Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One UI zápor esett a hétvégén
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricsi0307 #14383 üzenetére
jogszabályilag 3 munkanap, és a szombat és vasárnap alapban akkor sem munkanap, ha esetleg van valahol az említett napokon is nyitva tartó szerviz.
supertrezi; néha elég kizárni a nullás állománnyal a szkennelésből bizonyos - problémás - mappákat, és megoldódik a hiba.
alapban is sok esetben adott a kizáró állomány, de az is sérülhet, vagy törlésre kerülhet, és emiatt is jelentkezhet hiba. -
válasz
ricsi0307 #14347 üzenetére
én mindent átnéztem átvételkor - amennyire lehetett -, pedig előttem bontotta ki a t-s illetékes a telefont, a fóliákat pedig én szedtem le róla.
ellenőriztem az esetleges pixeles hibákat is - igaz, nem jellemző ennél a típusnál -, bár mondta az ügyintéző a 3 napos pixelgarit, de én azt válaszoltam, hogy nem szeretnék emiatt külön visszajönni, ezért jobb, ha már eleve hibátlan példányt viszek el!
a keretre áll a korábbi írásom, néhány tok csúnya munkát tud végezni...
nekem hibátlan a telefon bő 2 hónap után, mostanság vettem rá egy zoknit, eddig simán csak zsebben hordtam, de ugye jön a nyaralás, és néhány térdnadrágom zsebét műanyag cipzár zárja, emiatt jobb a békesség, nehogy összebarmolják. -
zseko
veterán
válasz
ricsi0307 #14003 üzenetére
Ha meglesz rá egyben akkor inkább úgy vedd meg szerintem is. Én nehezen, de leszoktam arról hogy a még meg sem keresett pénzemből vásároljak
Pár 10e forintot még bevállalok így, 1-2 hónapra, de ~145e-et és több évre már nem szívesen.
Megjelenéskor volt jó akció Telenornál, 112e be került Smarttarifa Extra 3-al, havi 7790-ért. Eddig is ekörül fizettem, néhány száz forinttal emelkedett meg a havidíjam csak, nekem így megérte ezért gyorsan beleugrottam, és kicsit szűken, de volt rá éppen pénzem is. Az előzőt eladtam 50e-ért, így nagyon barátságos lett a vége. Mondjuk ez téged jelen állapotban nem vigasztal ha most lesz meg rá a pénzed -
oceanrush
senior tag
válasz
Az nem megoldas hogy kotsz a telefonra biztositast? Igy ha esetleg letiltjak vagy valami akkor szetvered/eldobod es kersz egy ujat. Habar nem tudom hogy ez Magyarorszagon hogy megy, de itt Angliaban barmilyen keszulekre lehet biztositast kotni, es ha elhagyod akkor cserelik szo nelkul (persze fizetni kell egy kis kezelesi koltseget, de az £50 a legdragabb telefonokra, ami a teljes ar toredeke).
-
kengyel
nagyúr
válasz
Megértelek teljesen. Neked kell mérlegelni,döntened. Az biztos ha a szolgáltatótól veszed, nyugodtan hajthatod le a fejed a garancia miatt. Viszont ha nem egész két hónap múlva meglenne a rávalóm egyben, akkor inkább úgy vásárolnám meg. Azért a két év hűségidő, nem kevés.
-
válasz
ricsi0307 #13998 üzenetére
Igazából én is nézegettem a részleteket miként alakulnak ha nagyobb díjcsomagot váltok.
Nyilván ha valakinek alapba is 20eft a tel számlája, akkor megéri megvenni mert szinte ingyen megkapod,de az én kis díjcsomagomra elég húzos 186eft kér
Nyilván ha te lebeszéled a havi 6eft akkor szerintem már 145eft megér, főleg hogy rendes garancia lesz rá.Viszont ezt tényleg neked kell tudnod,nekem újan 145eft megérne,de 186eft már nem,és mivel telefonálni használom legkevésbé a telefonom így várnom kellMég annyit hogy nekem is úgy érné meg a 145eft ha részletre venném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Facebook és Messenger
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest