- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wicktor93
csendes tag
-
wicktor93
csendes tag
válasz
Markizmark #23715 üzenetére
Ettől kicsit bonyolultabb, nekem csak akkor frissült a francia, ha a phone info mindenhol a francia CSC-t mutatta.
-
wicktor93
csendes tag
válasz
Markizmark #23713 üzenetére
Én úgy tudom, hogy így ota-n nem fog frissülni.
-
-
wicktor93
csendes tag
válasz
Botos Marci #23289 üzenetére
Használj ttorrentet.
-
wicktor93
csendes tag
válasz
BlackOps71 #23015 üzenetére
Köszönöm.
-
wicktor93
csendes tag
válasz
BlackOps71 #22996 üzenetére
És működik is mind a kettő sim? Mert olyat olvastam az xda-n a kommentárok között, hogy a sima romtól csak az egyik működik. Viszont G920F-en a rendszeralkalmazások között van olyan, hogy két sim.
-
wicktor93
csendes tag
válasz
BlackOps71 #22989 üzenetére
Duosra is a sima G920F romot kell felrakni?
-
wicktor93
csendes tag
válasz
fermacht1994 #22632 üzenetére
Igen, minden törlődik.
-
wicktor93
csendes tag
válasz
emre33 #22543 üzenetére
Ha egy fájlost teszel fel és utána nem csinálsz factory resetet (ami egyébként mindig ajánlott új rom esetén), akkor megmarad a csc. De többen tapasztaltuk, hogy a CSC nem számít a szervízben, egyedül a knoxot nézik. Én a helyedben feltenném a négy fájlos francia független, vagy angol vodafoneos romot. A téma összefoglalóban minden le van írva.
-
wicktor93
csendes tag
Nekem BTU volt fent, majd XEF-et akartam feltenni és mind a kettőben benne volt a BTU, így az is maradt. Ezért a felrakott XEF-re TMH-t raktam és mivel a TMH-ban nem volt XEF, ezért TMH lett. Ezután felment az XEF és át is állt, mert az XEF-ben nem volt TMH.
Tehát ahogy BlackOps71 írta, ha mind a kettőben benne van, akkor marad a régi, ha nem, akkor átvált.bari012: Mivel multi-csc-s a rom és a portugál az elsődleges, csak root-tal lehet csc-t váltani.
-
wicktor93
csendes tag
válasz
BlackOps71 #22320 üzenetére
Amikor BTU-ra raktam XEF-et, nem váltott át a CSC, mert a BTU elérhető CSC-i között ott van az XEF is.
Tehát ha most a franciára felraknám a BTU-t vagy a DBT-t szintén maradna XEF, mert ott van az elérhető CSC-k között.
Kép
Ezért feltettem a magyar TMH-t (még 5.1.1-nél), majd úgy a franciát és csak így állt át, mert ott nem volt az elérhető CSC-k között az XEF. -
wicktor93
csendes tag
válasz
Ghostman78 #22277 üzenetére
Fel kell oldani a telefont, hogy hozzáférhess. Ha ez megvolt, akkor USB aljzat hibára tippelnék.
Esetleg fejlesztői beállítások között próbáld meg az USB hibakeresést. -
wicktor93
csendes tag
válasz
PC4200 #22250 üzenetére
A Telekom oldaláról tudod letölteni a számlát és a garanciapapírt. Ha beregisztrálod a telefont a mysamsungra, akkor tudsz kérni futárt. Akkor nem kell más csak a telefon. Adnak egy dobozt, amibe bele kell majd tenni, így nem árt a telefont becsomagolni. Ha te viszed be akkor kell minden tartozék, ha jól tudom. Mindenképp ments le róla mindent, mert mindig felrakják a legújabb romot.
-
wicktor93
csendes tag
válasz
bulikavagyok #22108 üzenetére
Nekem mióta visszajött az s4 töltőjét eldobálja fél percenként a gyári adapterrel, viszont az s4 adapterével jól működik. A kerek S6 töltő meg világoskéken világít töltés közben és sötétkéken ha fel van töltve adaptertől függetlenül. (Eddig zöld volt, mint mindenkinek). Lehet én is elküldöm majd ezzel.
-
wicktor93
csendes tag
válasz
bulikavagyok #22101 üzenetére
Én kattogó home gomb és USB csatlakozó hiba miatt küldtem vissza. Ezeket kicserélték + kijelzőt, keretet, hátlapot, sőt valószínű, hogy alaplapot is (gondolom nem tudtak downgradelni 6.0 bétáról).
Videó
Ez alapján én QI töltés hibát mondanék, vagy ha szerelés közben megsérül. -
wicktor93
csendes tag
válasz
bulikavagyok #21924 üzenetére
Igen csak roottal lehet átállítani, illetve szolgaltatós rommal. De igazából nincs belőle probléma . Én 6.0.1 bétával küldtem vissza javítani, mert meghibásodott az USB csatlakozó. 5.1.1-gyel kaptam vissza és valószínűleg új alaplappal.
-
wicktor93
csendes tag
válasz
fermacht1994 #21809 üzenetére
A CSC csak akkor fog átállni, ha csinálsz a rom felrakása után egy factory resetet. De ha az új rom csc-je benne van az előzőben (multi csc-s), akkor nem fog átállni az újra (pl. most sokaknak BTU után XEF).
Ez csak az egyfájlos romokra igaz. -
wicktor93
csendes tag
válasz
RoryBreaker #21577 üzenetére
Ha a rendszer hangerejét lenémítod, akkor nem lesz hangja.
-
wicktor93
csendes tag
Nekem valamiért nem talál semmit XEF CSC-vel semmit.
6.0.1: Én is BTU után raktam fel az egyfájlos XEF-et és maradt BTU a CSC FR után is. Megnéztem Phone infóval és multi-csc-s a BTU-s ROM (kb 6-7 db az XEF és BTU-n kívül). Valószínűleg ezért nem fog átállni, amíg nem négy fájlossal próbálkozunk.
-
wicktor93
csendes tag
Felraktam a T-s lengyel 5.1.1-et, hogy frissüljön a 6.0-ra, azonban egyelőre nem talál újabbat.
Van még egy érdekesség: A phone info a CSC-knél DPL-t ír, pedig elvileg a sammobile-on a TPL a helyes régiókód. Sőt az elérhető CSC kódok: DPL, TPL. Lehetséges, hogy emiatt nem is fog frissíteni? Gondolom root nélkül nem tudom a másik CSC-t kiválasztani. -
wicktor93
csendes tag
[T-s Lengyel MM]
Már el is kezdték osztani. Annyi a teendő, hogy felrakok egy lengyel t-s romot és frissíti is? -
wicktor93
csendes tag
válasz
adamsauvage #20669 üzenetére
Ha mindent jól tallóztál be, akkor nincs több ötletem.
-
wicktor93
csendes tag
válasz
adamsauvage #20658 üzenetére
Biztos nem FAIL-t írt ki az ODIN? Nekem 9-10 perc alatt szokta rárakni a romot.
-
wicktor93
csendes tag
válasz
adamsauvage #20652 üzenetére
Akkor sajnos nem tudok többet segíteni, valószínű, hogy valamilyen hardveres hiba van a dolog mögött. Talán a többieknek lehet más ötletük.
-
wicktor93
csendes tag
válasz
adamsauvage #20649 üzenetére
Ennyi idő alatt felraktad a 4 fájlos romot?
-
wicktor93
csendes tag
válasz
adamsauvage #20638 üzenetére
-
wicktor93
csendes tag
[Lengyel MM]
Csak nem? -
wicktor93
csendes tag
válasz
Markizmark #20241 üzenetére
Akkor tulajdonképpen, ha letöltök egy 4 fájlos romot, ami csak 3 fájlból áll (BL, AP, CSC), akkor elég ezeket betallózni és nem kell a PIT, mert már benne van a CSC-ben?
-
wicktor93
csendes tag
A Szülinapp elérhető azok számára, akiknek már volt telepítve a telefonjukra, így csak azt kell elérni, hogy a Play listájába bekerüljön.
-
wicktor93
csendes tag
válasz
Intel q8200 #19118 üzenetére
Nekem is ez a helyzet, pénteken jön érte a futár. Nem használtad másik kábellel? XDA-n olvastam, hogy a kábelek között is van különbség.
-
wicktor93
csendes tag
-
wicktor93
csendes tag
Sziasztok,
Úgy néz ki, hogy megdöglött az usb csatlakozóm úgy, hogy 6.0 beta van a telefonon. Csak kábelről van lehetőség romot cserélni? Esetleg mit szólnának a szervizben, ha így küldöm el nekik? Előre is köszönöm -
wicktor93
csendes tag
Aki 6.0 bétát használ, annak hogy működik a vezetékes töltés? Nekem a Galaxy Charging Current 460 mAh-t mutat (5 óra töltési idő), míg vezeték nélkülivel 860-at, függetlenül attól, hogy a gyors töltés be van-e kapcsolva. Próbáltam másik kábellel is és újra is indítottam. Mi lehet a gond?
BÚÉK. -
wicktor93
csendes tag
válasz
artbeat #18746 üzenetére
Helló!
Ezzel tudod megnézni a CSC kód fülön.
[Phone INFO]
Nekem akkor úgy nézett ki:
Eredeti CSC: XEF
Firmware CSC: BTU
Aktív CSC: XEF/BTU
FR után minden BTU-ra változott.
Próbáltál manuálisan rákeresni a frissítésre?
FR után beléptél ismét a Galaxy Care appba? -
wicktor93
csendes tag
Pénteken este XEF romra ODINnal felraktam a BTU-t FR nélkül (megmaradt minden adatom), így csabicskához hasonlóan felemás volt a CSC-m. Szombat délelőtt rákerestem a frissítésre, de nem talált. Ezután csináltam egy FR-t, így a CSC-m már mindenhol BTU volt. A Samsung fiókba bejelentkezés után rákerestem a frissítésre és azonnal elkezdte tölteni. A telefon T függő. A bootolás nálam a bétán sokkal lassabb, főleg FR után (csináltam egyet, hogy az elejétől belakjam), ezen felül még semmi problémám nem volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Villanyszerelés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Cyberpunk 2077
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Windows 10
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest