- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
laci laci #51562 üzenetére
Akkor van értelme, ha időnként a microSD -t kiveszed a készülékből, és például a 4K felvételeidet PC -n editálod. Mert PC -n, például USB3.0 -ás olvasóval meglesz az a sebesség, amellyel könnyebben, gyorsabban tudsz "dolgozni" (én pl. így teszek..). De, he ilyesmi nem cél, akkor bőven megteszi egy U3 -as is, pédául az említett EVO sorozatból. Ez utóbbival kapcsolatban volt már itt néhány mért eredmény (kereső...), és úgy emlékszem hogy a többségnek (U3 -assal!) ~57/41 volt a realizált sebesség az S7E -ben.
-
-
Alonso69
senior tag
válasz
laci laci #51426 üzenetére
Szia.
A Google megszüntette a régi verziójú API SafetyNet támogatását,ezért azok az alkalmazások (a Magisk is)csak az új általam előzőleg linkelt és a playről letölthető alkalmazás által képes csatlakozni és kérni az ellenőrzést.
Így az NFC fizetés,ujjlenyomat,privát bank is tud működni,a Magisk hide megfelelő alkalmazás eltakarásával.
[kép]
[kép] -
Jack Oneill
veterán
válasz
laci laci #51396 üzenetére
Beallitasok, alkalmazasok. Rakatt valamelyikre. Megjelennek a leirasok, majd akksihasznalat. Itt irja, hogy az adott alkalmazas mennyit futott a hatterben es mennyit normal hasznalattal. Alatta pedig egy beallitas, hogy futhat-e a hatterben vagy nem. Nem minden alkakmazasnal lehet, de ahol lehetett, (gear, messenger) kiprobalom par napig. Ha nem tevedek, egyes fozott romoknal pont ezert birja addig a telo, mert feleslegesen nem mukodnek az appok a hatterben. Ezen kivul a huawei-nek az agressziv alkalmazaskezeloje is hasonlo lehet, nem engedi futbi a hatterben az appok jelentos reszet. Lasd vlc botrany.
De nem ertem, akkor megis hogyan mukodnek az appok. Megis jonnek az uzenetek, mikor hatterben van valami. Orulok, csak nem ertem. -
-
NandorHUN
addikt
válasz
laci laci #51181 üzenetére
Én végén nem resetelek, mindek is? Max dalvic catche-t törtlöm, de sima rom telepítésnél azt se. Azt inkább csak ha progit flashelek vagy új Kernel megy fel.
Ami van telepítés előtt:
Formad data yes
Factory reset
Advanced Reset 4 belső hely (minden kivéve sd card).Utána telepítek.
-
NandorHUN
addikt
válasz
laci laci #51175 üzenetére
Igen, legújabb van fent, 5 napja jött ki a frissítés.
Minden nagyon jól megy.Egyetlen panaszom az lehet, hogy Sauron Sound-MOD-ot nem tudtam sehogy életrehívni, de nem nagy panasz, mert van saját beépített Stereo SoundMOD-ja na meg Magiskos Viper is megy rajta.
Amúgy legjobb jelenlegi ROM amit csak próbáltam.
-
Alonso69
senior tag
válasz
laci laci #51162 üzenetére
Szia.
Ezt a javított F6-ot én csak simán felraktam az 5.1-re full Wipe nélkül, a BL/CP -vel ne foglalkozz ,mert benne van a Rom-ban.
Ilyen lessz:[kép]
[kép]
A TWRP- mentés azért nem jó mert egy adott Rom mentése ami nem biztos ,hogy egy másikon fog működni, a Smart Witch-et ajánlom,kitudod választani,hogy mentsen és mit telepítsen vissza(pl.ikon elrendezés,zene,) -
-
-
Alonso69
senior tag
válasz
laci laci #50339 üzenetére
Ez ha jól látom egy régebbi Rom,a kernel ami új és ezért érzed,hogy jobb és bugmentes, az aksiidő ami majd érdekes lehet.
Nagyon lassan jön ez a TGP rom ,ebből holnap lessz próba.
CryOhogy telepíteted,mert van több féle lehetőség,kicsi, közepes, nagy ,vagy egyéni,mit ajánlsz.
-
alcapone386
őstag
válasz
laci laci #50040 üzenetére
Víz és víz között nagy különbség van. Az IP védelem, édes vízre értendő. A sós víz maró hatásu, így könnyen hazavághatja a szigetelést és így a telefont is. Mindenképpen használj vízálló tokot. Ha belemegy egy kis víz valami véletlen folytán, akkor azonnal most le édes vízzel. Nekem tavaj pont úgy ázott be egy homokszem miatt a tok, hogy a home gomb ázott a sós vízben. Kb fél nap kellett, mire rendbe tudtam hozni. Soksok édesvízzel mosás és szárítás segített. Szerencsém volt....
-
VodaDroid
csendes tag
válasz
laci laci #50040 üzenetére
Én tavaly löttem pár képet tengerben víz felett és alatt is. Nem ázott be de a kijelző és a home gomb érzéketlen lett. Hiába öblitettem le utána édesvízben.Szerencsére gariban kicserélték. Ezért nem ajánlom a sós vizet. Idénre vettem Alin egy szelfibotot amihez van vízáló tok és egy vízálló bluetooth gomb az exponáláshoz.Ez bevált nálam.
-
-
Silenzio
addikt
válasz
laci laci #49686 üzenetére
Csak 3G-n és Wifin megy? Szerintem nem mindegy a hálózat típusa sem.
Nem egyértelmű, ahogy fogalmaztál: a tiéd custom rom, vagy gyári?Amúgy az enyém egy hivatalos, Deutsche Telekomos lószar, olyan appokat tett fel, amikről életemben nem hallottam (leirtottam mind) lehet felrakok egy teljesen gyári Samsungot.
-
-
-
vohanyi
senior tag
-
Alonso69
senior tag
válasz
laci laci #49059 üzenetére
Mi nem megy vagy nincs a modulok közt,ird meg hátha van megoldás.
Magisk-ból a Viper android és a YT vanced működik nálam,mást nem próbáltam.
A 3-4 órás Sot nekem bekapcsolt állandó GPS,szinkronizálás, AOD ,mobilnet +wifi-vel jön össze közepes energiatakarékos módban,ha kikapcsolom az összeset és csak a wifi megy akkor 6-7 óra összejön (2 éves teló). -
Alonso69
senior tag
válasz
laci laci #49051 üzenetére
Nem tudom,mert én a Sac23-at használom ami most tökéletes (számomra).
Csak azért osztottam meg,mert egy pár napja kiadott 6-os javítás nem működött ,ezt 7-es javítást a 4pda-án rakták ki ,hogy megjelent és azt is,hogy ez a szerző mennyire fontosnak tartja a hibák javítását (lásd jön a 8-rev)ami tényleg dicséretes. -
janaman01
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch SE 2022 GPS 44mm
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest