- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn77
aktív tag
válasz
Bbeatrix #19495 üzenetére
Szia!
Gyártói garanciával most a Media Markt adja a legjobb áron.
-
Bbeatrix
csendes újonc
Sziasztok,
Szeretnék ilyen készüléket vásárolni, tudtok segíteni hol érdemes gyári garanciával, jó áron venni? Köszi -
sgeza
veterán
válasz
sebgutkopf #19479 üzenetére
Én azért a helyedben nekifutnék mégegyszer annak a gyári billentyűzetnek, ha egyébként tetszene. Nem biztos, hogy annak a hibája, mert nekem tökéletesen működik, és ugyanúgy használok helyesírás ellenőrzést.
Véletlenül nem Firefoxot használsz? Nekem csak abban a böngészőben, itt ezen a fórumon volt valamilyen betűcserélős idegesítő jelenség. De csak abban a böngészőben, és csak itt a fórumon! -
icemad
nagyúr
válasz
madkiller #19489 üzenetére
Gyárinál nem tudtam beállítani, hogy több nyelvet is kezeljen egyszerre. Nekem meg kell az angol és a holland is a magyar mellé. Ez a Swiftkeynél nem gond. Ráadásul ezzel tudom a billentyűzet méretét is állítani. (Lehet, hogy a gyári is tudja, annyira nem mentem bele) Meg a swiftkeyt évek óta használom, eléggé jól megtanulta a saját szavaimat...
●Bane● : Van hozzá infra: [link] Nem tudom mennyire használható.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
sebgutkopf #19479 üzenetére
Kipróbáltam én is ezt a BlackBerry billentyűzetet. Szép és jó de nincs benne felhő mentés, így csak titanium backuppal és roottal lehetne menteni a saját szótárt gondolom. A másik problémám, ami egyébként mindegyik nem gyári billentyűzettel is, hogy a képernyő feloldása után gyakran nem jön be azonnal, hanem jópár másodpercet kell várakozni hogy betöltsön. Ez egyedül a Stock billentyűzetnél nem volt így. Szerintetek mi lehet az oka?
-
válasz
csimicsumi #19483 üzenetére
Nincs benne FM modul. S4 óta nincs már az S szériában egyébként.
-
migabi24
nagyúr
válasz
csimicsumi #19483 üzenetére
Nincs benne rádió
-
csimicsumi
csendes tag
Üdv a fórumozóknak. Lehet hogy nyitott kaput döngetek, de mégis kérek segitséget.Van egy S6-om eddig teljesen jól penget, de hiányolom az S3 .ban megszokott rádió funkciót. Internetes lehetőséget találtam de internet nélküli érdekelne. Létezik e ilyen működésű pri S6 ra?. Segitségeket előre is köszi.
-
törölt tag
válasz
Markizmark #19476 üzenetére
Köszi, nekem is szervizes dicsérte. Közben meg is vettem.
Este behúzom a névjegyeket meg a fiókokat,..... telefonálás, e-mail, másra nem kell. -
Kékes525
félisten
-
válasz
-Valinas- #19404 üzenetére
Ram kezelés...de jó
Az iphone-om,ipadom 90-95% -ban elhasználja...és? Atom stabil,nem akad,minek ezt nézni? Tényleg nem értem. az s6-omon is véletlenül nézem csak ha oda tévedek.
Sokkal nagyobb gondom vele, hogy napont 2-szer magától újra indul (nincs beállítva) és az ébresztő óra ikon nem tűnik el,pedig nincs ébresztés beállítva,illetve néha úgy beakad az autóm (2015-ös német közép felső kategóriás autó gyári BT-je,szóval nem hinném,hogy ezzel lenne gond) BT-jével, hogy ki fagy.Na ezek már gondok...
Amúgy meg nagyon jó. Baromira kézre esik,még megvan az S5-öm, nagyon tégla ehhez képst amikor újra kézbe fogom. -
törölt tag
Ismeri valamelyikőtök a Galaxy A5-öt?
Üf telefonnak kellene. Jókat hallottam róla,, egy Alphát váltana mert az tegnap kigyulladt a töltőn. Elolvadt az usb alljzat. -
●Bane●
újonc
Nekem Edge+ van és maximálisan megvagyok vele elégedve! Kicsit nehezen érintett, hogy kihagyták belőle az infrát így nem tudok trollkodni vele a boltokban, üzletekben ugye a tv-k, légkondik ki be kapcsolásával... De szeretem és ki is használom napi 2x töltöm! 😂😂
-
Kékes525
félisten
válasz
icemad #19460 üzenetére
Semennyire.
Én ezzel a tokkal használom a vezeték nélküli töltést: Galaxy S6 Case Neo Hybrid Metal Mindig tökéletes volt.
-
Ákkk
addikt
válasz
sanman #19467 üzenetére
Jó,hogy nem lett baleset belőle!
Igazán ha telefon vízbe kerül utána nem szabad semmivel próbálkozni főként hívás egyebek mert az nincs jó hatással a további működésre.
Minnél előbb megszáritani és szervíz. Sajnos a garancia erre nem terjed ki kivéve ha biztosított volt a készülék. A víz mindenképpen látszik ha telefont szétszedik valamiért.A garancia emiatt lehet ugrott.
Remélem nem raktad fel tölteni a készüléket.
Mert ha valahol még nedves akkor könnyen lehet, lesz egy élethű játéktelefon.
Később is lehet vele probléma tehát a szervíz mindenképpen javasolt. -
sanman
csendes tag
Sziasztok!
Ma a másfél éves fiam bedobta a mosogatóban ázó tepsibe a féléves S6-omat, amin semmilyen védelem nem volt. Nem tudom mennyi időt tölthetett a telefon az 5-6 centis vízben (lehetett 1 és 30 perc között bármennyi), de amikor kivettem rendben bekapcsolt a képernyő. Egy nagyon fontos hívást vártam, de persze nem csak emiatt elég zaklatottan próbáltam megtörölgetni, kifújkálni nyílásokból a vizet, majd újraindítottam mikor láttam, hogy a hálózaton nincs regisztrálva. Újraindulás után is ugyanaz: térerőt mutat, de nincs regisztrálva. Ekkor kivettem a SIM-et és láttam, hogy az is nedves, ekkor kikapcsoltam a telefont és minden nyílást porszívó/hajszárító kombóval lekezeltem. A helyzet ugyanaz. Lelki szemeim előtt megjelent egy S6, amit csak a gyerekek használnak játéknak
- ilyen drága játékuk se lesz még egy.
Aztán megtudtam, hogy pont most döglődik a T-Mobil hálózat és rájöttem, hogy egy repülő mód be/ki után gyorsan tudok egy hívást indítani mielőtt nem regisztrált állapotba kerül, aztán csak wdcma / GSM módban stabilan működött és amikor meggyógyult a T-mobil, akkor megjavult telefonom is. Hihetetlen módon pont akkor történt a baleset, amikor lehalt a hálózat és joggal lehetett feltételezni, hogy a telefon modulhoz elért a víz.
Azóta minden rendben, nyoma sincs a fürdésnek- korlátozottan vízálló, de még egyszer nem próbálnám ki.
Ui.:
Gondolom a gar. jegyet nyugodtan megehetem köretnek. -
Ez a legújabb. Nincs postaköltség, így nem éri meg többet rendelni. Főleg azért, mert bizonyos összeg után már áfát kell fizetni rá.
-
Dr V
őstag
A Xioami mi headsetből a piston 3 a legújabb? Képeken láttam egy másik fajtát is, de nem tudtam eligazodni.
Ha valaki rendelne, lehet, h beszállnék én is. Az újabb érdekelne, ezüstben tetszetős képek alapján. -
1 vagy 3 tekercs mindegy a töltési idő szempontjából, a kimenő és bemenő fesz és áramerősség ugyanaz, ergo pont ugyanannyira tölti ugyanazt a telefont. Ez nem kérdés. Nekem van 3 tekercses, minőségi, kínai ufó, Samsung ufó és mind ugyanúgy tölt kb. Nem mértem, nem látom értelmét, mert látványosan egyik sem lassú vagy rossz. Kicsit látszat probléma, amin rugóztok.
Nem kell tokból kivenni.
-
-Valinas-
senior tag
Szentem meg az S5 charging padja a legjobb, mert ha rárakod a telefont, sehol sem lóg ki, olyan, mintha nem is lenne alatta semmi.
Erdei88: csak root-tal, xda-ról.
-
Erdei88
veterán
Android 6.0 betára lehet még jelentkezni valahol? Esetleg le lehet tölteni valahonnan?
-
icemad
nagyúr
Ha már a töltőpadoknál tartunk... Ezeket mennyire zavarja a tok? Ki kell venni a telefont a tokból, vagy az nem csökkenti jelentősen a hatásfokát?
-
törölt tag
válasz
Markizmark #19458 üzenetére
Ufo kontra s4 pad-ra gondoltam. Az ufo gyorsabb, ez biztos viszont utáljuk a fent említett bizonytalansága miatt. Kár mert a gumírozott gyűrű miatt jól tapad.
-
sgeza
veterán
válasz
Kékes525 #19454 üzenetére
Igen, így értettem a szoftverest, hogy a fizikai körülmények alapján képes lenne tölteni, de a vezérlése valamiért nem indítja el a töltést. Ennek értettem a "szoftverére". Ilyen értelemben persze "távolabbról" megítélve mondhatjuk hardveres hibának.
Littlecar: én viszonyítás nélkül csak annyit tudok mondani, hogy nekem kellően gyorsan tölt az ufó! :-)
-
sgeza
veterán
válasz
Markizmark #19453 üzenetére
Ok, lehet, tényeket ezzel kapcsolatban nem tudok mondani, csak úgy rémlett, hogy nagyobb az áramfelvétele, de akkor nem. Csak azért írtam, hogy esetleg lehet, hogy mondjuk annyiban jobb, hogy gyorsabban tölt, de akkor ezek szerint nem.
-
Kékes525
félisten
Én inkább hardveres problémára gondolok, mert ha szoftveres lenne, akkor lett volna ideje és lehetősége a Samsungnak javítani, másrészt ha nem tudja, hogy pontosan szoftveresen mi a gond (nyilván ezért sem javította eddig), akkor belekerülhetett volna más telefonjaiba is a hiba. Más telefonjánál nem tudom fennáll e ez a probléma? Meglátjuk, hogy a 6-os androidnál marad e.
"töltő vezérlőáramköreire" Az bizony szerintem is lehetséges.
-
sgeza
veterán
válasz
Markizmark #19451 üzenetére
Nem feltétlen az android rendszerre, mint szoftverre gondolok, hanem a töltő vezérlőáramköreire (ami a telefonban is van, tehát nem magár a töltőre gondolok). Azt is nyilván valami mikrovezérlő működteti. Ilyen formán az sosem lesz frissítve. De persze lehet, hogy tévedek, de én így érzem továbbra is, hogy valamiféle bug, nem pedig alapvető villamosságtani jelenség.
Ettől persze nyilván igaz, hogy az s4 töltő jobban tölti az s6-ot, ebben nem tudok állást foglalni, mert nekem nincs olyanom.
Bár inkább úgy fogalmaznék, hogy kényelmesebb használni. Az, hogy melyik tölt gyorsabban, nem tudom, még akár az is lehet, hogy az ufó (úgy rémlik, hogy nagyobb az áramfelvétele, gondolom ily módon a leadott teljesítménye is). -
törölt tag
válasz
Markizmark #19447 üzenetére
Na most ezt lehetne tovább melegíteni de az sem lenne érett dolog.
A gyári s6 korong egy kalap szar!
Gond egy szál se, nem értünk egyet, nem nagy dolog, voltár ilyen máskor is.Mindenesetre aki s6-ot vagy edge-t használ és wireless töltőt szeretne annak akkor is azt javaslom, hogy az s4 töltőt keresse több okból is. Patent és kész.
Egyébként így néz ki az s6-om lapja, ami pl a Note- re is kísértetiesen hasonlít.
-
sgeza
veterán
válasz
Markizmark #19446 üzenetére
+Kékes525
Én csak annyit mondok - nem vitatva más tényeket -, hogy valóban csinálja ezt a jelenséget az s6 az ufó töltővel, és nem villamosságtani vagy geometriai a probléma szerintem! Az egy tekercs önmagában nem indokol ilyen jelenséget. Ez tulajdonképpen egy légmagos trafó, aminek a primer tekercse a töltőben, a szekunder meg a telefonban van (mint az elektromos fogkeféknél). Ha rajta van és tölti, akkor egész sokat lehet mozgatni rajta, nem veszti el. Szóval szerintem valamiféle szoftveres bug lehet. Egyébként néha csinálja csak, bárminemű logikát még nem véltem felfedezni benne. Az, hogy a probléma hol keletkezik, a telefonbam vagy a töltőben, nem tudom.
De egyébként nekem nincs vele bajom, mint töltő, teljesen jól tölt. Nem amkora teher nekem leemelni és visszarakni, ha nem kezdi el egyből a töltést. Elég ritka azért. -
törölt tag
válasz
Markizmark #19446 üzenetére
" s6-om nem is volt"
Ehhez gratulálok!
Mivel ez egy s6 topik így alapvetően az s6-tal foglalkozunk. Innentől kezdve senkit nem érdekel az s6 edge+ és annak viselkedése az s6 padjával (van annak is topikja) illetve lezárhatjuk a témát azzal, hogy az s6 jobban muzsikál az s4 paddal, TAPASZTALATBÓL mondom. Amúgy is az s6 vonatkozásában agyon lett tárgyalva. -
Markizmark
addikt
válasz
Kékes525 #19444 üzenetére
Valószínűleg több változtatás is történt. Eleve a hozzá való gyorspad is nagyobb, mint a sima. Gondolom a tekercs vezetőjének a keresztmetszete is nagyobb, mert pont kétszer gyorsabban tölt a teló a gyorspaddal, mint a sima ufóval.
Littlecar:lezárhatjuk a témát azzal, hogy az s6 jobban muzsikál az s4 paddal.
Így van, és nem pedig azzal, hogy az s4 pad jobb. Mert így önmagában nem igaz.
Az pedig, hogy a témában nincs igazad és elkezded a topic címét emlegetni, nem túl érett dolog.
-
Markizmark
addikt
Én ezt elhiszem. Csupán azt mondom, hogy nem feltétlenül a töltő a rossz, hanem az s6 háta. Vagy az IS. És ezért jön jól nektek a +2 tekercs. Hiszen ha csak a töltő volna rossz egyértelműen, akkor az edge+-al miért működik mindig?
És ezért mondom, hogy biztosan fejlesztettek valamit a töltő tekercsen is az edge+-ban mert tud gyors tölteni és bármelyik paddal működik elsőre,kivétel nélkül. -
mSchumi87
senior tag
Sziasztok csinaltam egy factory resetet tegnap, azota nagyon gyorsan merul a telo es a legtobbet az androidOS vesz el belole, ez idovel beál vagy valami rosszul van? Koszi
-
sgeza
veterán
válasz
Markizmark #19441 üzenetére
Egyébként valóban csinál időnként olyat az s6 az ufós töltővel, hogy rárakva nem kezdi el egyből tölteni. Kicsit meg kell emelni, és vissza, akkor másodszorra elindul. És nincs rossz pozícióban elsőre sem! Valahol valami bug van benne.
-
Markizmark
addikt
Én nem tapasztaltam semmiféle anomáliát, valamit félre értettél.
Nekem sima s6om nem is volt, edge+-om van. És pont ez a lényeg, én ha rá tettem a kis fekete ufóra a telót akkor töltött rendesen. Semmi bajom nem volt vele. Ugyanez érvényes a gyorstöltő ufóra is. Akik ebben a topikban panaszkodtak az s6 padra és dicsérték helyette az s4 padot azok s6 vagy s6 edge tulajok. Az sem újdonság, hogy az s4 padban 3 tekercs van. A sima s6/edge-nek lehet, hogy szüksége van erre, az edge+-nak már nem. Az biztos nem igaz, hogy ugyanaz a töltő van az edge+-ban mint a simákban, mert akkor miért is nem tudnak vezeték nélkül gyors tölteni? Szóval én azt mondom, hogy nem lehet kijelenteni, hogy az s4 pad jobb. Lehet, hogy jobb, ha s6od van. Az én szempontból viszont bármelyik tökéletesen tölt.
És igen, fenntartom, hogy nehezebb észre venni, ha kész a töltés.
Én nem mindig hangos módban használom a telót, ezért jó, hogy az ufók ledje előre világít, nem föl mint a teló és a pad ledje mivel nem a pad fölött görnyedek és nem is a polc mögött bújok. -
Viktor18
tag
válasz
voncci #19418 üzenetére
Semmi gond a hálózattal. Edge van nekem is. Elején volt az, hogy minden 10. sms-t nem küldött el és újraindítás. Most úgy néz ki, hogy jó. De hívásokkal nem volt gond.
Más: Használ valaki valamilyen Launcher-t? Ha az egyiket állandóra állítom, akkor csak annak törlésével tudok váltogatni a gyári és a telepített között?
-
válasz
barnabas22 #19435 üzenetére
HA mást is javasolhatok, ami nem annyira dárga: Xiaomi Piston 3
Most ezt használom és teljesen jó.
w333:
Hangot is ad, ha feltöltött?Még jó, hogy az első percben rezgőre tettem.
Alátámasztom az S6 vezeték nélküli töltős dolgot. Én most egy Amazonról vásárolt 3 coil (3 tekercses) töltőt használok és tényleg jó, az S6 gyárinál el kell találni a tekercset.
-
w333
félisten
válasz
Markizmark #19432 üzenetére
Nekem volt sima S6 + S4 vezeték nélküli töltő, 100 -ból 100X működött jól, soha semmi anomáliát nem vettem észre, amit te mondasz az szerintem hibás volt, mert nincs olyan hogy a sima S6 -ban gyengébb a vezeték nélküli tekercselés, ugyan az van benne mint az Edge + -ban sőt meg merem kockáztatni hogy az S7 -ben is ugyan az a tekercselés lesz !
Akkor elárulom hogy az S6 -hoz készült vezetéknélküli töltő miért is rosszabb mint az S4 -hez készült pad, az S6 -hoz készült padban Link 1 db. tekercselés van, míg az S4 padban Link 3 tekercselés van, ezért érzékel kb. mindenhol, míg az S6 padjával játszani kell hogy hová is rakd ahol töltődik !
Nehezebb észrevenni, ha kész.
Full feltöltéskor a telefon úgyis jelez hanggal sípol hogy feltöltve, és az értesítési led is zölden világít ... szóval egyáltalán nem nehezebb észrevenni !
-
A bolt hivatalos Samsung bolt, és szerviz egyben,csak használt mobilokkal is foglalkoznak. Van új készülék is csak ugye az értelemszerűen drágább. Vettem már tőlük mobiltelefont használtan,eddig nem volt eggyel se gond, csak ugye jobb lenne ha rendes garancia lenne a használt készülékek is, de csak 10 nap van.
A bolt a székesfehérvári Mobilvilág GSM. -
Markizmark
addikt
Nekem az s6 hoz készült töltő, a gyorstöltő és az s4 pad is 10ből 10szer elkezd tölteni ha rá teszem. Mindez edge+-szal. Ergo nem az s6 pad rosszabb, hanem az s6 hátában a töltő maga, amit edge+-on már javítottak. Szerintem a 2 ufó pad jobb, mint az s4-é. Nem csúsznak és egyértelműen jelzik, ha kész a töltés. Az s4 pad ledje okos módon azon az oldalon van, ahol a betáp is. Nehezebb észrevenni, ha kész.
-
Ákkk
addikt
Üdv ha az előző tulaj regisztrálta már akkor addig nem tudod regisztrálni amig nem törli, a garanciáztatáshoz az eredeti számla és garanciapapír mindenképpen kell amit a gsm bolt ad azt nem fogják elfogadni . Attól mert azt mondják még lehet szürkeinportos a készülék az 10 nap amit a bolt ad az elég érdekes én nem venném meg amúgy meg mondhatnak akármit.
-
Erdei88
veterán
Köszönöm a válaszokat! Örömmel hallom, akkor egy gonddal kevesebb
-
Sziasztok!
Garanciális kérdésem lenne.
Van egy mobil (természetesen S6),amit hasznàlt mobilosnál néztem.
Gyári kártyafüggetlen,nem mókolt,előző tulaja hivatalos forrásból vette,nem szürkeimportos.Elvileg...
Na már most a telóra 10nap bolti garanciát ad a bolt.Ilyenkor azért még él a Samsung gari?Be tudnám regisztrálni a Samsung oldalán?Vagy bukta ha az eredeti számla nincs már meg,csak amit most adna a bolt? -
válasz
-Valinas- #19421 üzenetére
Rootolt, de amúgy XDA-ról van minden.
A BB bill nem kér rootot.
sebgutkopf:
Ezért használok csak két billentyűzetet: Sony és BB. A többinél azt tapasztaltam, hogy túl van bonyolítva, főleg a javítás, szócsere, swype-olni meg nem szeretek, meg azt sem, ha minden karakter ki van pakolva, mint a piacon. A BB nagyon intuitív. -
válasz
sebgutkopf #19423 üzenetére
Enyém is ezt csinálta, egy hónapba telt mire rájöttem, hogy a helyesírás ellenőrzés bekapcsolása okozta
-
Erdei88
veterán
Sziasztok!
A mai napon boldog tulajdonosa lette egy S6-nakA kérdésem az lenne, hogy a Galaxy S4-hez vett vezeték nélküli töltő szettet használhatom-e hozzá gond nélkül?
-
sebgutkopf
őstag
válasz
FémKuka #19366 üzenetére
Ezek a billentyűk is annyi anomáliát tudnak okozni. Nekem úgy volt beállítva, hogy semmi automatikus javítás, de a helyesírás ellenőrző húzza alá, ha valami félre gépelnék. Ez azt eredményezte, ha egy mondatba valamilyen speciális írásjelet raktam a ponton kívül, akkor amikor kiléptem a spec karakterekből, akkor pl a kötőjelet kitörölte és helyette a szó kezdőbetűjét megkettőzte. Végül annyira elegem lett belőle, hogy teljesen kikapcsoltam és inkább vállalom, hogy néha egy egy betűt félrekalapálok, ahelyett, hogy még igaz tiltva van, de önkényesen hülyeségekre változtatja a szövegemet.
-
-
voncci
aktív tag
Sziasztok! Döntésemben kérném tanácsot. A sima S6 és az edge között vacilalok.Az edge jobban is tetszik meg csak innovatívabb készülék. Viszont a fórumán elég sokan panaszkodtak, hogy eldobálja a hálózatot! A sima S6-nál is vannak ilyen gondok? Köszönöm előre is :-)
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
Black Phone #19410 üzenetére
Ugyan ez itt is. A frászt hozta rám, mert kollégáimnak minden rendben van. A T meg elmehet a fenébe...
-
barnabas22
tag
válasz
A rádióban is bemondták hogy a trémobil mobilinternettel gondok vannak. Nekem sem volt jó,de mostmár úgy látszik ok.
-
Black Phone
senior tag
válasz
Viktor0610 #19412 üzenetére
Tmobilos igen
-
válasz
Gondolom, telekomos vagy.
A hiba a szolgáltatódnál van. -
válasz
Első körben rákérdeznék a szolgáltatónál..
Szerk: ..mert persze gondolom, h az újraindítás már megvolt.. -
Black Phone
senior tag
Sajnos kb 1 oraja szorakozik a telom...hol van halozat hol csak segelyhivás van.vkinek hasonlo?
-
Intel q8200
senior tag
válasz
22balu #19403 üzenetére
Ez a ramkezeles nagy hülyeség.
Lehet nezegetni mennyi szabad ram van, de mi értelme?
Ha a telefon gyors, nem fagy le, akkor nem mindegy, hogy 5 vagy 1gb szabad ram van?
Akkumulátor ideje nekem jobb, mint az s5-e volt. Kamerája sokkal jobbes gyorsabb.
Nem tökéletes, minthogy semmiből sincs az, másképpen semmit sem cserélnénk újra.... -
-
törölt tag
válasz
22balu #19403 üzenetére
Szia nyugodtan vedd meg, nekem Stock ROM van, official frissítésekkel, ha nem nézegeted 2 percenként a RAM-ot, nem fog zavarni. Amióta letöröltem minden ilyen "rendszer monitorozót", és letiltottam a beépítettet, boldog az életem. És mindenre van elég RAM.
Most indítottam újra a készüléket 94 nap után. De nem azért mert lassú volt, csak mert láttam, hogy 94 napja nem volt, mondom, akkor már kijár neki egy.
-
22balu
aktív tag
sziasztok
Két hét múlva szeretnék venni egy ilyen telót..Kérdés megéri-e ??vagy vegyek mást? Kicsit aggasztó amiket itt fórumba olvasok ram kezelés ügyileg. Nem 1 évre szeretnék megint telefont venni. Ha már kiadok ennyi pénzt az legyen tökéletes. Nem szeretnék romolgatni..mert már elegem van abból hogy minden telomat romolni kellet hogy használható legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Magisk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- Peugeot, Citroën topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest