-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az fura, hogy ezt írták, hogy le lett állítva a gyártás. A Spigen oldalán lehet venni ezeket simán, csak ugye baromi drága mire ideér.Még ebay jöhet szóba. Én onnan vettem a 2 Spigen tokomat az Edge-re.
Egyébként, ha bemész az Edge topikjába, ott linkeltem egy fóliát ami tökéletes az Edgere. Azt is írtam, hogy hol lehet kapni. Vedd azt meg, mert nekem bevált és nagyon jó fólia!
-
w333
félisten
Nillkin Nature TPU, olcsó, védi a kamerát, nem vastagítja a telefont, jól néz ki, jó a fogása, pontosan illeszkedik, nagyon profi csak ajánlani tudom
-
-
Sajnos az Xprotector egyenlőre csak ilyen fóliákat ad ki! Ez Edgere való, de semmit nem ér. Ronda, és alkalmatlan, mert a széleit nem védi, ráadásul beleakad az ujjad. Tele megy kosszal, és fel fog jönni.
Ha belenézel az Edge Topicba, ott linkeltem 2 fóliát, amiket érdemes felrakni és itthon meg tudod kapni! Mind a kettő tökéletesen jó. Ráhajlik a kijelzőre és nem jön fel.
(#6911) Littlecar: Van már rá jó fólia. Igaz sokat kellett rá várni de vannak jó.
Többek között ez:
VideoEzt itthon nem lehet beszerezni, de szó szerint elronthatatlan a felrakása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest