- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- iPhone topik
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
droid1783
tag
válasz
Danny365 #21299 üzenetére
En vetel elott meglesnem melyik a durvabb,kitudja mi lesz,azt mondjak hogy a 820as nagyon jol sikerult.de az exynos jobban bejon,nemvagom hogy miert nemtudnak kidobni csak egy procival,nem keverni.sokan azert fognak hatralni.
Amugy tudtok durva appot ahol vannak jo hatterkepek?
-
droid1783
tag
válasz
spider80 #21297 üzenetére
Hat ja,nagy durranasok itt mar nemlesznek a procik elertek mar egy olyan szintet ami 3 ev mulva is megallja a helyet,hat en appleben csalodtam
Szinte csak rossz hirek vannak,ott az 1970 es datum,meg valami error53 vagy mi.ilyenrol ritkan hallani.na de az aruk is uristen
Visszaterve s7re hogy a kamera nemfog annyira kilogni azt lajkolom,az az egy kenyes pont is s6-on. -
spider80
őstag
válasz
droid1783 #21295 üzenetére
iphone-nál ugyan ez volt. amíg i6 volt,mindenki hangoztatta,hogy 1gb ram bőven elég,stb. megjelent a 6s. 2gb ram,erősebb processzor,és új kamera(ami a mai napig vitatható,hogy jobb vagy rosszabb.) csomóan váltottak, mert az 1gb ram szar. holott alig változott valami,simán jó az I6 is.
-
droid1783
tag
válasz
#67656192 #21294 üzenetére
Arra enis nagyon,s6 durrantott nagyot meg az edge,hat nemtudom,ha lesz force touch akkor azt androidon jobban kilehet majd hasznalni,proci az nemhiszem hogy hoz akkora valtozast.majd az akksi meg a szin lesz az oka hogy sokan cserelik a tavalyit.kivancsi vagyok milyen lesz de 90% ami a kepeken van szerintem.ugyis lesz megint valami amivel sok vevot csabitanak majd
-
droid1783
tag
válasz
Markizmark #21290 üzenetére
Kb,hat vannak mar eleg szep felbontasu kepek.
[link]
Ezt ajanlom figyelmedbe,itt eleg reszletes kepek vannak
Feketeben gyonyoru a telo,bar lenne s6 is ilyen szinben.Hat igen a snapi,nem megy a fejembe,nemertem miert nem jo csak exynos..
Bar kitudja mi lesz a vege,de eleg gaz ha tenyleg lesz snap 820-as valtozat is -
Markizmark
addikt
válasz
droid1783 #21289 üzenetére
Holnap este minden kiderül, nyugavér.
Egyébként én is azon a véleményen vagyok, hogy ez csak egy S6S lesz. Kíváncsi leszek tényleg beljebb került-e a kamera, vagy a készülék lett vastagabb illetve, hogy mit fog tudni az új hardver, és hogy melyik SoC verzió fog nálunk megjelenni. Ha a snapi 820 nevű főzőlap verzió jön majd akkor kösz nem kell s7.
-
ShadowLac
addikt
Az S7 et látva,marad az S6. Szerintem sokkal szebb az S6.
-
Danny365
őstag
válasz
Ghostman78 #21286 üzenetére
Azt hiszem itteni idő szerint este 7-kor, de javítson ki valaki ha tévednék.
-
Tudja esetleg valaki hány órakor lesz 21.-én az S7 bemutató premierje az MWC-n ?
-
Lazika
senior tag
válasz
conanabarbár #21276 üzenetére
"Force Touch is a technology developed by Apple Inc. in 2008. First unveiled on September 9, 2014 during the Apple Watch conference."
-
sgeza
veterán
válasz
#07400704 #21281 üzenetére
Szerintem nem olvastad el figyelmesen a figyelmeztetést! Természetesen a nagyobb számú a frissebb, nekem is az van fent. Gondolom neked is. Ezen kívül megjelenik egy figyelmeztető üzenet, hogy a 6-os Android miatt mindenképp frissítsd a programot, akár megtetted már, akár nem. Van rajta egy pipa, hogy ne jelenjen meg többé az üzenet. Szóval az nem azt mondja, hogy van frissebb, hanem, hogy mindenképp frissíts a legfrissebbre! Feltehetően erről beszélsz.
-
törölt tag
Szerintetek melyik a frissebb Smart Switch verzió?
4.1.16023.12
4.1.16021.15
Ugyanis nekem azt mondja, hogy a legfrissebb van telepítve, ugyanakkor arra kér, hogy telepítsek egy másikat -
ShadowLac
addikt
Üdv. 2 db halvány folt jelent meg a kamerán. egy fél centis csík kb 2mm vastag a másik kb 3mm átmérőjű kőr.
Törölgetésre nem tünt el. Majd a csík formájú magától eltüntt, a kőr forma meg van.Próbálom törölgetni de semmi. Természetesen a fotókon is rajta vannak. illetve rajta van. Tanács? -
nbukta77
addikt
Gyors kerdes. A qi tolto tokon keresztul mukodik?
-
bari012
tag
válasz
bubibaba31 #21255 üzenetére
Waze
-
Ákkk
addikt
válasz
Ezt tudom ajánlani bár fizetős de ha külföldön akarod használni főleg offline. Nekem bevált elég jó frissitik a térképeket is.
[link] -
Blyan
félisten
válasz
conanabarbár #21268 üzenetére
A forsztács azért eléggé, legfeljebb a nyomásérzékelés nem...
-
snowdog
veterán
válasz
conanabarbár #21256 üzenetére
Ha a net nem akadály akkor a gyári térkép(maps)...
Már nem kell hozzá net, a kijelölt térképrészlet lementhető, és offline navigációra is alkalmas. Múlt héten Rómában én is azt használtam, gyalogosan. Tökéletes volt.
-
Kasya
nagyúr
Kissé eltértünk a humortól. Térjünk vissza a topik témájához és hagyjuk a szabadalmak összehasonlítást. Arra ott az android off topik.
-
Edween
őstag
-
nbukta77
addikt
válasz
bubibaba31 #21263 üzenetére
Here. Minden eszkozomon azt hasznalom.
-
ssgt1981
senior tag
válasz
bubibaba31 #21261 üzenetére
Szerintem a Here tökéletes, ingyenes és offline.
-
bubibaba31
tag
válasz
Lehetőleg nem netes kellene mert az külföldön cumi..
-
sgeza
veterán
válasz
bubibaba31 #21259 üzenetére
Küldök majd linket privátban.
-
sgeza
veterán
válasz
bubibaba31 #21257 üzenetére
A waze sokszor jobban navigál, mint a maps, és ugyanúgy ingyenes. Persze ez is netes.
Offline például a maps.me, aminek bár használható, de még kezdetleges a navigációs funkciója, viszont a térképe nagyon jó! Szintén ingyenes, és azt a térképet töltöd le, amelyiket akarod.
Az igo-ból csak a szülinapos létezik hivatalosan, de már nem elérhető a playen. Valahonnan biztos le tudod szedni a netről az apk-t, vagy elkéred tőlem. Ezt nem gondolnám tiltottnak, mert ez a verzió amúgy elérhető volt ingyenesen. (Amúgy nekem az igo már régóta csalódás. Régebben a legjobbnak tartottam, de kicsit lemaradt nekem mostanában a többihez képest bizonyos szempontból.) -
bubibaba31
tag
válasz
igo-t hallottam, de hogyan keresem? mert az áruházban nem találtam
-
conanabarbár
aktív tag
válasz
Ha a net nem akadály akkor a gyári térkép(maps) szerintem nagyon jó! vagy az Igo is nagyon jó
-
bubibaba31
tag
Sziasztok! Valami jó navigációt szeretnék telepíteni az S6-omra. Valaki tudna ajánlani megbízhatót? Köszi
-
Lazika
senior tag
Én nem mondom,hogy az apple nem másol. Samsungom van nekem is és szeretem, mert jó telefon. Én tény,hogy jobb mint a 6s ezért se vettem azt. Csak annyit akartam mondani,hogy a Samsung is ugyanugy másol. És ezt az iphonet fikázok elfelejtik. Lehet akármit mondani ők vezették be a forcetouchot. Peace!
-
conanabarbár
aktív tag
válasz
Lazika #21232 üzenetére
amiben az ios jobb az az optimalizáció.és mivel testreszabhatóságban sehol sincs a rendszer zártsága miatt,így semmire sem jó.az antutu meg ezek,nagyban a rendszertől függenek,nem a hardvertől.ha az iphone 6s re tennének egy android rendszert,vagy a samsung s6ra egy iost akkor lehetne összehasonlítani,de akkor a szifon nagyon csúnyán beégne!(meg ugye a szifonban is samsung alkatrészek vannak,meg minden más! meg ez a "másolás"téma is vicc az egész apple egy nagy lopás.szerintem semmi saját találmányuk nincs dizájnba amit már más ne csinált volna!(ennyi erővel a good year is másolja a bridgestonet,mert nem hatszög,hanem kerek gumit gyártanak!
-
Ákkk
addikt
válasz
Lazika #21243 üzenetére
Mert az nem másol ☺1995 óta használom az alma cuccait is párhuzamossan más technológiákal akkoriban még microsoft jobb volt náluk (fájkezelésben még most is)csak az amerikai törvények miatt le tudtak védetni mindent amit máshonan koppintottak most meg perelnek mindenkit azért a samsungnál van pár dolog amiben előrébb jár pld labortechnológia.
Kár ezen vitázni én amikor újjítom a technikát mindig kapom az akkor adott készüléket grátiszba az eu forgalmazótol de valahogy a droid jobban bejön amerikában filléres dolog az iphone, itthon meg a legdrágább és ez van minden olyan kisrác kezében akik még egy percet se dolgoztak ez a vicc.
Nem rossz készülék de a testreszabhatóságban elvérzik nálam☺ -
Lazika
senior tag
Tényleg nem másolják az Apple-t
[link]
-
w333
félisten
válasz
Markizmark #21237 üzenetére
Különben az S7 is nagyon jó lesz ... Link
Azért az iP67 védettség és 4GB/RAM illetve a brutál jó kamera mindenképp nagyot fog ütni, én csak a kijelzőtől és maga a rendszertől félek
És ha jól látom akkor Március 11 -től már forgalomban is lesz a telefon !
Ha a kijelző és a rendszer is jó lesz, még a végén én is benevezek egy S7 -re !
(#21239) vebbful
Egyetértek, de ez is jól hangzik ... ázott itt már el a tokikban 1-2 tulajnak az S6 !
Ez is egy olyan dolog hogy egy adott telefon felé billenti a mérleget !
-
w333
félisten
válasz
Markizmark #21234 üzenetére
Az a baj hogy mindezekhez társul egy undorítóan pocsék rendszer, ami az egészet tönkre vágja ... különben egyáltalán nem lenne rossz
-
Lazika
senior tag
válasz
Markizmark #21234 üzenetére
Ez igaz. Apple rakna 8 magot az iphoneba , akkor a samsung sirva fakadna
-
Markizmark
addikt
válasz
Lazika #21232 üzenetére
A samsungnak van rengeteg olyan innovációja, ami eléggé jelentős, csak nem hangzik olyan jól a reklámban a 14 nanométeres csíkszélesség, meg a kapcsolt módú DDR NAND memória, meg első mobiltelefonokba beépítendő PRAM-ot alkalmazó, több chip-et tartalmazó (Multi Chip Package, MCP) tokozás, mint hogy háromdétáccs. Csak az ilyenek el vannak felejtve, meg ugye nem véletlenül gyártatja az apple a chipjeit a samsunggal.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Lazika #21232 üzenetére
Méret, note széria. Android használok számának növelése. A teljes árszegmens lefedése okostelefonnal.
Jó amúgy a forcetouch, csak kevés helyen lehet egyelőre használni érdemben.
Az, hogy ki mit véd le, pedig már nem egy céget kell hogy bíráljon, hanem az sztnh rendszerét. A baj a pereskedésekkel van.
-
Lazika
senior tag
válasz
Markizmark #21229 üzenetére
Elvileg a force touch is benne lesz az S7ben, mint a 6Sben
Volt mar par iphoneom is es ez az elso samsungom. Szerintem mindegyik szuper telefon. Nyilvan van par dolog amiben az egyik jobb a masiknal. De teny, hogy sokan masoljak az iphonet. Na meg arra veri pl a samsung h 8 maggal lenyomjak tobbszalon a ket magos iphonet. Ami tegyuk hozza nem sokkal van lemaradva. Amugy meg peace. Csak elmondtam a velemenyem.Mondj olyant amit a Samsung innovált okostelefon téren pls.
-
w333
félisten
válasz
Markizmark #21229 üzenetére
Pedig mennyivel jobban járna mindenki
És akkor az óra ikon miért élő ? mint a "másik" rendszer alatt ?
szerk.
Mindenki azt használ amit csak akar, van ilyen ... nem lehetünk egyformák
-
Lazika
senior tag
Hiaba fikazzatok az iPhonet. Annyira szar lenne, akkor nem másolná a Samsung.
-
Ákkk
addikt
Nekem volt illetve most is van mert a családon belül elajándékoztam iphone6s t.
De ezzel én is így vagyok az ios zárt és korlátolt rendszer a droidhoz képest.
Valinas
Az alma legdúrvább eszközeivel végzem a munkám nagy részét de telefonnál maradok a droidnál.
Tudom milyen az ios hidd el. -
-Valinas-
senior tag
válasz
Markizmark #21222 üzenetére
Nem elég öt percet nyomkodni.
-
w333
félisten
válasz
Markizmark #21220 üzenetére
Ezt csak azok mondják akiknek még nem volt ilyen telefonjuk ...
-
Pantal
senior tag
válasz
balazs0102 #21179 üzenetére
-
-
lasse001
senior tag
válasz
bulikavagyok #21201 üzenetére
De legalább elkezdték teríteni.
-
-
Xaels
félisten
válasz
bulikavagyok #21206 üzenetére
Le se merem rakni. Cél a 7-8 óra SoT, soha nem láttam még annyit egyben
Screenshotot mivel tudok csinálni?
-
-
Xaels
félisten
válasz
bulikavagyok #21203 üzenetére
Most vettem, alig múlt 1hetes. 4óra Sot eddig kb. mindig megvolt így is, de most nagyon masszívan tartja magát. Mondjuk ideje sem volt üresjáratban merülni mint általában.
(#21204) madkiller GSamot szoktam nézni de semmi kiugrót nem láttam. Viszont most pozitív irányban kiugró a változás ezért sem értem. Mondjuk így maradhatna xD
-
-
Xaels
félisten
válasz
bulikavagyok #21201 üzenetére
PowerAmp-ot. Évek óta ez az elsődleges lejátszóm.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS routerek
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest