- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- iPhone topik
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamester10
őstag
Na igen,igencsak jó előfizetésnek kell lennie hogy LTE-t használj.Én telenoros vagyok és jelenleg 2990 a havi előfizum és 500mb a net és nem tud 4G-ez a szar szolgáltató ehhez adni
Havi 8 ezret meg nem fizetek hogy ne H+ írjon ki a teló
Mert ugye a büdös bunkója csak azt reklámozza,hogy repülj száguldj a HIPERNETTEL,de hiába van 150 ezres telód ha szar az elúfizud és az életben nem látod a négygé feliratot a kijelzőn.
-
-
Maranello74
aktív tag
Tulajdonképpen én sem csalódtam mert ez a frissítés dolog mindig is igy volt.
Ráadásul a következő nagy szoftververzió ugrást a modellváltásra időzitik.
Ne felejtsd el, hogy még a szolgáltatók is meg rágják egy kicsit.
Különben meg semmi bajom ezzel a szoftverrel. Ha lesz akkor lesz, ha nem akkor nem. -
Burt1793
veterán
De normál használatnál kikapcsolod készenlétben a wifit és a mobilnetet? Elvileg nem nagyon tud kevesebbet fogyasztani készenlétben. ezek az energiatakarékos módok a kijelzőn spórolnak, mivel van lehetőség az amoledben. Az órajelet is korlátozzék bekapcsolt kijelzőnél, de kikapcsoltnál nem hiszem.
-
Maranello74
aktív tag
Én alapvetően azért használom mert az automata lassú.
Pl nappal egy sötét helységből megyek ki a napra akkor a sötétben használt automata fényerővel kezd és csak egy kis idő mulva kapcsol világosabbra.
Volt, hogy csörgött a zsebemben, kivettem és egy darabig nem láttam semmit mert a csökkentett fényerő volt az utolsó általa beállított fényerő.
Igen igy az extra fényerőtől elesek.
Ha bagyon kell az extra fény akkor rányomok az automatára. Utána magától visszajapcsol a beállitott értékre(óránként). -
Garsza
veterán
Csináltam gyári vissza állítást recoweriből de nem segített. Vissza állítás után nem is maradt rajta az S Healt fel kellet raknom. Most viszont el sem indul. Azt az üzenetet kapom hogy az alkalmazás leált. Ami viszont érdekes az az hogy a root jogaim megmaradtak ez nem befolyásolhatja?
-
-
-
-
ystuc
tag
Facebookon a hirdetési oldalak pont emiatt vannak tele a klón telefonokkal. Sokaknak csak villantani kell, nem a tudása a fontos. Klón S5 25ezerért már kapható, nyilván egy fos utánzat, de úgy néz ki, mintha... A 30ezerért kínált (nem túlárazott) tabletemet 10-ért akarták megvenni. A legdurvább hirdetés az volt, hogy valaki ingyen akart valamit, azt is úgy, hogy házhoz vigyék neki. Nooooormális...?
-
nfsu17
veterán
múltkor teszteltem egy bőven 100k++ dslr géppel, hogy normál méretű képre leméretezve mindkét képet látható-e különbség...látható, de nem minden esetben számottevő, attól függ mire akarjuk használni.
pixelkukkolni nem érdemes a mobilokat, nem hiszem, hogy arra találták ki ezeket. -
tothl
addikt
Azért én ott hagynám azt a fedelet, nem véletlenül van rajta a szigetelés, lehet, hogy a csatlakozó nem vizálló kialakítású, amibe beleértendő a szigetelésen kívül az érintkezők korrodálási hajlandósága is.
Amúgy 1 csavar tartja, kell rendelni 5ezer Ft. -ért egy marékkal és máris nem kell félteni. 1 db. kis csillag csavar tartja. -
davidfun
tag
Én is feltettem és azt vettem észre hogy az akkumulátor grafikon alatt a WiFi kék sávja folyamatos mintha nem kapcsolna ki állandóan megy annak ellenére hogy kikapcsoltam és az értesítő sávból is eltunik az ikon . Egyedul akkor szakad meg a sáv ha repülő gép módba teszem. Neked is?
-
Seaky
tag
Egy dolgot nem vettél figyelembe. Mégpedig azt hogy a memória amire írsz, talán nem tud többet.
Elméletileg a belső memória gyorsabb mint egy átlagos SD, de még az se éri el az USB2 max sebességét. Én ebayről rendeltem 300-400 forintért. Egyetlen gyakorlati hasznát tapasztaltam: legalább az 1200mA töltést rendesen átengedi és stabilabb csatlakozása van mint az USB2-nek. Sajna más pozitív oldalát nem tapasztaltam.. :/ -
Burt1793
veterán
Nem értelek. Alapból usb3.0-s kábellel adják a telefont. Legalább is nekem sokkal gyorsabban másolt a saját kábelével (pedig azt előlapi 3.0ba dugtam), mint az alaplapomba hátulra bedugott, előre kivezetett univerzális mindenre használatos microusb-m.
Neked is ilyen bővített kábeled van, ugye (microusb+egy kis ráadás)? -
törölt tag
Érdekes...
És nem mellesleg idei!Van ám jobb is!
ITT!
" fighter
2014.10.03. 20:13Tisztelt XXLGSM! Miért hirdetik nagybetűkkel, hogy a Samsung galaxy note 3 2év gyári garanciával kapható, mikor felhívtam önöket, egy hölgy meglepődve közölte, hogy nem is volt gyártói garanciával az említett készülék, csak boltival."
-
Spricccer
tag
nincs átégve és eltekeredve sem...csak beleolvadt a fém...legfeljebb veszek rá egy új hátlapot.
De ha felhívom őket mit mondjak, hogy mitől repedt be a kijelzőüveg? Ha beviszem látják a hátlapot és ráfogják, hogy attól repedt be az üveg is...szereznem kell egy új hátlapot mielőtt beviszem és ráfogom h kiverték a kezemből
-
nfsu17
veterán
megy az rendben, ha nem nyúlsz bele a rendszerbe nagyon (az appok tiltását már ide sorolom), és normális (legalább 4.0 feletti appokat telepítesz playről), nem kell pucolni semmit, kíváncsiságból 45 nap után újraindítottam a telót és semmi, azaz semmivel sem lett jobb, mint restart előtt.
az a gsm arena teszt maximum arra jó, hogy egymáshoz méri a telókat, de hogy s4-ből 7 óra webbrowsing ki nem hozható, az is tuti
-
trane08
tag
Koszonom a gyors valaszt! Haat annyira nem vagyok nagy hivo, csak megszoktam ezt a kenyelmet, hogy nem kell semmit csinalni a telefonnal, flottul mukodik minden
Rendszer karbantartast, hogy erted? Remelem nem kell hetente ujra huznom a rendszert(sot a legjobb lenne ha egyaltalan nem kellene) :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple MacBook
- Formula-1
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged