Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a8l
aktív tag
válasz
csutizs #2765 üzenetére
Azt kéne már csak megtudni hogy minden s7 /s7 edge kamerája ilyen vagy csak egy pár széria.
Az isocell is ilyen e, mert ha nem akkor csere isocell-re. Egy kis torzítás belefér de azért ez már nagyon látszik és szerintem nagyon nem normális. Egyébként nekem nincs más bajom vele, nem volt random restart vagy más hasonló. Talán a ferde hangszórórács de az nem vészes. A kijelző érzékelése tényleg fura kicsit, de nem vészes, talán azt majd szoftveresen javítják.
Az első kamera engem nem érdekel, de a hátsó azért jó lenne ha használható lenne, mert egyébként szép képeket csinál telefonos kamerákhoz képest.Elsőre én is azt hittem van egy pixelhiba, VR-ben látszott egy szürke folt, de lencsetörlés után eltűnt, nincs pixelhiba sehol szerencsémre.
-
spanglee001
addikt
válasz
csutizs #2765 üzenetére
akkor fogyasztóvédelem vagy valami kárpótlás
mondjuk egy 50k samsung kuponnal rendbe lennék
és egy pixel hibát is találtamszabad szemmel nem is látható igazán, de a riftben igen. azthittem kosz de nem, vagy 1 db pixel hiba. mit csináljak? 14 napos elállás van előfizus telón? vagy gariba cserélik esetleg javításba kókányolnak valamit? ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest