- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smchr
csendes tag
válasz
awakening87 #2977 üzenetére
GSM boltból vettem a telefont, bár ott mondták, hogy garancia csak úgy van rá, ha nem buherálom a szoftvert. Értenek hozzá sajnos, és meg is tudják nézni ha valamibe belekontárkodnék esetleg. (gondolom én)
Rootolva sincsen. -
Smchr
csendes tag
Egy ideje foglalkoztat, hogy miként tudnám az S5 vagy az S4 féle felső számsoros billentyűzetet feltelepíteni az S5 miniben. Néhány hozzászólásban ajánlottak egyéb külső alkalmazásokat, amikkel viszont sikertelenül jártam. A helyzet ugyanez a gyári S Jegyzet alkalmazással, amit szintén kihagytak a miniből és keresem a megoldást a feltelepítésére. Nem hiszem el, hogy tucatnyi alkalmazás telepíthető erre a telefonra, de ezt a két dolgot valahogy lehetetlenség megcsinálni.
Most mégis találtam egy megoldást rájuk. Egy .zip fájlt kell letölteni, majd a power+hangerő fel gommbal újra indítani majd onnan telepíteni. A telefon viszont nem engedi, az alábbi piros szöveggel:
E: footer is wrong
E: Signature verification failedEz mi lenne?
-
Smchr
csendes tag
Segít nekem valaki értelmezni egy dolgot?
A Galaxy S4-nek nagyon szerettem a billentyűzetét, mivel külön egy felső sorba tette a számokat, így nem kellett külön előhívni ha számot akartam pl. sms-ben írni valakinek. Sajnálatos módon az S5 mini nem örökölte ezt a tulajdonságot. Van rá lehetőség az S5 gyári billentyűzetét hozzáadni a rendszerhez? Ezen az oldalon, állítólag igen. Letöltöttem, követtem az utasításokat de nem sikerült.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2677686
Pár hete kérdeztem itt, hogy az S Jegyzet programot hogyan lehetne feltelepíteni, de nem sikerült választ kapjak és azóta is keresem a problémára a megoldást sikertelenül. Állítólag ugyanezen a weboldalon az S Jegyzetet is fel lehet telepíteni. Letöltöm, települ, de az alkalmazás nincs telepítve választ adja a telepítés végén. A gyári rom nem tetszene neki, vagy rootolni kellene a telefont?
-
Smchr
csendes tag
válasz
bnorci71 #2900 üzenetére
Csütörtökön délben meg is érkezett az utolsó darab hozzám, még egyszer köszönöm a segítséget trixi78 hozzászólónak. Pont olyan amilyen a képen. Rendeltem mellé egy 0,3 mm vastag teljesen átlátszó szilikontokot is, 1190 Ft-ért. Nagyon jól mutatnak.
Nem olcsó de ennyiért még nem is sok. Egyik nagy magyarországi hirdetőportálon találtam egyet amit 5 ezer forintért árulnak, alkudni nem is enged belőle (bár a hétvégén 4 ezerért ideadta volna, kedd estére már nem). Sajnos, hogy ilyen drága. Szerintem anyagárban kb. 500 Ft, ha lehet.
-
Smchr
csendes tag
Tudja valaki, hogy az S5 mininek a kijelző körüli keretet lehet cserélni külön? Vagy egyben van a kijelzővel?
Kék akkufedele nincs eladó valakinek? Használt is megteszi. -
Smchr
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy S5 minit. Szeretném használni a gyári böngészőt, de ha bármilyen internetcímet beírok a címsorba, úgy tesz mintha betöltené a weboldalt de a böngésző nem jelenít meg semmit csak fehérséget az oldal helyén. Előző telefonom egy Galaxy S4 volt, azon kiválóan tudtam használni a beépített böngészőt. Ezen miért nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest