- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz wong kok wah #99 üzenetére
Lehet, hogy akkor külföldről beszerzett modellt árusítanak, ha az itthoni hivatalos boltokban még nem előrendelhető. Szerintem még várj, később biztosan lesz a hiv. Samsung partnereknél.
-
törölt tag
válasz wong kok wah #105 üzenetére
Azért nem mindegy, hogy 1/2-1év, vagy 1+1 a gari. Vagy 1 hónap a javítás ideje, mert kiutaztatják az anyaországba, (rosszabb esetben sufni gsm javítja, és kétes a további folyadékállóság) vagy egy telefonhívás után beballagsz időpontra a SES-be, és 2-3 óra alatt kezedben a javított telefon.
-
törölt tag
válasz wong kok wah #109 üzenetére
alza.hu: 'Ezen a héten 74 vásárló rendelte meg'
Ah, so...
-
LilProphet90
senior tag
Tetszetősek lettek, ideje volt már egy nagyobb előrelépésnek egymagos teljesítményben, eléggé egy helyben toporogtak évek óta Droidos fronton (más kérdés, hogy ez mennyire kerül kihasználásra). Szerintem S7-ről sem feltétlen érdemes váltani, mert hardver terén az S8 nem volt akkora előrelépés, de ezt mindenki magának dönti el.
[ Szerkesztve ]
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
törölt tag
válasz wong kok wah #105 üzenetére
Ja, hát akkor más a szituáció.
válasz a #109-es hozzászólásodra:
Mivel az alza cseh (jól tudom?) cég, ezért nem tudom, hogy milyen az a 2 év garancia. Majd még megpróbálok utánakeresni, hátha találok valamit a Samsung Store-os megjelenésével kapcsolatban. -
OCTAMD
őstag
válasz wong kok wah #109 üzenetére
Alza ETL kódos telókkal szokott nyomulni
Magyarban meg ugye csak a XEH kaphat 2 év gyári garit
De majd regisztrálásnál kiderül
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
törölt tag
válasz LilProphet90 #113 üzenetére
Hehe... S7 van most, és pont nem tudom mit akarjak. Szerencsére még van kb 3 hónap a hűség alatti készülékvásárláshoz, addig meglátjuk hogyan alakulnak az árak, mi lesz elérhető a piacon, és mit ajánl a szolgáltató hűség végén...
Két telefont használok, eddig az volt a koncepció, hogy amikor újat veszek akkor a régi megy másodlagosnak. Viszont napi használatra az S7 annyira bevált, hogy lehet marad, és a másodtelefonom helyett (a fent említett S5 Mini) lesz az upgrade. -
Hallosz
senior tag
Face lift, semmi több.
-
nordo
tag
Jó lett volna ha egyből össze lehetett volna hozni a tesztben a Snapdragon 845 Adreno 630 - al szerelt változatokat is. De sajnos az csak az Usa és Kina privilégiuma.
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
Vajon hány év kell még nekik, hogy alul a portok/mikorfon/hangszóró egy vonalban legyenek? Nem értem, ezt még miért nem orvosolták. Mármint nyilván jelenleg így férnek el a dolgok, de nem hiszem, hogy ne lehetett volna átvariálni kicsit.
-
Sajnos? Szerencsénk van, hogy nálunk Exynosos verzió van (pontosabban az USA beliek a szerencsétlenek), ugyanis a Samsungos chippel szereltek általában kevesebbet fogyasztanak. Az USA-ban is csak azért Snapdragonost árulnak, mert egy régi Samsung-Qualcomm szerződés azt írja elő, hogy a Samsung az USA-ban csak Snapdragonos telefonokat forgalmazhat.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
emre33
addikt
Nem hiszem el, hogy nem tudja senki.
Több helyen is kérdeztem már.Ezer egy ember tesztelte, de alapvető infókat senki nem nézd meg.
4K30 FPS videófelvétel hossza mennyiben van maximálva?
S8 esetén 10 perc. S9 esetén?
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
törölt tag
-
SkyLine3000
addikt
Bennem semmit sem mozgatott meg egyik sem. A tesztet sem volt idegem végigolvasni, mert sok minden egyszerűen nem érdekelt. Ez az elnyúlt kijelző nekem nagyon nem jön be. Lassan az aljáról csak távcsővel lehet látni a tetejét, ráadásul (mivel ugye még mindig nem bírták megcsinálni, h mondjuk választható legyen az értesítési sáv helye) a hüvelykujjtól egyre messzebb kerül a kijlező teteje. Gyakorlatilag már lehetetlen ezeket a telókat egy kézzel használni, ami sokszor azért hátrány bír lenni. Számomra az egész külső sem jön át. Előlről annyira egyformák már a telók a kijelző mérete miatt, h szinte esély sincs egyedit csinálni. Lassan az összes ugyanúgy néz ki. Főleg, ha mindenki copy+paste párost használja...
Ez nem az én telóm. Főleg az ára miatt. A büdös életben nem adnék ki egy ilyen kütyüért ennyi pénzt. Még a harmadát sem. Semmilyen körülmények közt sem.
Akinek tetszik és van rá pénze, vegye meg és örüljön neki.[ Szerkesztve ]
-
válasz SkyLine3000 #129 üzenetére
Egyrészt a telefon magassága általában nem növekszik a kijelző magasságával, másrészt bárhonnan lehúzhatod az értesítési sávot, nem kell felülről húzni az ujjad (csak lefelé húzd).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
SkyLine3000
addikt
Mint mondtam, nekem ez az elnyúlt forma, ami nem tetszik. Tök hülyén néz ki. Az értesítési sávot hál isten már a g3-nál jól megoldották anno, de mai napig nem értem, miért ne lehetne a helyét változtatni? Jobb-bal, alul-felül. Ahova akarom. Nehéz lenne megcsinálni??
Amit írtál, talán a Xiaominál volt olyan? 2Pro-m volt. Talán ott volt már így megoldva.
Végülis tök mindegy, mert a büdös életben nem veszek ilyen telefont.[ Szerkesztve ]
-
dlaj
őstag
+1
ollie, Egy 18:9-es képarányú 6"-os még mindig olyan széles, mint egy hagyományos 5,5"-os. Csak a kijelző felfelé megnyúlt, és ez sokaknak nem jön be. Azon felül semmi előnye sincs.
-
Igen, de pont az az előnye, hogy így nagyobb a hasznos felület a telefonon. Mert a telefonok magassága optimális esetben nem nő a 18:9-es arányú kijelzővel, ami azt jelenti, hogy kisebbek lesznek a kávák alul és felül.
Egyébként egy érdekesség: az iPhone X kijelzője keskenyebb és magasabb, mint az S8/S9-cé (a kisebb modellekre értem), vagyis ott még elnyújtottabb.
[ Szerkesztve ]
-
mSchumi87
senior tag
Ki fog valtani s8rol?
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
Ti^Em
aktív tag
Többet vártam, marad a mate 10 pro
-
Gempas 70
aktív tag
Tévedésből rossz helyre kattintottál.. ne szívd mellre.
-
DonaldJames
tag
Érdekes hogy a kisebbik még mindig csak 4GB memória van, mikor manapság már 150 ezer forinttal olcsóbb készülékekbe is bekerül a 6GB. Másik érdekesség miért csak a nagyobbik kap dupla hátlapi kamerát?Vicc ez a Samsung.
▂▃▃▅▅▇▇Megbízhatóságom 551 pozitív és 0 negatív..... ▇▇▅▅▃▃▂
-
Jack90
csendes tag
Megjelent az új Galaxy S9. Az érzéseim egyetlen GIF-ben:
[ Szerkesztve ]
Macbook Air (2017) | Huawei Mate 20 Lite (Black)
-
Danny365
őstag
válasz DonaldJames #148 üzenetére
Szerintem egyszerűen fizikailag nem volt elég hely, hogy a kisebb modell is megkapja. No nem a +2gb RAM-ot, hanem a kamerát.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Diablo IV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.