Hirdetés
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qwery
tag
Hali. Meg van a készülék egy hónapja és tegnap elkezdtem próbálgatni. Beírtam a teszt menüt a *#0*#-el. Ott egy furcsa dolog fogadott... A touch menüben, a kijelző tapicskoló tesztben a kijelzőm az alsó sávban a peremtől felfelé kb 2mm-re, a felső peremtől lefelé kb 1mm-re nem érzékel semmit. Ezen sávoktól eltekintve ki tudom színezni a kijelzőt. Ez normális jelenesség? Elkezdett idegesíteni, mivel T-s volt és most haxoltam szét...
-
nLali
őstag
Múltkor panaszkodtam, hogy hívás kezdeményezésnél és fogadásnál is kiírjía, hogy Magyarország. Megtaláltam az okát. Az exDialer Geocoder pluginja okozta.
-
garcia66
tag
Bocs, de egy fontos dolgot nem írtam: Win 7-t használok.
-
-
garcia66
tag
Sziasztok.
Megvettem a S Advence telefont, és nagyon tetszik. De.... A Samsung oldaláról letöltöttem a Samsung Kies alkalmazást, azonban a programot nem tudom használni, nem jön létre a csatlakozás (a névjegyzéket szeretném átírni). Talán valamilyen program hiányzik a gépemről, mert a csatlakozáskor (amikor a telefont csatlakoztatom a pc-re) azt írja ki: "AZ eszközillesztő szoftver telepítése sikertelen volt" - valamint "CDC Serial és Samsung Android illesztő program nem található". Szóval nem talál a neten megfelelő programot? Azt olvastam, hogy Java alkalmazás is kell hozzá, a gépemen "Java 7 Update 17 és JavaFX 2.1.1" program van. Ha csatlakoztatom a telót a pc-hez, akkor felugrik egy ablak, hogy választhatok több dolog közül (pl. fájlok megtekintése..stb), és tölt is - tehát nem kábel a gond.
Valakinek ötlete?
A választ előre is köszönöm. -
littlerock
aktív tag
válasz
Blackmirror #17778 üzenetére
nálam vannak üres lapok is, a többiben meg nem volt S advance...
innentől értem a dolgot...
-
Szilgn
csendes tag
Hello!
Az miért van hogy ha bárki hív akkor nem látom a telefon számát??
Pedig minden be van állítva rendesen.
T-s előfizus vagyok. -
Carline
őstag
Telenor honlapja szerint ott is lesz hamarosan SGSA.
Ott már 4.1 -el írják.
Lehet tudnak valamit? -
Blackmirror
őstag
válasz
littlerock #17777 üzenetére
Azt hogy az S advance hamarosan kapható a telenornál.Legalábbis az árlistában az van.
-
littlerock
aktív tag
válasz
littlelion21 #17774 üzenetére
ezen most mit kell nézni?
-
FET-MEN
veterán
válasz
épp időben.. lol
-
nggabi
félisten
válasz
mi?
-
littlelion21
addikt
Hamarosan a telenor-nál is. Épp' időben...
-
alex devil
senior tag
Sziasztok, szerb rom, cocore 5 kernelem van és root.
A wifi hotspot szarakodik, 5 percig jó aztán annyi, hotspot ki-be kapccs és megint jó 5 percig. Valakinek hasonló problémaja van/volt? -
royalka
őstag
Neketek a gyari (S tervező) rendesen szinkronozál? Amit a gmail naptárba írok közvetlen azt bebolvassa a gyári, de amit bele írok az nem jelenik meg a gmail naptárba. Minden szinkronizálás engedélyezve van. Valikinek hasonló?
-
donat_sz
senior tag
válasz
littlerock #17760 üzenetére
"Nekem fekete, az asszonynak fehér"
nem másolni! -
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
Csatlakoztunk a klubhoz
Nekem fekete, az asszonynak fehér... Ace-ről váltottunk, egyelőre nagyon tetszik, én is várom a frissítést, de nem morgok, egész jó ez így is...
-
vazzz
őstag
válasz
donat_sz #17758 üzenetére
1. igen
2. igen (+ milyen tokot + milyen fóliát + miért karcolódik a kijelző + miért merül, ha nem használjuk + ha nem használjuk, akkor minek veszünk okostelefont + hogy kell kernelt/romot feltenni/rootolni és mi értelme van amúgy + hogyan cserélgessünk kétóránként sikertelenül romot, ha véletlenül sietünk valakivel valahová valamikor és beleesik egy kiskanálnyi vízbe kétszer a telefonunk)
3. nem -
donat_sz
senior tag
vagy két hétig nem nézek ide és majd 2k hozzászólás?
végig az után érdeklődött mindenki, hogy mikor lesz JB? vagy történt bármi más a chucky final és a cocore5 óta?
(sorry de ennyit nem bírok vissza olvasni) -
Kovi1987
tag
Kérdésem van ismét
Telefonomon LQB ROM van, CoCore 5.0 kernellel (sheep leírása alapján tettem fel). A telefon Beállítások része alól csináltam egy factory resetet, újraindult a telefon, beadta a CWM recovery menüt, ott csináltam wipe dalvik cahce-t, és wipe data/factory resetet is, utána a reboot system nowra mentem. A probléma ott van, hogy sajnos a reboot system now után mindig a recovery jön vissza, a rendszer nem indul el.
Mit tegyek?
-
mrphnn95
tag
BTW lenne egy kérdésem. A Gio-mon nagyon sok játékkal játszottam, és ezeknek a mentéseit szeretném átvinni majd erre a telefonra. Titanium Backuppal tudok menteni, úgy, hogy a játékbeli állás is megmaradjon, de root kell a programok visszaállításához. Esetleg valaki ismer valami programot amivel át tudom vinni a játékaim állással együtt, és nem kell piszkálni a telefonba? (Legalább egy pár hétig nem nyúlnék hozzá, nehogy valami baja legyen amit nem veszek észre, utána meg problémáznának a garanciával.)
-
mrphnn95
tag
[link]
Ebben a telefonban is ilyen van? Lehet ennek a videónak hinni? -
robekri
addikt
Ma én is beléptem a klubba.
Igaz asszony kapja ajándékba.
-
skifekete
senior tag
tud valaki olyan billentyűzet apkt, amelyik vagy átlátszó teljesen, vagy lehet toszogatni a kijelzőn fel s alá?
-
nesh_019
senior tag
Ő tehet róla hogy nincs JB
-
K e n y a
tag
Üdv!
Olyan gondom van, hogy telefonálás közben egy "pukkanás" után egyikünk sem hallja a másikat... A képernyőn látszólag minden rendben (mutat mindent, megy a számláló, stb) csak éppen nincs hang/mikrofon.
Amennyiben újraindítom a telefont megint jó...! Esetleg járt már így valaki? Ha igen, vagy valaki tudja esetleg mi a baj, segítene? Köszönöm!
Jaaaa! Azt el is felejtettem 2.3.6 van rajta, Trés, minden alap...
-
woros
őstag
Sziasztok ! Valaki meg tudja mondani pontosan, hogy össze lehet-e kötni a TV-vel és ha igen mi kell hozzá? Előre is köszönöm a választ, a telefon amúgy szuper
-
eastsider
nagyúr
akinek cseréltek gariba kijelzőt beégés miatt, cserélték az egész (üveg) előlapot is?
-
RSteve
tag
válasz
nesh_019 #17713 üzenetére
"Oroszt nem akarom hiába van benne Magyar nyelv"
Aztán miért nem? Én is így voltam vele aztán feltettem az oroszt és tökéletes. Az akku idő legalább a kétszerese minden működik frankón. Akiben van egy kis affinitás az nyugodtan tegye fel az oroszt. Én sem vagyok egy nagy guru mégis simán megcsináltam az itteni leírás alapján. Szerintem tök semmi különbség nem lesz majd egy T-s JB-n csak beleteszik azt az 5 szar alkalmazást amit amúgy is azonnal leszedsz. -
Carline
őstag
Rosszabb esetben meg majd kinyögik, hogy nem kapunk 4.1.2 rendszert, mert a 4.2-re álltak rá a fejlesztéssel.
Eljátszották ezt már az ICS-nél is.
Ezzel a kis húzásukkal elodázhatják a frissítést úgy egy évvel.
De ne legyen igazam.....Roxkex merre vagy? Nem történik ma veled semmi említésre méltó? WTF?
-
sheep
addikt
válasz
scyllarus #17724 üzenetére
én személy szerint nem hiszem hogy a magyar vagy akármelyik JB jobb lesz mint az orosz vagy a szerb amik már kb. 2 hónapja elérhetőek.
Az orosz és a szerb is ugyan az 99%-ban, a legnagyobb hiba ami előjött bennük a laggolás, azt pedig pl. a cocore kernel teljesen jól javítja.
Mivel ez nem lett javítva eddig, nem hiszem hogy ezután kijavítanák.
De ne legyen igazam..... -
mrphnn95
tag
Sziasztok!
Tegnap rendeltem meg a telefont T-Mobile-tól, elvileg jövőhét szerdára érkezik meg, nagyon várom már. Galaxy Gio-ról váltok erre. A hozzászólásokat elkezdtem elolvasni az elejétől, még csak 1500-ig jutottam.
-
scyllarus
veterán
válasz
skifekete #17710 üzenetére
Ismerősömnek Xperia TX van. Nem gyenge, nem olcsó telefon. Múlt héten kijött a JB rá, azóta vacakol a telefonja. Félig ébren marad a kijelző, a walkman nem találja meg a zenéket (fájlkezelőből gyönyörűen lejátssza). Megpróbálta a hivatalos javítást (PC Companionnal), azóta még rosszabb. Ja, és egy hónapot csúszott vele a Sony, mert bugos volt? a walkman rész...
Akkor inkább csússzon 3 hónapot, de ne legyen rosszabb a telefon, mint előtte... -
nesh_019
senior tag
Tényleg jó lenne már ez a frissítés. Oroszt nem akarom hiába van benne Magyar nyelv. Nem értem mit szarakodnak ennyit.... De szerintem itt nálunk szarakodnak csak ennyit. Már mindenhol van kb JB...
-
beccyboy
aktív tag
válasz
retro6 #17700 üzenetére
1: Senki sem tudja, még a gyártó/szilgáltató sem. Csak ígérnek, de nem tudják tartani
2: Mindenkinek a töke tele van ezzel a kérdéssel, értelmes választ ne várj!
3: KERESŐ! Kb 10 hsz-el korábban kérdezett valaki valami egész hasonlót...nesh_19: Igaz nem szilikon, de erzsébeten én is tudok adni neked egy matt fekete kemény tokot. Amúgy bárkit érdekel, írjon nyugodtan, meg h mit adna érte
-
skifekete
senior tag
válasz
Nippel #17708 üzenetére
sokkal kevesebb P-s tulajdonos van mint, sima, ez a megoldás. A x telefonnak az akármilyen verziója mindíg gyengébb támogatásban részesül, mint az alapmodell. És amúgy a Samu teljes mértékben leszarja azt, hogy mikor lesz JB. Amennyi ember otthagyja a samut a support miatt, kb ugyanennyien jönnek át a (sajnálom, elfogult vagyok) gyatra sonytól, és a többi gyártótól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest