- Mobil flották
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
SZiasztok, megvettem a telót EURONICSban, 65+9 E ft az 5 év kiterjesztett garival, ami az eladó szerint nagyon jó, mert ha bármi van javítják, kijelző repedés esetén cserélik a kijelzőt, esetleg az egész telót... szerintetek ez igaz? 2 évre tervezek kb a telóval, de meggyőzött... pedig nehezen tudom elképzelni, hogy pl 4 év múlva valaki ilyen telót javíttasson, vagy ennyire időt álló lesz?
Én core plus után váltottam, ami nem volt rossz, de kevés alkalmazás után is, szinte alapból a gyári dolgok + facebook+ messenger már sok volt neki, marhára lassult, akadozott... ez viszont bivaly, jó fotókat csinál, szóval tetszik... cégben vettel, szóval így áfa nélkül 60 körüli ára elég jó... én eddig csak ajánlani tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpársportok
- Assetto Corsa Competizione
- Xbox tulajok OFF topicja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest