- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
oszi666 #12822 üzenetére
Nem.
Pedig ahogy az előd S5 mini kinéz lehet kellett volna...(És még mindig bírja a vizet.
)
Szeretek bátran élni.
Ma pl felraktam délután egy kisvasút szerelő csarnokában a hűtőre tölteni, egy óra nem telt bele és jött a műhelyvezető, hogy úgy beba**ta a hűtő ajtaját, hogy a mikró megugrott, és leverte a telefonom....
Usams oldalra nyíló tok van rajta, kibírta.
Amúgy inkább félek más hülyeségétől mint a sajátomtól. -
roxan
senior tag
-
Tündike25
tag
válasz
oszi666 #11180 üzenetére
- Fiókoknál kikapcsolva a szinkron: Google drive szinkron, Google Fitnesz szinkron, Google trips szinkron, Samsung Account, Simple, Twitter
- Samsung Cloud-nál teljesen kikapcsolva a szinkron
- "Mentés és beállításnál": Smart switch KI, Google-fiók Saját adatok biztonsági mentése KI, Samsung Account Saját adatok biztonsági mentése KI
Letiltva: Chrome, Facebook, Google Play Filmek, Google Play Zene, Hangouts, jegyzet, Onenote, S health, S Voice app, Samsung gear, Skype, Whatsup, Gear VR Service.
Ja, és a Google Play-szolgáltatások jogosultságait is kikapcsoltam. -
roxan
senior tag
válasz
oszi666 #11090 üzenetére
Én most vettem egy ilyen tokot:
Viszonylag vastag, és a hátulján ki is dudorodik a rögzítés miatt. Samsung Wireless töltőm van, az álló fajta. A telefon a dudoros tok miatt hozzá sem ér, csak a dudoros résznél, a többinél kb. 2-3 mm rés van, mégis működik a töltés. Több tokkal is próbáltam már, pl. Lifeproof Fré vízálló tok, azzal is ment szó nélkül.
-
600700
senior tag
-
roxan
senior tag
válasz
oszi666 #10771 üzenetére
Igen, én ilyen fóliát vettem másodszorra.
Először azért vettem le, mert üveget tettem rá, de nem vált, be, vagyis pontosabban levált.
Aztán megint ilyet vettem, még akkor egy ezressel olcsóbb volt.
Teljesen lefedi a kijelzőt, és szépen rásimul a szélére, az ívekre is, nem vált még el. Eddig teljesen jó, amióta megvan a telefon, kb 3 hónapja, ez van rajta. Nem karcos még, mondjuk vigyázok rá. Vettem egy Spigen Neo Hybrid tokot, sajna annak a széle picit feltolja a fóliát, mert egy hangyaf@sznyit nem pont középen van, és ez épp elég hozzá.
Az ebay-en rendelt üveghez adtak egy átlátszó TPU tokot, az van rajta, szép vékony, alig látszik, az nem bántja a fóliát. Leesés ellen nem, de a karcoktól véd.Visszatérve a fóliára, nekem bevélt, üveget 3 fajtát vettem, de feladtam ezen a telefonon. Ívesre nem igazán működik szerintem. A fólia szuper, legközelebb is ezt fogom venni, ha cserélni kell.
Pénteken jött meg a telefonhoz a Tigra tartóm a bringára. Annak van egy kemény TPU tokja, amivel a konzolhoz kell rögzíteni. Az nem bántja a fóliát, elég jó minőségű, lehet fent hagyom rajta.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
oszi666 #10771 üzenetére
Ez a fólia egy rakás kaki.
Lehet hogy teljesen takar, de a szélén körbe sehol nem tapad hozzá.
Bármilyen tokkal használva pedig felgyűri a sarkot, illetve a tapintása se a legtutibb.
Én 5-öt faragtam meg belőle, de csak addig lesz rajta míg meg nem jön a spigen crystal curved hd Dél-Koreából. -
Burt1793
veterán
válasz
oszi666 #10527 üzenetére
Tyű, majd írunk listát, de már írtam, hogy hol kell nézelődni. Amúgy most találtam még valamit. A gyors kapcsolódásban az eszköz láthatóságát levettem, így kevesebbet fogyaszt érzésre, amikor megy a bluetooth.
Google és fiókok beállítások pontban gyalulj egy kicsit, a legfontosabb a folyamatos biztonsági mentés kikapcsolása és a folyamatos helymeghatározás a google által. -
Burt1793
veterán
válasz
oszi666 #9952 üzenetére
Mit jelent nálad a jelentős merülés? Otthon nálam is gyenge a jel, ezért merül magában óránként 1%-ot, de annyira nem zavar, mert alig vagyok otthon, plusz úgyis mindig naponta töltöm.
Az a jó az s7-ben, hogy egy napot mindenképpen kibír, viszont ha nem használom és otthon vagyok, akkor is merülget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest