Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
válasz
Roxkex #40978 üzenetére
Hello!
Mindkettő próbáltam, nekem valamiért a Paranoid volt szimpatikusabb.Mindkettőben meglehetősen sok beállítási lehetőséget találsz és nagyon hasonlóak. Viszont azt tudni kell, hogy üzemidőben finoman szólva sem hozzák az elvártat a JB Fmod után. Azzal kb. 1,5 napig bírta a telefon nálam, a KitKat-ekkel pedig max. 1 nap, szóval érdemes átgondolni a KitKat használatot.
-
fausto
addikt
válasz
Roxkex #40305 üzenetére
Szerintem tartozékra csak 1 év van, így az akksira is. Legalábbis amikor beszétlem a Telemax-szal (Samu szerviz) ők azt mondták.
Ha még nem tetted meg, regisztrálj a my.samsung.hu-ra és itt kérdezd meg, gyorsan szoktak válaszolni.Más: tegnap sikeresen frissítettem JB-re, root-oltam, lementettem az EFS mappát és kernelt cseréltem. JB van fent 8.6-os cocore-ral, eddig minden okés. Köszönet mindenkinek (különösen Acef-nek) a segítő hozzászólásokért!
-
Balathruin
veterán
válasz
Roxkex #40298 üzenetére
T-mobiles s advancera 1 év gari van?
Nekem is csak annyit adtak a .....De legalább keveset kell fizetni havonta... Egybe nem menne az biztos.
anonymus89: Fmodos olvasnivaló -
Gery1987
őstag
válasz
Roxkex #40261 üzenetére
Milyen op.rendszer? az USB adatátviteli mód ICS óta nem nagyon megy rendesen. Inkább MTP mód és a Total Commader összehangolása. Ehhez egy zip fájlt kell leszedni, megnyitni és elindul egyből a telepítő. Ezzel sokkal stabilabb mint bármi más megoldás. Nekem Win7 alatt megy. Nem Win8-ad van véletlenül?
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Roxkex #39983 üzenetére
Egy időben én is teljesen rá voltam kattanva erre az egész ébrenmaradós dologra,
kipróbáltam csillió dolgot, de egyik sem segített... aztán vettem bele egy új gyári akksit
és SOKKAL jobb lett az akkuidő... 2 napot lazán elkaristol...
próbálj ki egy 8.6-os CoCore-t, használj Grrenify-t és nyugodj bele a többibe -
törölt tag
válasz
Roxkex #39983 üzenetére
Tudsz élni... Én elindítok egy Dungeon Keeper-t, és mire betölt kb 8-10%-ot esik az akku....
Te meg itt 1%-on aggódsz...
A térerő tényleg rossz nálad. Attól simán merülhet ennyit. Vagy esetleg Greenify-al nyírd ki a rendszerrel együtt induló, háttérben futó de nem kellő dolgokat. Van olyan progi ami ha kilépés gombbal lépsz ki belőle, akkor is futni fog a háttérben. A greenify ezeket ki tudja lőni, root ajánlott, de én is nélküle használom, működik.
-
Roxkex
senior tag
válasz
Roxkex #39976 üzenetére
Hát szóval , újabb akksi teszt , hátha valaki tud segíteni :\
100%99re merült le azért mert használtama segédfényt...
Majd 99%on maradt sokáig(nem volt ébren) , kb megnéztem mennyi az idő , meg , hogy milyen az ébrenlét , majd minden appot bezártam az alkalmazáskezelőben.. Letettem , kb 20-25 perc múlva 94% volt (nem tudom miért....)
Aztán néha néha használgattam lement 85%ra, ott sokáig volt(ALUDT!) (kb hajnali 4ig) 85ról lement kb 80ra 75 re (nem emlékszek pontosan) egy olyan 10-20 perc használat alatt (15 perces videót néztem meg! kb 2-3 perc alatt ment le 1%) 75%nál letettem DE ébresztőt beállítottam és mindent bezárt az alkalmazáskezelőben itt is ( beállításoknál ) kivéve az órát , mert ugye az volt az alkalmazás kezelő. Most "reggel" megnézem 60% és ébren volt egy jó ideig -.-"
Tehát néha alszik , néha nem .... És a wakelockdetector , csak az óra appot mutatta pirosnak ... De az is kb 16s volt ébren ...
De itt van néhány screen: (felkelés után ébren volt , bezártam az órát , nincs ébren nem merült !)
wakelock detector (cpu wakelock)Valami olyasmire kezdek gyanakodni , ha ébren van (tehát alvás közben pl) akkor merül gyorsabban mint kéne neki. Mert mondjuk amikor használom , akkor kb ugyanolyan gyorsan merül , játékb közben eddig is kb 2-3perc volt 1%
-
-
vazzz
őstag
válasz
Roxkex #39043 üzenetére
Igen.
Balathruin De, tudom milyen az fmod. Annak idején chuckybean volt az etalon stock jb-re alapuló rom, ezt hegesztette mindenki, én is, acef is. Szerintem az elsők között teszteltem, és javasoltam neki, hogy nyugodtan ossza meg másokkal is. Az fmod név még csak ezután jött
-
a510
aktív tag
válasz
Roxkex #38839 üzenetére
Igen 200-1000 MHz. Egy éjszaka előtt feltöltöttem, egész éjszaka be volt kapcsolva a WiFi, szinkronizáció, 2 email fiók (negyed és egy órás frissítéssel), így merült reggelig a BetterBatteryStats szerint 1%/órát, ami korrekt szerintem. De úgy érzem, hogy napi használat során fmod jobb.
Arra már nem emlékszem miért a pegasusq-t választottam. CPU governors -
-
a510
aktív tag
válasz
Roxkex #38767 üzenetére
RR-ben több beállítási lehetőség van (az más kérdés, hogy van-e értelme, használod-e), az UI-ban nagyon sok az effekt, ami nekem tetszik. Vazz kolléga szerint a Maclaw gyorsabb, én egyelőre nem éreztem. Videó lejátszásnál szoktak különbségek lenni nálam. Én is repartra szoktam rakni az első CM11-et, de már másik CM11 nekem simán ráment, nem voltak furcsaságok. Fmodra visszatérni Acef leírása szerint reparttal kezdve érdemes.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Roxkex #37867 üzenetére
Xposed modulból van kb. 100 darab. Csupán néhány darabot használok, de azt szinte minden telefonon.
-Greenify
-GravityBox
-XblastTools (majdnem megegyezik a gravity-vel, de szerintem a gravity többet tud)
-Youtube AdAwayHa valakinek kell az Xposed telepítő (nem warez) akkor INNEN letöltheti.
Root kell hozzá. Feltelepíted, megadod neki amit kér, aztán a letöltéseknél lehet csemegézni és ami tetszik letölteni. Egy modult ha letöltöttél és telepítettél akkor hozzá kell adni a modulokhoz, és majdnem mindig csak az újraindítás után válik érvényessé az adott alkalmazás. -
Gery1987
őstag
-
Csori72
aktív tag
válasz
Roxkex #36949 üzenetére
én bármit bármikor telepítek mindig a repart JB a kiindulás Odinnal. aztán ideiglenes cwm, és úgy megyek tovább ahogy adott rom kéri.
soha nem játszok a telefonon, max sudokut, szókeresőt, v Zuma-t.azon az 5 percen nem érdemes spórolni amíg az odin felrakja a cuccokat, így nem lehet hiba. az 5 perc spórolás éppen most zajlott le a fórumon, h 24 órás rom telepítés lett belőle.
-
xAcidx
tag
válasz
Roxkex #21162 üzenetére
Mégis csak jó az a home gomb... ? Most akkor mi van?
Ráadásul oké, hogy most működik (úgy, ahogy), de mit csinálsz ha 1-2-6 hónap múlva elszáll valami belső izé és nem kapcsol be? Mivel látják (gondolom én), hogy beázott a telefon nem fogják neked garanciába kicserélni...(#21143) Carline: és melyik az a beállítás, ami kihozza a maximumot a telefonból?
A körülöttem lévő S2 tulajok panaszkodnak, hogy gyorsan merül a telefonjuk. Elkezdünk játszani multiba (HOC), amikor vége van én merültem 10-20%-ot (utóbbi egy jó 50-60 perces játéknak tudható be), ők pedig a dupláját. Az egyiken asszem CM valami van, a másik pedig gyári 4.0.x.
Kíváncsi lennék, hogy így hogyan merülne a telefon. -
törölt tag
válasz
Roxkex #21008 üzenetére
Bárki azt mondja, hogy a "kiskanálnyi víz" a ludas, hazudik! Én egyet értek veled, szerintem is sokkal jobb ötlet megvárni, míg szarrá korrodálódik az egész!
A jövőben valószínűleg az többi gomb is szolidaritást vállal majd a home gomboddal, aztán a kijelző, és így továbbNeunoid: Van, amelyik játéknál lehet (temple runok), és van aminél nem. (pl. angry birds, bár erre mintha láttam volna backup programot). Alapvetően a JB frissítéstől nem fognak elveszni a mentések, de egy factory reset mindenképp kelleni fog, hogy megfelelően működjön.
Temple runoknál pl. Internal SDcard-->Android-->data, és itt a megfelelő mappában vannak a mentések. Ezeket csak simán kimented gépre, vagy ki sem törlöd.
Amilyen játéknak nincs az sd kártyán mentése, (sehol sem, van ami nem az android, hanem a saját mappájába menti), ahhoz kereshetsz backup programot playen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest