- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tuzpenge
őstag
Nyilván nem ismerem a feleséged felhasználói szokásait, de ha valaki csak telefonként használja akkor nagy valószínűséggel nem lesz gondja Viszont ha már elkezd telepíteni, próbálgatni szolgáltatásokat, akkor belefut a főzött romok korlátaikba. Az S1 és S2-őt nem kellene idekeverni, mert teljesen mások voltak, más rendszerrel. És én nem is kötözködésből vagy bármi hasonlóból írtam azt amit, meg nincs is gond azzal hogy segítséget kérsz, mivel erre való a forum, csak ahogy írtam, az ott és akkor kikívánkozott. Semmi személyeskedés, semmi nincs a dologban, csak azt írtam le amit gondolok az egyedi romokról. Ezzel lehet egyetérteni vagy elutasítani. Ez mindenki szíve joga, mint ahogy az is hogy mit tesz fel a saját telefonjára.
Nem értem az utolsó off-ba tett mondatoddal mit akartál mondani. -
Acef
addikt
Küldj gmail címet pm-ben, adok hozzáférést a mappámhoz. Ennél mindenképp a repartossal kell kezdeni, majd a leírást is küldöm.
(Az NFC ebben sem megy)tuzpenge
- az Fmod, és az UBNB3 is gyári, ezek nem főzött, csak párolt romok. Barto-nak becsúszott valami hiba.
- RAM: sokat számít, hogy 250 helyett 130 apk-val dolgozik a a rom. Látható a különbség. Fmod videó: [link] -
tuzpenge
őstag
Szerintem az egyedi ROM miatt van. Akárki akármit mondhat a gyártók nem véletlenül tesztelik hónapokig (jó esetben) a ROM-jaikat. Aki egyedit tesz fel az vállalja hogy néha néha beszarik, belassul, stb. Én igazából nem is értem hogy a mai felső közép kategóriás telefonokon miért kell mókolni. Persze tudom megvan mindenkinek a válasza aki ezt csinálja, hogy tisztább rendszer, gyorsabb rendszer (mennyivel is gyorsabb?? Talán 0,0001 sec-el? Mérhető? Nem hinném), kitakarított rendszer, több RAM (valakinek volt már gyári rendszer alatt hogy elfogyott volna a ram, mert én még nem olvastam ilyet), meg még ezer indok hogy miért. Viszont aki nem gyárit használ az egy idő után szembesül a hátrányaival (nem működik ez, nem működik az, beragad valami, fagy, nem tudom ezt vagy azt a widgetet kitenni ami gyári rendszer alatt megvolt és szeretem, stb). Nálad szerintem most pont ez lehet. Majdnem az összes egyedi ROM sz@r. Tisztelet a nagyon ritka kivételnek. Ott vannak a tényleg páratlanul jó telefonok, úgy mint az alpha, Z3C, stb. Nagyon sok új tulajnak az az első hogy rootolja meg egyedi ROM-ot keressen rá. Minek??? Még meg sem ismerte hogy milyen a gyári, de máris másik kell. (saját vélemény volt, bocsánat, de ez kikivánkozott)
-
Acef
addikt
Több lehetőség is van.
1, flasheld újra az UBNB3 r2 romot, majd wipe cache, advanced / wipe dalvik ..
2, csináld meg az 1-et, majd tedd fel az UBNB3 modemet
3, repartos rom / fejlett cwm / 1, és 2-ben írtak.
Nem hiszem, hogy Spitya zip-je okozza, de a tesztelés alatt még ne tedd fel.
Esetleg hagyd ki az utóbbi néhány héten telepített appokat.Még egy: ne az UBNB3 r2-t, hanem az Fmod-ot tedd fel az 1. pontban.
-
Acef
addikt
Köszi a visszajelzést.Erre még jön néhány plusz pont az Fmod rom-al, mert abban nem tiltva van 50-60 apk file, hanem törölve kb.160 a rom-ból (gyárilag ~250 van benne), + beillesztve néhány extra app.
Az a gond, hogy a garanciát féltve (vagy a romolástól félve?) ezt kevesen csinálják végig, viszont gyári állapotban még egy S4 mini sem működik jól (Lassú
)
-
Szerintem a topik nem azért nem pörög, mert olyan isteni a telefon, hanem mert nem igen van miről beszélni. Ha jön is rom, ritka mint a fehér holló. A knox miatt mindenki be van fosva hogy elveszik a garanciája, emiatt a custom romokkal is alig mernek szórakozni. A 9195 szoftveres támogatása is konvergál a nullához, a többi változatnál még rosszabb a felhozatal. Dícsérni nem sok mindent lehet (max a kamerát
), működik a telefon, leszámítva hogy néha újraindul/befagy hektikusan zabálni kezdni az akksit.
Csorgatom a nyálam a kollégák telefonjaira, mert nekem előtte SGS2-m volt nekik meg S3 és S4-ük van. Én utóbbi kettőt a méretük miatt nem vállaltam be, de lehet jobban jártam volna. S3-a és S4-re pl van MIUI...
Az S1-em és az S2-m is megy a mai napig a családban, utóbbi a nagy akksival verhetetlen jó üzemidőben, fogásra, méretre stb. Ez az S4 minimről sajnos nem mondható el... Ahogy telnek a hetek, igazából egyre csalódottabb vagyok.
Rohadt drága volt, és mindezt egy erős közepes hardverért és egy használható méretű kijelzőért fizettem. A többi hw elem vagy gyenge, vagy nem használom a való életben. Tök jó az LTE és az NFC csak semmire nem használom.
A kamerát használnám, de nekem az a bizonyos "rossz széria van" biztos, mert finoman szólva nem túl szép képeket készít akár a régi SGS2-vel összehasonlítva, akár az S3 vagy S4 mellett.Persze ettől még lehet imádni, és aki szereti annak azt kívánom hogy sokáig működjön megelégedésére!
-
silvergod
őstag
na akkor elvileg nem az...boldogság
mindent számol..most frissítettem az új gyári fw-re és kiírta hogy 1x frissítettem hivatalosan..durva tényleg
de mondjuk még a gondolata se merült fel bennem hogy hozzá kellene nyúlni mert fut minden szépen rendben ahogy kell...remélem így is maradnem is pörög annyira a topik..ez jó jel szerintem....súlyos problémája nincsen.... mert ahol van vagy 20 ezer hozzászólás ott vagy romolnak vagy szidnak..ritkább esetben dicsérnek....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest