- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
wrathchild #14404 üzenetére
Emagnál másabb a helyzet, mint ahogy a fórumtársak leírták:
1) Fizetés előtt ellenőrizheted a csomagot, de a technikai ellenőrzésre nem vonatkozik
2) 30 napod van visszaküldeni a terméket, visszakapni a pénzed
-
Ákkk
addikt
válasz
A futárnak először kifizeted és aláírod utána tudsz csak bármit mert ha nem ez a sorrend akkor ő kerül bajba.
Ui. én az emagtól nem vásároltam volna mert a garancia nem gyártói itthon. -
Bossi
őstag
válasz
Szinte mindent ki tudsz próbálni főleg, ha wifi is van otthon... fölösleges a futárral szórakozni hiszen a leírásod alapján online rendeled... ezért 14 napod áll rendelkezésre arra, hogy az elállási jogoddal élj.
Szerintem megjön kipróbálod amit akarsz majd, ha minden rendben átadod karácsonykor, ha gond van visszaküldöd"14 napon belül.
A fogyasztó az elállási jogát termék adásvétele esetén:
– a terméknek,
– több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik, az utoljára szolgáltatott terméknek,
– több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,
– ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak,
a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától
számított tizennégy napon belül gyakorolhatja.Nem csak akkor, ha már megkaptuk a terméket!
A fogyasztó az elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja. Tehát ha megrendeltük a terméket, de még nem hozta a futár, akkor is jelezhetjük a webshopnak, hogy élni szeretnénk az elállási jogunkkal, nem kell megvárni, hogy kiszállításra kerüljön a termék.
Készíttesse el ÁSZF-ét a jogszabályoknak megfelelően! Kérjen árajánlatot most ÁSZF-ének elkészítésére, az ÁSZF 2016. sablon-csomagunkra, vagy keresse fel a Net-jog ügyvédeket! Net-jog = tanácsadás bírsággaranciával".
-
wrathchild
tag
válasz
wrathchild #14260 üzenetére
Üdv! Ebben valakitud segíteni?:
Pár nap múlva érkezik emag-os S7 készülék, de Karácsonykor adnám át.
SIM kártya nélkül tudok bármit ellenőrizni a működésében?
el tudom indítani a rendszert? pixel hiba, hangszórók működése, érintőképernyő működése, wifi kapcsolódás ellenőrzése pl....?
Van javaslatotok, SIM behelyezés nélkül hogy és mit ellenőrizzek?
Vagy csak SIM behelyezés után (Karácsonykor) derülhet ki, ha pl. valami szoftveres hiba van benne?
Azaz átvétel után 20-25 nappal..... bár akkor pl 27-én már a vásárlástól számított 30 napon is túl leszek, hiába vettem át pl 12.05-én...
A készülék menüje bizonyosan magyar nyelvet is tartalmaz, ha emag-os?
Van jogom azt mondani a futárnak, hogy fáradjon be, üljön le, én kibontom, elindítom, pár perc alatt a fentiek és a várt válaszok alapján meggyőződöm arról, amiről ennyi idő és SIM nélkül lehet és UTÁNA fizetek?
Vagy a futárnak joga van azt mondani, hogy fizessek, addig nem bonthatom ki?
Köszönöm! -
Lehiñito
senior tag
válasz
Nézd meg emagon a fiókodban a termékgaranciáknál, hogy ott van e már a letölthető garanciája a telefonnak.
Ha ott van akkor abban fel van tüntetve a szériaszáma is a telefonnak amit küldenek. Ezt diktáld be a samsungnak és megnézik.
Én nem aggódok annyira a gar miatt, mert csak jókat lehet olvasni az emagos gariztatással.
Volt akinek meghibásodott a második évben, visszaküldte és visszautalták a vételárat mert nem tudták javítani. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Na a garanciának ma utána járok mert nem magyar nyelvű (se angol) papírokkal kaptam kvázi nem itthoni a készülék. Remélem nem kurnak át pár ezer embert az emag-nál....
-
kerxy
őstag
válasz
Kicsit kéne csak visszaolvasnod, nemrég bővebben volt erről szó. Egyébként nem gyári garanciás!
-
Ákkk
addikt
válasz
1 év garanciád lesz a 2évet nem tudod regisztrálni itthon.
TommyNagz
Gondolom a samsung phone info-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest