- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
szita.erno #41564 üzenetére
Most nyomtam egy PUBG Mobile kört, HD részletességgel és magas framerate-el. Ebből is látszik hogy még nem gyenge telefon (mondjuk melegedett és merült is közben).
Nálam megbízhatósággal nincs gond, az NFC-s fizetés problémára is megtaláltam a megoldást (beállítást) amivel szívtam az utóbbi időben.
Akinek S9 van az többnyire meg van vele elégedve, üzemidőre lehet panasz. -
plaszy
őstag
válasz
szita.erno #41564 üzenetére
Szia! Én nem rég cseréltem le az S8-asomat S9 Plus-ra. Nem bántam meg. Jó az a 6GB ram. Igaz az akksija mar csak 83%-os az AccuBattery szerint. Használtan vettem, de patika állapotú. Kifogtam egy jót.
-
csorbajeno
veterán
válasz
szita.erno #37571 üzenetére
Unokatesóm S8-ról váltott Mate 20-ra, de arra már nem emlékszem, hogy a simára vagy a Pro verzióra. Mindengy is, ő elégedett vele és remélem te is az leszel az újjal. Használd egészséggel!
-
Rinocerosz
őstag
válasz
szita.erno #37564 üzenetére
Meg szabad kérdezni mi lett az utód?
-
esbii22
őstag
válasz
szita.erno #37564 üzenetére
Ez gyors volt.
-
sch_a
addikt
válasz
szita.erno #37519 üzenetére
Sehogy, le kell cserélni és a jövőben messziről elkerülni az exynos-t. Szerintem nagyon kínos, hogy egy ilyen árkategóriájú telefonnal folyamat töltőn kell lógni. Hiába szuper minden, ha az utcára csak powerbankkal mersz kimenni, és állandóan azt keresed, hol butítsd hogy 5 perccel tovább bírja. Én kipróbáltam mindent, egyszerűen lehetetlen értelmesen használni.
-
glacious
addikt
válasz
szita.erno #37524 üzenetére
Az ebből a szempontból nagyon jó választás. Nagyobb, de alacsonyabb felbontású kijelző, fele akkora fogyasztású SoC.
-
Vitaqo
senior tag
válasz
szita.erno #37522 üzenetére
Akkor ne csodáld. Szerintem nincs az az ilyen kaliberű telefon ami egy szusszal kibírja.
-
esbii22
őstag
válasz
szita.erno #37522 üzenetére
Akkor ne lepődj meg ha tölteni kell... Vegyél olyan telefont amiben van 4000-es vagy annál nagyobb akksi. Van belőle azért a piacon pár darab.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Én úgy gondolom, hogy egy gyári adatok visszaállítást érdemes lenne csinálni ha még nem volt.
Érdemes figyelni arra is, hogy a telefonon ne legyenek fölösleges alkalmazások amiket nem használsz.
Újra indítani sem árt a telefont mondjuk pár naponta. Azt hiszem erre van egy beállítás az eszközkezelőben ami autómatikusan újra indítja a megadott időközönként.
(Lehetne itt olyanokról is beszélni, hogy kapcsolgatni a wifi-t, mobilnetet, BT-t, nfc-t, gps-t, auto szinkront... csak ügye ez kinek esik jól :) )Ezeken túl nagyon nem tudsz mit csinálni sajnos, ez a telefon nem egy üzemidő bajnok. A fönti lépéseket megcsináld/betartod akkor se hiszem, hogy 2x ne kellene legalább töltened a telefont.
Talán egy iPhone 11Pro Max kibírna neked 1 napot, de még mindig 380 ezer... alternatívaként talán még a oneplus-t hoznám fel. Persze ha egyáltalán felmerül a csere
-
Vitaqo
senior tag
válasz
Mik a használati szokások? Nekem akkor volt ilyen gondom, amikor 80-85% körülire töltöttem a telefont, és estére 19-20 körül mozgott. Pár fr után most 100-ig töltöm, és nap végére 40 körül merül le. Akítv BT, moblinet, NFC, AOD, napi 1-2 óra hívás. Ebben játék nincs.
-
kkdesign
senior tag
válasz
szita.erno #37466 üzenetére
Töltőpad pl Baseus márkájú, azt aliexpressről : [link]
Kábel Ugreen márka szintén aliexpress: [link]Ez mind a 2 márka szerény véleményem szerint marhajó. nekem kismilliom Baseus cuccom van, minddel meg vagyok elégedve
a Ugreentől haverom szokott rendelni, 1-2 kábelt láttam, az is olyan minőségű mint a Baseus.
Kb 3 hét alatt itt szokott lenni standard shippinggel. Sokszor még hamarabb is. De még most vírusos időkben is 3 hét alatt megjött egy Baseus csomagom.
-
kkdesign
senior tag
válasz
szita.erno #37463 üzenetére
Vezetékmentes töltőpad ami powerbank is? Van ilyen koncepció. Bár ha folyton kézben van akkor nem feltétlen megoldás. Vagy powerbank plusz mágneses végű kábel? Amit beledugsz telóba és a kábelt odavonzza?
-
jeni
félisten
válasz
szita.erno #37456 üzenetére
anno az S7-re is volt ilyen cucc.olyan behemot egybeépített aksis verzió.
jó dolog de a camera része nagyon nyitott.
súlya lehet ennek.
töltése hogyan menne? -
jeni
félisten
válasz
szita.erno #37413 üzenetére
A 3. évre való hosszabbítás a Samsung megszüntette t9bb mint 1 éve! Sőt az itthoni készülékek regisztrációja is megszűnt,automatikusan megy ennek a regisztrációja 1 év helyett 2 év ha a teló hivatalos itthoni képviselettől beszerzett.
Ilyen fajta hosszabbítás csak olyan boltokban lehetséges ahol,van lehetőség extra biztosítást kötni rá,természetesen ha vadiújat veszel! Utólagosan nem lehetséges.
pl.: Edigital,Euronics,Media Markt,stb... -
jeni
félisten
válasz
szita.erno #37331 üzenetére
ergo ehhez nem feltétel a kézmosás,elég ha az ujjadat törlöd az ingedbe és utána próbálod meg. kivéve ha az ujjad valamiért mindig benedvesedik vagyis izzadsz.
regisztráció előtt moss kezet.
valami applikáció nem zavar be?
teló nullázása után sem javul meg?
ellenben ha regisztráció után jó akkor fizikailag rendben van,így már csak a bug lehet ezzel. -
JanR
addikt
válasz
szita.erno #37329 üzenetére
Ha vizes/nedves még a kéz, akkor nálam sem megy egyből. Száraz kéznél viszont még egyszer sem vacakolt a 2 év alatt.
-
hematoma1
senior tag
válasz
szita.erno #37046 üzenetére
Egyenlőre csak tájékozodok.
-
csorbajeno
veterán
válasz
szita.erno #36726 üzenetére
Adattakarékos üzemmód vagy mi ennek a neve.
Beállítások->Kapcsolatok->Adathasználat. Ezen belül fogod találni, valószínűleg bekapcsolva.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
szita.erno #36681 üzenetére
Azt még tedd hozzá, h repülő módban...
-
hematoma1
senior tag
válasz
szita.erno #36660 üzenetére
Hihetetlen hogy nálad minden jó.
-
hematoma1
senior tag
válasz
szita.erno #36653 üzenetére
9+ van neked?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
szita.erno #36653 üzenetére
Én úgy tapasztaltam, hogy nálam is.
-
samu74
addikt
válasz
szita.erno #36594 üzenetére
Voltam bajban én is mikor tavaly decemberben küldtem volna szervizbe, és nem tálaltam a garanciajegyet(vodás s9+). Hívtam a samsungot hogy nincs meg a garanciajegy csak a számla. Mondja a pali ,hogy hát pedig az kellene mert a második évtől kell mindkét papír. Mondom neki hogy szolgáltatós a telo, azt mondja akkor semmi gond ,kérjek dokumentum pótlást. Így is lett.
Amúgy én posta ponton küldtem el,TMX javította és hibátlan volt most is a javítás mint anno az s7-nél is.És 3 nap volt mindkét esetben mire kézbe kaptam.
-
samu74
addikt
válasz
szita.erno #36589 üzenetére
Nekem kellett a garanciajegy is s szerviznek, második évben jár a telo. Első évben elég a számla is.
-
csorbajeno
veterán
válasz
szita.erno #36589 üzenetére
Ez valamelyest szervizfüggő is. A debreceni SES-ben pl. tőlem eddig nem kértek semmit, még számlát sem, de többségében a számla elég szokott lenni, a garancialevélbe már nem szoktak belepecsételni.
-
jeni
félisten
válasz
szita.erno #36522 üzenetére
1 éven belül ingyenes! a második évében fizetős.
-
csorbajeno
veterán
válasz
szita.erno #36445 üzenetére
Üdv közöttünk! Használd megelégedéssel.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
szita.erno #29100 üzenetére
Ha már tetem az S9+ az már baj...
-
csorbajeno
veterán
válasz
Használd egészséggel megelégedve!
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Akkor megvan az öröm
-
embe
nagyúr
válasz
Használd megelégedéssel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Futás, futópályák
- OLED monitor topik
- AliExpress tapasztalatok
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest