- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#67656192 #20697 üzenetére
Ekkora sz@rt mint ez! Komolyan mondom még adatokat sem lehet menteni róla, pedig az USB alljzaton nem látszik semmi.
Viccet félre téve áttoltunk rajta egy Transitot, nem hallottam amikor kiesett a zsebemből. Utána viszont agresszió áldozata lett miután mi (mint maximálisan hozzáértők) úgy ítéltük meg, hogy javíthatatlan. -
baani59
aktív tag
válasz
adamsauvage #20669 üzenetére
<OSM> All threads completed. (Succeed 1/fail 1)
Azért ez az Odinos flashelés nem volt teljesen sikeres.
-
leslien
nagyúr
volt már? Lengyeleknél küszöbön a MM...
-
Markizmark
addikt
válasz
adamsauvage #20683 üzenetére
Igazából nem vonják meg ilyenkor a garanciát, hanem "köteleznek" egy pénzes alaplapcserére. Azután él tovább a garancia. A kötelezést úgy értem, hogy annak függvénye a további garancia.
-
Ákkk
addikt
válasz
adamsauvage #20683 üzenetére
Mivel knox nem 0x0 így a garanciát általában megvonják.
Próbáld meg.
Mivel a rom amit felraktál nem itteni régiós ráadásul nem is hivatalos. -
Ákkk
addikt
válasz
adamsauvage #20681 üzenetére
Egy fizetős alaplap cserére biztos.
-
adamsauvage
aktív tag
Know warranty void: 1 (0X500)
ezzel van esélyem a szervízben? -
Xaels
félisten
1 nap használat után egyelőre nincsenek komolyabb bajaim. Első dolgom volt egy Dark Material témát felrakni. Opera is tökéletesen megy. Sok gyárilag telepített vackot is letiltottam. Az akku is kiállja a próbát.
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
adamsauvage #20675 üzenetére
elforgattam a telefont és olyan mintha a rotate funkcióval lenne valami bibi
-
w333
félisten
Ki tudja addig milyen új kijelzők lesznek még
(#20670) Viper26
Nekem tetszik az S7, szép lekerekített a hátlap (kézbe simul) a kamera nem áll úgy ki, elvileg vízálló lesz, és a kijelző is lekerekített lesz mint szifonnál, a sötétebb grafit szürke árnyalatú fémkeret is elég szép, de majd hamarosan kiderül ... illetve a Britecell kamera is brutális lesz az f1.7 rekeszértékű lencsével !
Persze nagyon nagy csoda kell történjen hogy szoftveresen is jó legyen !
Persze ott a másik oldal is ... G5 -re vagyok még nagyon kíváncsi, lehet visszahozzák a G2 formavilágát és lesznek benne még extra dolgok
-
Cry0
őstag
Sziasztok ma megjött az alliról rendelt clear tokom hát úgy sz@r ahogy van
minősége jó viszont nem érzékeli a telefont
kérdésem hogy valaki rendelt-e már ilyen tokot alliról esetleg ebay-ról és hogy neki működik-e illetve egy linket tudna-e adni ?
előre is köszi -
wicktor93
csendes tag
válasz
Ha mindent jól tallóztál be, akkor nincs több ötletem.
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
Markizmark #20671 üzenetére
ugyanúgy fordítva van, elképzelni sem tudom mibaja lehet vagy hogy van-e rá valami megoldás?
meg már annyit romoltam rajta hogy garanciából páros lábbal rúgnak ki -
Markizmark
addikt
válasz
nem segített?
-
z67
őstag
Nem S6-tal kapcsolatos a kérdésem, de aki gyakorlott a Odinos frissítésben, biztos tud segíteni. Az a gondom, hogy egy Galaxy Camera 2-esre (GC200) felteszem a magyar romot (XEH) mégsincs benne magyar nyelv, csak angol, kínai, vietnami. Mit kellene tennem, hogy a magyar felkerüljön / látható legyen?
Nagyon szépen köszönöm előre is!
z
-
-
Blyan
félisten
válasz
yodamastah #20656 üzenetére
A hibák ellenére én is így voltam vele. Nincs bajom az iPhone kijelzőjével, de az S6-ét tényleg imádtam.
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
Markizmark #20661 üzenetére
ez így van,
Knox warranty void 1 (0X500) -
wicktor93
csendes tag
válasz
adamsauvage #20658 üzenetére
Biztos nem FAIL-t írt ki az ODIN? Nekem 9-10 perc alatt szokta rárakni a romot.
-
Markizmark
addikt
válasz
adamsauvage #20660 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani, ez jó nagy hülyeség volt. Knox már 0x1?
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
Markizmark #20659 üzenetére
így van, de egy sima bootloopra számítottam nem arra hogy "angol lesz" irány szerint a telóm
-
Markizmark
addikt
válasz
adamsauvage #20655 üzenetére
Szóval rá akartad tenni a romot ami más típusra való?
-
wicktor93
csendes tag
válasz
adamsauvage #20652 üzenetére
Akkor sajnos nem tudok többet segíteni, valószínű, hogy valamilyen hardveres hiba van a dolog mögött. Talán a többieknek lehet más ötletük.
-
yodamastah
őstag
Nem tökéletes az amoled, de még mindíg jobb mint ez (s6 vs Nexus5):
Összességében az S6 kijelzője ver mindent ha fotó/videó megjelenítésről van szó. Böngészés fehér háttérrel viszont az IPS jobb lehet, mert a sok fehér felület mellett nem látszik hogy fos a kontraszt
Ellenben pl utcán napfényben kb mindegy, mert ott ilyen 2-5:1 kontraszt van
Itt főleg a fényerő számít... ebben most már az amoled sem gyenge. Sőt az S6 napfényben a legjobbak közt van.
Én a hibái ellenére odavagyok az S6 kijelzőjéért, elsősorban emiatt cseréltem le erre. Tabletből is samut vettem csak emiatt. HOzzáteszem nekem homogenitás gondom (lila/zöld) nincsen az S6-on.
(Ja ...a hibák közt nem is említettük hogy az össes samu amoled PWM dimminget használ )
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
Markizmark #20654 üzenetére
felakartam rakni egy 6.0.1 sixexperience romot ami edge-re való
-
Markizmark
addikt
válasz
adamsauvage #20652 üzenetére
Mit csináltál azelőtt, hogy felcserélődtek a dolgok?
-
wicktor93
csendes tag
válasz
adamsauvage #20649 üzenetére
Ennyi idő alatt felraktad a 4 fájlos romot?
-
wicktor93
csendes tag
válasz
adamsauvage #20638 üzenetére
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
Markizmark #20636 üzenetére
közben meg lett most indítom a flashelést
-
Markizmark
addikt
válasz
adamsauvage #20638 üzenetére
Hát ez jó kérdés, itt a fórumon olvass vissza, volt már szó róla.
-
wicktor93
csendes tag
[Lengyel MM]
Csak nem? -
adamsauvage
aktív tag
válasz
Markizmark #20636 üzenetére
azt honnan tudom letölteni?
-
Markizmark
addikt
válasz
adamsauvage #20634 üzenetére
4 fájlossal próbáltad már?
-
A teló a GSM vonalnàl vettem de a Samsunghoz küldték szervizre.
Most hivott a GSM vonal hogy a héten visszakapjàk a Samsungtol és mehetek érte.
Viszont délelött meg azzal kerestek hogy a Samsung nem tudja feltenni a szoftvert volt e roorolva? Most meg kész van? Nekem ez nem kerek valahogy... -
adamsauvage
aktív tag
válasz
adamsauvage #20633 üzenetére
gyári visszaállításra se jó
valami megoldás hogy lecsupaszítani a telefont? -
adamsauvage
aktív tag
nem tudom hogy csináltam de mintha megcserélődött volna a jobb-bal oldal a telefonomon, előszört TWRP-ben vettem észre nyomta odinnal egy gyárit és megmaradt a hiba
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Valahol korábban belinkelt valaki 3 linket optimális beállításokkal kapcsolatban de nem találom.
Tudnátok segíteni? Vagy ha nem is pont azt de tud valaki dobni leírást az optimális beállításokhoz?A segítséget előre is köszönöm!
Egyébként ma hoztam el a telót. Eddig elégedett vagyok bár nem annyira fluid mint a nexusom volt de azért két év csak két év. Jóval szebb a kijelző kamera is stb. A borítás viszont bármennyire gyönyörű nekem nagyon csúszósnak tűnik. Nem annyira stabil a fogása igaz elég béna vagyok. Holnap jönnek hozzá a tokok:
1. Spigen SGP Ultra Hybrid Space Crystal
2. Nillkin Super Frosted
3. + egy olcsó szilikonHa valakit érdekel lés még valamelyik nem volt leírom melyik milyen. Új lenyomatolvasó néha megtéved de ennyi. Így elsőre. Eddig OK!
-
Blyan
félisten
Állítólag... [link]
-
w333
félisten
válasz
bulikavagyok #20627 üzenetére
De ez a G920i és 925i -re vonatkoznak ami Észak és Dél Amerika régió !
Eu verzió pedig ugye az "F" szóval egyszer csak jönni fog !
-
törölt tag
Adva van egy S6, 64Gb-s verzió, nem rootolt, semmi mókolás nincs vele. Az elmúlt 1 hétben a Google szolgáltatás iszonyú módon elkezdte enni az akkut. Szinte folyamatosan ébrentartja a telefont, bosszantó. Valakinél előfordult már? Gyári visszaállítást elkerülnénk, valami más megoldás? Alkalmazásadatok törlése megvolt, újraindítás is.
Felhasználás alap, telefonálás, facebook, netezés.
Kb 2 óra képernyőidőt tud elérni, és még ilyenkor is nagyobb akkuhasználó a Gszolgáltatás. Frissítés nincs az áruházban, és rendszerfrissítés sem elérhető, tehát mindenből az elérhető legújabb van fenn. -
válasz
droid1783 #20624 üzenetére
Februárra ígérték, valószínűleg márciusra vagy legkésőbb áprilisra itt is lesz.
-
w333
félisten
válasz
Atikusz #20621 üzenetére
Nekem is hasonló gondjaim voltak ... Link
Ez az SAmoled kijelző pedig úgy sz*r ahogy van, néha olyan érzésem van hogy újrahasznosított nylon zacskokból csinálják őket, tényleg botrányos
Én amivel még sokat szenvedtem és ami nekem nagyon zavaró volt az amoled kijelzőnél az a közepes fényerőnél halványan látszott 1-2 vízszintes szürkés csík, ez nagyon jól lehet látni pl. Facebook görgetés közben hogy valami halvány sötétebb csík van a háttérben ... megnéztem legalább 20 db. S6 -t és mindegyikben látszik, szóval ez is a kijelző sajátossága !
Az pedig botrány hogy egy ilyen értékű telefonhoz ilyen gáz a garancia !
Szintén szifonra cseréltem, IPS kijelző nekem sokkal jobban bejön !
-
adamsauvage
aktív tag
ezt ismeri valaki?
[link] -
droid1783
tag
Sziasztok,vegre enis s6 tulajdonos lettem.
Volna egy kerdesem,tudtok valamit a malyvacukros frissitesrol?
Elore is koszi a valaszokat -
Hát az lesz most már. Úgy tudom 30 munkanap után kell új telót adni.
Csak azt nem értem miért most kérdezik? Ha lett volna is rootolva, akkor is meg kellene tudni csinálni nem?
Mert úgy kérdezték, hogy nem megy fel a szoftver volt-e rootolva. Viszont állítólag mindig átvizsgálják műszeresen, hogy van-e hardver hiba. HA megpróbálták feltenni a szoftvert akkor ezek szerint nincs hardver hiba. Mivel rootolva nem volt és szerintük nincs hardverhiba, akkor miért nem tudják feltenni a szoftvert?
Lehet velem van a hiba, de valahogy nem logikus az egész nekem... -
Atikusz
senior tag
válasz
Atikusz #20510 üzenetére
Az S6 után visszavittem az S6 Edge-t is, kijelző homogenitás hibával. Hosszas tanakodás után végül elismerték a hibát és nem küldték el szervizbe bevizsgálásra. Az egyik eladó még azt is mondta, hogy ez a kijelző jó, ennek ilyennek kell lennie..
Végül tovább Samsung-gal nem kísérletezgettünk és a Samsungot messziről kerülni fogom, így végül egy iPhone 6S 64Gb-ra esett a választás. Rá kellett még fizetnem plusszba, de a kijelzője - és stabilitásban is egyébként - legalább ott van a minőségben. Én az utolsó esélyt is megadtam a Samsungnak azzal, hogy volt bátorságom kihozni egy S6 Edge-t is, de valami rettentő rossz volt a kijelzője, az én szememnek meg kifejezetten bántó volt a teljes homogén lilás kijelző.
Úgyhogy S6, S6 Edge vissza, iPhone 6S lépett a helyébe, ez a történet vége.
-
Na most ott tartok, hogy 1 hónapja boltba leadott teló (amit továbbítottak a Samsungnak) most jelezte vissza a Samsung, hogy nem -e volt rootolva a telefon, mert nem tudják rátenni a gyári szoftvert és elvileg műszeresen bevizsgálva nincs baja. Hát ez baromi érdekes, akkor eddig nem csináltak vele semmit??
Ja és minek kérdezik, nem tudják megnézni, hogy rootolva van-e? Mikor lesz ez kész egyáltalán? -
Blyan
félisten
válasz
yodamastah #20617 üzenetére
Szerintem vehető tartozékgyártótól is minőségi, csak mondjuk akkor nem a 2-5 dolláros ebay tokokat kell nézni.
Az Apple bőrtokja nekem pl nem tetszik, mert alul nem védi a készüléket.
-
yodamastah
őstag
-
mati12
senior tag
A fém hátlappal valóban követhetnék az Iphone-t.
-
Blyan
félisten
válasz
yodamastah #20614 üzenetére
Mármint hogy... adjanak hozzá ingyen prémium tokot?
Olvasod amit írsz?
Beláthatod, ez nem az a világ.Fém a hátlap oké, a bőr szerintem... nem tudom, szerintem kényesebb, mint az üveg. Oké, nem törik el, de kiszárad, megrepedezik, kopik.
-
yodamastah
őstag
A feladat épp az lenne hogy készítsenek olyan anyagot a hátlapnak ami strapabíró, jó megfogni és nézzen ki prémium telefonhoz méltóan. Pl ott van a Nexus 5, az egész jól sikerült ebből a szempontból, sajnos zsírmágnes volt az ahátlap is.. Vagy a bőr G4 hátlap sem rossz.
Másik megoldás lenne ha már üveg az egész akkor adnak hozzá egy jó vékony de ugyancsak prémium (esetleg bőr) tokot ami megtartja az amúgy jól sikerült minőség érzetet. Aztán lehet választani hogy szép üveg vagy jó fogás
-
válasz
-Valinas- #20610 üzenetére
Igen, élőben lehet, h máshogy fog mutatni..
yodamastah: Bár nekem tetszik, de ettől függetlenül én sem feltétlenül erőltetném az üveg hátlapot. Arról nem is beszélve, h sokan voltak itt akik fóliázták a hátlapot is, amit így -ha tényleg ilyen lesz az S7- elég nehéz lesz megoldani. Nem lesz túl esztétikus, és akkor finoman fogalmaztam.
-
Blyan
félisten
válasz
yodamastah #20611 üzenetére
Nincs vele baj, de tény, hogy gyűjti az ujjlenyomatot és a karcokat is, ha nem figyel rá az ember. De nekem pl nagyon tetszett, hogy az S6 üveg elől-hátul.
Műanyagból veszítene az egész a varázsából, plusz plasztik Samsungot vehetett az ember évekig, ha meg hiányzik 1000 számra vehetőek a műanyag tokok hozzá.
Fém az más tészta. -
-Valinas-
senior tag
válasz
bulikavagyok #20607 üzenetére
Csalóka a kép. Ha ez üvegből van, akkor szerintem élőben gyönyörűen a kezedbe simul, és szép íves, sokkal ívesebb, mint egy szifon. Nekem bejön, ha tényleg üveg...
-
törölt tag
válasz
yodamastah #20608 üzenetére
Ez jó. Kijön az s7 közben drágul az s6. Van benne valami.
Nehogy a végén az Lg kihozzon egy gyönyörű telefont. -
yodamastah
őstag
Hát ha ilyen ronda lesz akkor felmegy az S6-ok eszmei értéke
-
-
mati12
senior tag
Úgy néz ki a dizájnért felelős mérnökök megint nem sokat túlóráztak...
[link] -
RoryBreaker
aktív tag
OK, köszi a segítségeket, azt hiszem az S6 ra esik a választás...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest