- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabyka_
tag
Pl ugy hogy ha letakarom a kamerát szépen világít az az 1 kis "pixel" a kijelzőn, szerintem a képérzékelővel lesz valami majd visszaviszem remélem erre is vonatkozik a garancia, amúgy videónál is ott a hiba ... Porszemet nem látok alatta legalább is szabad szemmel nem látható semmi ...
-
Szabyka_
tag
Ha bekapcsolom a fényképezőt akkor látszik a kijelzőn is amit felvesz ... és akkor a kijelzőn is látszik a hiba ami az elkészült képbe/videóban is bent lesz ... olyan mintha a fényképező érzékelőjébe lenne egy halott pixel ... Bocs ha értetlenül fogalmaztam ...Az a kis pixel csak fehéren világít a fotókon ...
Itt egy kép, bekarikáztam ... minden képen ott a hiba ...
Klikk ide -
Szabyka_
tag
Észrevettem, hogy fényképezőre váltáskor van egy pixelhiba a kijelzőn ami a felvételben is bent lesz ... érdemes gariztatni a telefont ? Köszönöm
-
Szabyka_
tag
5.0 Lollipop a 64 bites telókra jön ha minden igaz, a Neo 32 bites cpu-s
De remélem tévedek és megkapjuk valahogy mi is ....
Ez nem lenne jó S-view tok vajon ?
Bár ahogy nézem a kommenteket alul ... -
Szabyka_
tag
Tegnap megvettem a Neomat, Euronicsba 59500ft volt! 4.4.2 van rajt, lesz rá 4.4.4 nálunk is ? 5.0 vajon lesz rá valamikor ? Amúgy tetszik a teló csak sok wifinél érezhetően melegszik a hátulja ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss előzetesen a Jurassic World Evolution 3
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Vicces képek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Minden, ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest