- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redpaladin
tag
Sziasztok!
Az a fura helyzet van,hogy a Samsung S6 edge telefonnal a lányomat fotózom akkor nagyon gyakori a bemozdulásból eredendő homályos kép... pedig a régebbi telefonom a Samsung S4-el a bemozdulásra is tudott jól reagálni a telefon s nem lett homályos.
Valami beállításfüggő?
-
mati12
senior tag
Szerintem is lehet abban valami,hogy ez egy "fogjuk be a pofájukat a fanyalgóknak valamivel hír". Semmi konkrétum,hogy hol melyik régióban kezdik a frissittést az meg hogy Európa.. köszi szépen. Lehet,hogy a Vatikánban kezdik,és néhány kiváltságosabb bíboros már 6.0-val szaladgál...
-
Ákkk
addikt
válasz
bubibaba31 #20992 üzenetére
Azt akkor csináld ha valami nem megy.
Ha valami rendszer fájl sérült volna vagy hiányos eleve el sem indulna. -
snowdog
veterán
válasz
bubibaba31 #20988 üzenetére
Félig vagy hibásan letöltött csomagok, és hasonlók.
-
Bence004
aktív tag
Az miért van hogy feltöltöm 100%ra jelzi hogy feltöltve, lezárva leveszem a töltőről felold és abban a pillanatban visszaesik 99%ra.
-
torok6
aktív tag
Sziasztok aki még nem tette meg az csatlakozzon a s6 csoporthoz [link]
-
spider80
őstag
válasz
snowdog #20980 üzenetére
Előtte lenémítod
Amúgy szerintem rosszul értelmezed ezt a funkciót. Ha alapból lefelé van fordítva,és jön egy bejövő hívás,csengeni fog. A funkció lényege: asztalon van a teló kijelzővel felfelé (vagy a kezedben,bárhol), és mikor már jön a bejövő hívás,akkor kell lefordítani,akkor némul el.
-
snowdog
veterán
Nálam valamiért nem működik a lefelé fordított telefonos némítás. A "Mozdulatok és gesztusok" menüpontban a "Némítás" engedélyezve van. Az asztalra képernyővel lefelé leteszem a telefont, és egy bejövő híváskor szól a csengetés. Hogyan lehetne rávenni, hogy ilyenkor néma maradjon?
-
laspring
tag
Autós tartót keresek az S6-omhoz ami tudja vezeték nélkül tölteni a telefont.
Valakinek van bevált terméke ehhez?
Köszi -
snowdog
veterán
válasz
bubibaba31 #20974 üzenetére
Én a helyedben ezt ott csinálnám ahol normális sávszélesség van. Különben csak problémád lesz.
-
bubibaba31
tag
válasz
Markizmark #20973 üzenetére
most már jönnének le a telepítések, de valszeg a szar wifi miatt lassú
-
Markizmark
addikt
válasz
bubibaba31 #20971 üzenetére
Nem, ha van rendes sávszélességű hálózat. Bepötyögöd amit kell és kész, pár perc.
-
válasz
bubibaba31 #20971 üzenetére
Ezerszer csináltam már, max 5 perc alatt el kell jutni a kezdőképernyőre. Utána persze még órákig tart mire teljesen belakod, de a Google/Samu fiókba pár perc alatt be lehet jelentkezni. Vmi gond van Nálad.. Valószínűleg a neteddel.
-
bubibaba31
tag
válasz
bubibaba31 #20970 üzenetére
De komolyan ennyire lassú beüzemelni és beállítani mindent?
-
bubibaba31
tag
válasz
Markizmark #20969 üzenetére
Bekapcsoltam a wifit, bár gyenge a jel.. így továbbment
-
Markizmark
addikt
válasz
bubibaba31 #20966 üzenetére
Mennie kell az lehet, de wifi volna az igazi. Mobilneten még soha nem aktiváltam telefont.
-
válasz
bubibaba31 #20964 üzenetére
Ez elég érdekes.
Esetleg próbálj meg recovery-ből csinálni egy factory reset-et! Az összefoglalóban találsz hozzá leírást.
Szerk.: Nincs wifi a közelben? Lehet, h a mobilneteddel van vmi gáz. -
bubibaba31
tag
válasz
Markizmark #20965 üzenetére
wifit nem kapcsoltam be, a mobilnetemnek mennie kell..
-
Markizmark
addikt
válasz
bubibaba31 #20964 üzenetére
Jó a hálózat? Wifi, mobilnet rendben?
(#20963) ssgt1981: Szerintem nem, T-s edge+-omra előbb jött meg az utóbbi pár frissítés, mint a függetlenekre.
-
bubibaba31
tag
válasz
bulikavagyok #20962 üzenetére
most meg a samsung account-nál akadt el... ne kelljen már csalódnom az első napon...
-
ssgt1981
senior tag
T-s rom van a telefonomon, szerintetek érdemes feltenni a gyári függetlent?
-
válasz
bubibaba31 #20961 üzenetére
Sejtettem, ezért írtam az újraindítást.. Power gombra sem reagál?
Próbáld meg így, ha máshogy nem megy!
-
bubibaba31
tag
válasz
bulikavagyok #20960 üzenetére
Olyan mintha ott lefagyott volna.
-
válasz
bubibaba31 #20959 üzenetére
Nem tudsz átlépni rajta? Esetleg próbáld meg újraindítani..
-
bubibaba31
tag
Sziasztok! S.O.S kérdésem van. Megkaptam az S6-omat. Beletettem a sim kártyát és kb 40 perce ott áll, hogy a google fiók ellenőrzése.. Mit csináljak?
-
válasz
Bence004 #20956 üzenetére
Nem biztos! Ha jól emlékszem az utóbbi egy évben gyakran hamarabb jött némelyik szolgáltatós ROM, mint a magyar független. Kis szerencsével még ebben a hónapban érkezhet Magyarországra is szerintem.. Nem tudom, h mikor kerül ki a hazai boltok polcaira az S7, de sanszos, h hamarabb lesz 6.0 az S6-ra..
sgeza (#20958) : Igen, a Voda gyakran beelőzte a függetlent, erre tisztán emlékszem én is..
-
Ákkk
addikt
Elindult
[link] -
leslien
nagyúr
válasz
#67656192 #20951 üzenetére
vagy még is lesz? .. talán a napokban?...
-
droid1783
tag
Kijelzo ido az mennyi nallatok?gyari 5.1.1-el.
-
Cry0
őstag
marshmallow-ról van valami hír ?
én a legyngyel t óta nem hallottam róla semmit se -
PC4200
tag
KB 6 honapja hasznalom ugy majdnem minden este h töltön van és youtube megy ejfeltol reggel 7ig. De még semmi sem látszik. közepes fényerőn.
-
droid1783
tag
válasz
Markizmark #20940 üzenetére
en s6-om 6 honapos,megneztem es semmi nyoma a beegesnek,lehet hogy epp szerencse,de fenyero az mindig jol van beallitva,maxon eggyaltalan nemszoktam,s7-nel meg mindig valtoztatni fogja a poziciot(szerintem),meg olvastam is asszem.
-
mati12
senior tag
Akkor az S7 kijelzője mennyire fog beégni? [link]
-
Kasya
nagyúr
Persze, ilyen hasznalat mellett akar 2-3 honap utan is be tud egni (mert nekem is beegett).
Atlagos hasznalat mellett a mindennapokban ez azonban nem fog beegni, ebben biztos vagyok.Intenziv hasznalat mellett is csak halvany beegest produkal, ami meg mindig nem az a nagyon zavaro. Konkretan 6 honapig elvoltam a beegessel, annyira nem volt zavaro.
-
válasz
droid1783 #20934 üzenetére
Lesz beégés ha akarod,ha nem,ez az oled/amoled kijelzők sajátossága.A kijelző azon részén szokott előjönni,ahol ugyan azt mutatja a kijelző sokáig,főleg ha nagy fényerő is társul mellé.Ha sokszor használod max fényerőn sokáig,akkor elöbb fog beégni.
Leginkább a felső értesítési sáv szokott beégni és fixre kirakott widgetek,de ez legtöbbször átlag használat mellett észre sem vehető,vagy csak alig.Az eddig beégett Amoledjeim csak kijelző tesztnél mutatták a beégést. -
droid1783
tag
Enis mar 2 hete nyuzom a telot es nagyon jol teljesit,folyamatos minden,szep a kijelzo.legjobb meret szerintem,kijelzo vegett enis paraztam,de nincs semmi baj vele,remelem nem is lesz beégés.amugy valaki tudja hogy hogyan johet elo a beégés?
-
ÁdiBá
veterán
Melyik a legjobb melyiket érdemes felrakni ha esetleg nem a magyar függetlent választom?
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok. A rom telepítésénél ha az én készülékem Tmobilos S6 Edge, muszáj Tmobilos gyári Rom-ot kiválasztani?
Vagyis függetlent nem telepíthetek rá, gondolom? -
Kasya
nagyúr
válasz
conanabarbár #20928 üzenetére
Miutan olyan dolgokat javitanak meg csak benne, mint kepernyomentes alatti lefagyas, egyelore en nem tettem fel. Tovabba mindjart itt a vegleges. Utana teheti fel az ember ujra.
-
conanabarbár
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki főzött 6.0,vagy 6.0.1 androidot?
Ha igen akkor egy kis pozitívum-negatívum leírást kérhetnék?
Köszönöm -
Gold_fish
tag
Ha már sim tű.. A sim kártya kivehető, illetve berakható bekapcsolt telefonnál is, vagy mindig ki kell kapcsolni?
-
akos86
aktív tag
Üdv fórumtársak!
Adott egy Samsung galaxy s6 (920f) a gondom az, hogy nem találom a download módot. Hangerő le + home +power gomb kombinációval valami kínai szöveg jön be. What the f...?
-
arn77
aktív tag
válasz
Emirabdul #20914 üzenetére
Négy hónapja teljesít szolgálatot az enyém. Minden hibátlan. Kicsit paráztam amikor megvettem, mert ez az egy darab volt a Media Marktban bontatlan és sok negatívumot olvastam itt a fórumon a kijelzővel kapcsolatban. Remélem sikerült egy jó példányt kifognom, és nem lesz semmi nyűgje.
-
AngeloDivina
aktív tag
Párom egy hónapja használja, mèg nem panaszkodott. Ace4 helyett vettük, mert az egy èv alatt használhatatlanul belassult.
-
Emirabdul
tag
Én kb 3 hete nyúzok egy ilyen csodat. Lekopogom de semmi baja. Kepernyo gyonyoru. Gyors. Mindent megcsinal amit eddig kertem tole ☺
Csak hogy legyen pozitiv komment is 😉 -
PC4200
tag
-
amol
addikt
Az A5-re nyilván nem mondta hogy kint van egy éve. Az Edge+ és az új A5 kijelzője volt homogén, a többinek nem (Note sem). Az Edge+ úgy égett be hogy állandó szöveg volt látható a kijelzőn de mégsem volt más színe alul mint felül, nem volt benne zöld. Ettől eltekintve randa volt, de nem a beégés a magyarázat arra, miért inhomogén jelentős részük. Természetesen lehet hogy emiatt visszavitt darabokat állítottak ki.
-
prannk
őstag
Elérhető már valahol a MM?
-
arn77
aktív tag
Nem igazán érthető amit írtál. Ha valami beégett a kijelzőbe akkor az már nem lehet homogén. Ha egy kijelző homogén, akkor annak egyneműnek tisztának kell lenni. Inhomogén, ha elszíneződések foltok csíkok, beégések találhatók. Az értékesítő meg szokás szerint össze vissza beszélt. Az új A5 hogy a csudába lenne kint egy éve?
-
adamsauvage
aktív tag
azota visszajottem magyarba es nekem is elkezedett szorakozni a 4G
ultem a taxiban es fel oran belul ketszer kert pin kodot ugy hogy a zsebemben volt a telefon es nem nyomkodtam :/ -
Ákkk
addikt
válasz
bari012 #20901 üzenetére
Valamikor az voltam most már hangmérnök és operatőr. De igen ez meg hanganyag minősége is sokat számít.Amúgy érdemes beruházni ilyenre bárkinek engem kb 7 éve kiszolgál. Pár telefonom már elavult ez idő alatt.
Bányászpocok
Csak ki fogtál egy hibás darabot jó készülék cseréltesd ki és Meglátod. Nekem volt másik márkával roszabb élményem ott legalább 2 hónap volt míg szervíz elismerte a hibát utána a cserét 3 évig használtam gond nélkűl☺ -
bányászpocok
csendes tag
válasz
spider80 #20899 üzenetére
Eljátszogattam vele még jó párszor ezt a kikapcs-bekapcs dolgot. Kikapcsolt állapotban szépen átforrósodott az egész készülék, ami nekem eléggé érdekes. Utána bekapcsoltam még és csináltam egy gyors gyári visszaállítást. De hiába. Ugyanúgy kikapcsolt. Azzal a különbséggel, h most már be vissza sem lehet kapcsolni. Holnap megy vissza a telenorhoz. Egy hetes hetes Samsung csúcskészülék. Most egy kicsit kiábrándultam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Peugeot, Citroën topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Mozilla Firefox
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest