Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed McLeves
tag
Sziasztok! (remélem még vagytok itt)
Nekem két S4 minim van (egy független és egy Yettel-től - akkor még Pannon talán - vásárolt) és egyiken sem volt soha elérhető a 4G... mindkettőn volt/van egy kis matrica, amin "Qualcomm 4G" felirat szerepel és mindkettőben járt újabb SIM, mégsem jelent meg soha a 4G lehetőség
Lett erre valami megoldás...? (így utólag kíváncsi vagyok) Imádtam/om ezt a készüléket, mindkettőn 4.2-es droid van még, sajnos már használhatatlanok így és nem értek hozzá annyira, hogy újabb szoftvert tegyek rá.
Irigyellek benneteket UHHH és petir, hogy ti még most is tudjátok használni... -
UHHH
őstag
[Akár ezt a 14.1 -eset is felrakhatod a http://buildyourownandroid.selfhost.eu/smartphone/daily-builds/ oldalról.
Előtte odinozni, igen, jó lesz a [https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s4-mini/firmware/GT-I9195/TMH/download/I9195XXUCQL2/206506/] -ról leszedett full csomag.
Korábban leírtam a pontos lineageos-esítés menetét, az alapján könnyű. -
UHHH
őstag
digis simmel csont nélkül kell mennie 4g/LTE módban!
ODIN-nel flashelnék egy újabb firmware-t [sammobile]ról.
És akkor még marad a gyári, amíg a 4.4.2-t be nem szünteti teljesen a google. Vagy olvasd el a leírásomat, melyet korábban írtam, hogy hogyan tudsz lineageos-t felrakni és akkor lehet egy frissebb androidod.
Nekem 4 magos s4 minim van, ott simán megy a digis LTE a gyári firmware-rel is és lineageos 14.1 -gyel is. -
UHHH
őstag
A küldött screenshotok alapján: sima i9195 -öd van, 2 magos, "serranoltexx".
I9195XXSCQAN a firmware, ami vagy polák vagy francia. Kellene mennie a 4g-nek!
Fura a szitu: A sim kártyád nem ezer éves véletlenül? Milyen szolgáltató?
Nekem le kellett anno cserélnem a pannonost emiatt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest