amiért visszateszed a t-s romot attól nem fog nullázódni, viszont van counter reset már, amivel tudod nullázni.
(#16353) FET-MEN: Nana! GB-vel nincs semmi ilyen probléma!
-
eastsider
nagyúr
válasz
FET-MEN #16349 üzenetére
nekem nem szokott, de ma 1x lefagyott. először a systemUI-t nem tudtam lehúzni, majd megnyitottam a chromeot és kb 2 perc múlva újraindult. ilyent még nem csinált.
jah mikor megfagyott a systemUI(pedig a térerő/idő változott rajta), nyomtam egy RAM ürítést... és utána is szar volt... pedig ez meg szokta oldani -
FET-MEN
veterán
Nektek nem szokott teljesen befagyni JB-n a telefon? Nekem ma 3 szor is lefagyott. Abból 2 szer kamera volt
-
a man
tag
Mától nálatok is letiltotta a Vibert-t a T-Mobile?
-
Acef
addikt
válasz
#76144018 #16345 üzenetére
Valóban nem kell elôtte depdexelt rom ( a chuky a deodexelt) se dalvik cache, se wipe fact. nem szükséges a rom flahelése elôtt.
A wipe eleve csak akkor takarít 100%-ban, ha egy gyári visszaállítással törlöd a szemetet a belsô SD-rôl. Ekkor viszont késôbb nem megy recovery-bôl a restore. -
-
törölt tag
válasz
kutitomi73 #16333 üzenetére
Én a tiszta telepítés híve vagyok, így előtte egy factory resetet nyomni szoktam, de lehet elég egy wipe cache/dalvik cache.. utána choose zip from sdcard, és telepíted.
Nem kell hozzá deodexelt rom. -
Acef
addikt
válasz
kutitomi73 #16333 üzenetére
16251-es hsz.-ban részletesen leírva, szükséges alap a telefonon, flashelés fejezet
-
eastsider
nagyúr
OTG vs. cocore van valami hír?
-
Roxkex
senior tag
Ráraktam a Chucky Bean Master Rom Final-ra a Jelly Mod 4.0 böngészőjét és mindig leáll (ugyan ezt csinálja akkor ha a deodexel lq4-re rakom rá).. Valaki megoldás ? Arra gondoltam már hogy a jelly modot alakítom át olyanná mint a chucky bean de csak a böngit hagyom meg benne az eredetire ....
-
beccyboy
aktív tag
válasz
Roxkex #16331 üzenetére
Valaki majd kijavít, ha tévednék, de szerintem nem kell odinozni, mielőtt felteszed. Ez egy cwm-ből feltehető önálló rom. Ha csak LQB alapra menne fel, akkor nem tudnád telepíteni pl system wipe után sem. És úgy meg simán felmegy. Szóval szerintem fel kellene mennie LQ4 után is.
-
törölt tag
válasz
kutitomi73 #16329 üzenetére
-
Regu
csendes tag
Zsír!
Most jó lett.
Tegnap szerintem a harware reset tette be az ajtót
Most minden jól működik!
Köszi a segítséget! -
caveman1
tag
A 16303-as számú hozzászólásomra esetleg tud valaki válaszolni?
Köszi!
-
Regu
csendes tag
Sziasztok.
Tegnap ugye nem volt jó valami.
Inkább újra raktam a JB-t.Most minden programot újra raktam viszont nem csináltam gyári beállítás visszaállítását.
Ez a room is csinál fura dolgokat.
1. ébresztésnél csak pityent egyet, aztán semmi, másodiknál már ébresztett.
A filmeknél hajlamos "gondolkodni" kilépéskor, vagy ha nagyot tekerek a filmekben.
Némelyik játék (iFish, Pocket Soccer) néha szaggat!
Viszont jobb mint az Orosz Fw.Na most, ha fel akarom rakni megint a CoCoro kernel-t, akkor hogy fogjak neki?
1.Root.zip
2.Update.zip
3.CoCoro 5.0.zipEzek után menni fog?
Mert tegnap ugyan betöltött 1x a rendszer, aztán utána mindig megállt a "recovery" résznél.Vazz írta!
reboot-system-cwm.zip ezt is fel kell rakni?
Ezt letöltöd, kiveszed a kártyát telefonból, rávarázsolod a kártyára, visszarakod, telefont elindítod cwmbe (mivel máshogy amúgyse indul el), majd flesheled cwmből mint a cocore kernelt, és woala, kész is.Köszi a válaszokat!
-
Essien
aktív tag
Sziasztok. feltettem ezt a vizes locksreen-t de nem tetszik vki tudná linkelni a gyárit. köszi
-
meke11
aktív tag
Chucky's New Future ROM
Ezt próbálta már valaki? -
royalka
őstag
Szép napot. Mindenkinek működik rendesen az ébresztő? Nekem 10/8 xor csak egyet csippan és kész. Mintha én nyomnám le pedig hozzá se nyúlok. LQ4 cc5.0
-
mrmrg
tag
A gyári XXLQ4 brutális aksimerülésére van már vmi gyógyír?
Egy éjszaka alatt lekapcsolt nettel 25%, nem túl baráti.
A gyári 2.3hoz képest töredéket bír az aksi -
Gery15
addikt
válasz
flash- #16305 üzenetére
Nem minden esetben előny! Volt már, hogy elszúrtak frissítést és gyengébb lett a teljesítmény, de inkább ebbe ne menjünk bele. Csak azért tettem be, mert láttam hogy már van nightly ebből adódóan pedig lesz végleges is nem sokára!
Remélem megint termékeny vasárnapunk lesz, ahogy eddig volt! -
flash-
veterán
cocore 5.1 jobb mint az 5.0 mivel vannak benne javítások
a javítás -frissités általában előny.
vagy ti a vga drivert,windowst,stb..sem szoktátok frissiteni?Cocore 5.1:
* Fix a switching audio paths bug of abb codec sound control(thanks Aditya for dapm.txt)
* Optimized the behaviors of sound control
* Add mic2 gain control(named addiggain2_con not micxgain..)
* Default Mic2 gain is 9(≈+20dB) (max: 0(+31dB) )
* Remove bootanimation kill this service(system will kill it automatically)
* Increase Mali Max buffers os memory 16mb -> 64mb (experimental...i want it cache more....)
* Added dbearlysuspend delay (optional)
Goto /sys/module/fbearlysuspend/parameters
Echo Y to fbdelay to enable
fbdelay_ms is the delay time(ms)
* Note2 guys said 50ms(default) was good for them -
demars
addikt
Már este is rájöttem, h nem kell, csak nem tudtam szerkezteni..
T_chris: akkor mielőbb nullázás? Tehát akkor jó az a progi amit linkeltem... csak előtte root kell?
Acef: Igen, most működik. Bár nem értem, h miért nem küldi el a számot automatikusan, ha hálózatfüggő a beállítás, mert mikor megkötöttem az előfizetést ( anno 9 éve) bekapcsoltattam az ügyfélszolgálatos nénivel...
-
caveman1
tag
Sziasztok!
Feltettem az LQB Rom-ot és a Cocore 5.0 kernelt. Eddig egész jól működik. 1 kérdésem azonban lenne:
Amikor videót rögzítek azt vettem észre, hogy a videó alatt rögzített hang olyan mintha a mikrofon nagyon érzékenyre lenne állítva, visszajátszáskor van egy ilyen alap halk sípolása a hangnak és nagyon "élesnek" tűnnek a hangok. (Telefonon, illetve számítógépen, tv-n visszanézve is) A GB alatt nem ilyen volt, ott számomra "természetesebb" volt a rögzített hang.
Tapasztalt esetleg más is ilyet?
Lehet ezzel valamit kezdeni?Amúgy a videó minőségével nincs gondom, csak a hanggal nem vagyok teljesen megbékülve.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest