- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sys25
aktív tag
válasz
#09819904 #7948 üzenetére
4.4.4 elvileg kész van,azt írták több cikkben hogy folyamatosan régiók szerint indítják a frissítést még októberben.Hogy mikor jut el hozzánk az még talány,de szerintem legkésöbb novemberben mi is megkapjuk.
A nyalókás androidra csak igéret van,de időpont még semmi,bemutató videó már van fent a neten,de érzésem szerint arra még jó pár hónapot várhatunk... -
ak76
senior tag
válasz
Jack Oneill #7947 üzenetére
Android Runtime,beállítások,fejlesztői mód.
pszichiáter
Lolita?
LOL... -
törölt tag
Van valami biztos infó a 4.4.4 vagy a Lolitaról? Mert a mai hírek szerint elstartolt a Nexus 6-al.
-
ak76
senior tag
ART módban használta valaki huzamosabb ideig?
Tapasztalat,valami? -
Jack Oneill
veterán
Sajna rossz ido hijan nem tudok ma jo kepeket kesziteni. Gondolom napsutesnel lennenek szebbek a kepek. Viszont az akksiidohoz hozzaszolva, megis nagyon jo. Elso feltoltes utan, sok nyustolessel masfel nap utan 30%-on van.
-
sys25
aktív tag
válasz
Jack Oneill #7942 üzenetére
A kijelzőn megjelenő színek kalibrálására szolgál!
A vázás képen látod hogy mit változtatnak az egyes opciók.
Ha pl nem tetszik hogy túl erősek a színek,akkor más opciót választasz.Az adapt megpróbalja elemezni a kijelzőn látható képet és mindig ahhoz igazítja a színeket.Próbálgasd hogy neked melyik séma jön be.
Én imádom az amoled vibráló színeit,én dinamikuson használom,de pl van olyan ismerősöm aki prof fénykép módban szereti,neki túlhúzott,túlszaturált a dinamikus.
Próbálgasd,nézz meg pár képet mindegyik módban,aztán úgyis látni fogod hogy neked melyik tetszik jobban. -
Jack Oneill
veterán
Van a beallitasok, kijelzo menupontban egy olyan, hogy kepernyo mod. Van benne adapt display, professzionalis fenykep, normal, stb. Ez befolyasol valamit a kep minosegen? Vagy ez mire valo?
-
Zoza24
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom itt valaki meg tudja-e mondani,de mi a különbség,illetve hogyan tudom kideríteni egy galaxy s5 készülékről,hogy az nem klón? ma személyesen megnéznék egyet,nyilván a vásárlás papírjait is elkérem az eladótól,de van-e valamilyen billentyű kombináció amivel elő lehet csalni infókat a készülékről?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv!
Zoli
-
zolee1967
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az autós üzemmód használatával? Nem értem a logikáját. BT-vel kapcsolodik, de kijelző folyamatosan bekapcsolva marad.
Vagy tudom használni a hang utasításokat vagy lemeríti a bakapcsoltkijelző.Osszátok meg a tapasztalataitokat!
-
Arween
senior tag
erre esetleg valaki?
Én is S4-ről váltottam szerintem megéri az aksi idő pazar,a kijelző még szebb a kamerát még nem próbáltam nagyon de a galériában látott képek eléggé meggyőztek hogy ez is jobb.Nekem a méret amit még szokni kell,mert hiába kicsivel nagyobb csak mint az s4 az nekem pont feltűnik ...
-
Garsza
veterán
Helló az miől van hogy ha csatlakoztatom a telót PC -hez rettentő lassan lehet rá másolni a kártyára is meg a belső memóriára is. Vagy ha képeket akarom rajta megnézni azok is nagyon lassan töltődnek be. És egyszerre csak egy műveletet lehet csinálni.
-
bendegruz
őstag
egy kis off,de ezen besírtam
-
zx6r
aktív tag
válasz
Jack Oneill #7925 üzenetére
Ahogy nèzem az alkalmazàs kezelőbe a samsung knox programjàhoz tartozik.
-
sys25
aktív tag
válasz
Jack Oneill #7925 üzenetére
Hát én ilyet még nem láttam.
Valószínűleg valamelyik appod lehet,vagy rosszabb esetben vmi androidos trójai,már ha van ilyen!Windowsból kiindulva a Agent nevezetű cuccok nekem gyanúsak!Biztos ami biztos alapon futtas le vmi biztonsági appot!Ártani nem árthat! -
Jack Oneill
veterán
A folyamatok kozozott van egy olyan, KLMS Agent. Az micsoda?
-
sys25
aktív tag
Huhuhuuuu BP...
Messze van az dél Fejér megyétől egy fóliáért!
Fváron eddig üveg fóliát nem kaptam,mindenhol elfogyott,majd hoznak (ezt igérik 2 hete...).
Dunaújvarosban még nem kérdeztem.
Postán ilyet meg nem merek rendelni
1-kérdéses hogy szépen fel tudom e rakni
2-kérdéses hogy a posta milyen állapotban juttatja el hozzám!Van pár negatív tapasztalatom...
Max futár!
De a felrakás gondja még mindig ott van! -
asderr
aktív tag
Elnezest hogy belevagok a temaba,de olyan kerdesem lenne,hogy maga a kijelzo folia nelkul mennyire erzekeny a mikrokarcokra?
Folia van rajta most,de nagyon gyatra a kijelzo minosege sajnos miatta.
Levennem,de elotte gondoltam megkerdezem
Tescoban vasarolt 900 forintos bor hatasu tokban tartomm -
sys25
aktív tag
Persze!
Én úgy vagyok vele,hogy a rokonoknak 1-2 képet 10x13-ba kinyomtatni,meg facebookra pakolni,telón és monitoron visszanézegetni az elkapott pillanatokat tökéletes ez a képminőség!Csak az ember ne akarjon belenagyítani,és ne akarja 40"-es tévén 100%-os méretben nézegetni közelről!
Nem fotókiállításra való képek ezek!Amúgy szerintem akkor lehetne kicsit jobb képeket kihozni az optikából ha el lehetne a nyers RAW fájlokat menteni,hátha vmelyik pc-s fotós sw jpeg tömörítő algoritmusa hatékonyabban dolgozik és jobb képek születnének!
-
nfsu17
veterán
múltkor teszteltem egy bőven 100k++ dslr géppel, hogy normál méretű képre leméretezve mindkét képet látható-e különbség...látható, de nem minden esetben számottevő, attól függ mire akarjuk használni.
pixelkukkolni nem érdemes a mobilokat, nem hiszem, hogy arra találták ki ezeket. -
nfsu17
veterán
válasz
Jack Oneill #7912 üzenetére
teljesen alap minden.
auto minden, fénymérés középre, kepstabi off, és mintha ezek a képek hdr módban készültek volna.
de az nem befolyásolja a képek minőségét, csak annyit, hogy az ég nem ég ki akkor, ha a kép alja sötét lenne amúgy...vagy fordítva, a kép alján világosít, hogy ne legyen sötét ott -
sys25
aktív tag
Jó fényviszonyok közt nagyon pöpec kèpeket lő,ahogy romlanak a fények úgy kezd kicsit életlenedni és
zajosodni a kép,de ez igaz az összes kamerás mobilra.
Ne felejtsük el hogy még mindig csak 1 okostelefon az S5!Spanom 60e ftos Sony kompaktja megeszi reggelire!
Nappal is részletesebb képeket lő,este meg egyenesen földbe döngöli az S5 képét!
Ezzel nem azt mondom hogy rossz,én is szeretek fotózni vele,de annyira nem brutál a kamera!Ez egy jó telefon egy jó kamerával,de egy jobb kompakt szebb kèpeket tud lőni. -
vigyori78
őstag
-
tothl
addikt
válasz
Jack Oneill #7900 üzenetére
-
vigyori78
őstag
válasz
Jack Oneill #7906 üzenetére
-
Jack Oneill
veterán
Eddig nem volt bekapcsolva a kepstabilizalas, es a meresi mod kozepre sulyozott volt. Kiprobalom mindegyik formaban.
-
sys25
aktív tag
válasz
Jack Oneill #7903 üzenetére
Ehhez sajnos nem értek,de kétlem hogy egy factory reset segítene!Én lehet hogy odinnal újrahúznám a rendszert hátha a rom településekor valami firmware hibásan ment fel!De én csak spekulálok,csak jön a fórumra valaki aki okosabb nálam!
Annyi biztos hogy az általad feltöltött képnél sokkal jobbat kéne csinálnia teljesen gyári beállításokkal is! -
sys25
aktív tag
válasz
Jack Oneill #7896 üzenetére
Ott valami nagy gubanc van!
Gyors lőttem egy képet,azért látszik rajta hogy vakuval készült nem túl jó fényviszonyok mellett,de egy fokkal még így is jobb mint a Te nappal lőtt képed.Látszódna ha a feltöltés nem butítaná le a képet!Ha telón nézem a képet akkor a bosch cimkén az összes felirat olvasható,itt visszanézve már nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gitáros topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple Watch 9 45mm LTE
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest