- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
SZiasztok, megvettem a telót EURONICSban, 65+9 E ft az 5 év kiterjesztett garival, ami az eladó szerint nagyon jó, mert ha bármi van javítják, kijelző repedés esetén cserélik a kijelzőt, esetleg az egész telót... szerintetek ez igaz? 2 évre tervezek kb a telóval, de meggyőzött... pedig nehezen tudom elképzelni, hogy pl 4 év múlva valaki ilyen telót javíttasson, vagy ennyire időt álló lesz?
Én core plus után váltottam, ami nem volt rossz, de kevés alkalmazás után is, szinte alapból a gyári dolgok + facebook+ messenger már sok volt neki, marhára lassult, akadozott... ez viszont bivaly, jó fotókat csinál, szóval tetszik... cégben vettel, szóval így áfa nélkül 60 körüli ára elég jó... én eddig csak ajánlani tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi