- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmann
őstag
válasz
Roland0224 #1936 üzenetére
Én Blisspop-ot használok már egy hónapja, teljesen megvagyok vele elégedve. Viszont a támogatása szarabb, mint a RR-nek. Nézem a fórumot, és hiába kérdeznek a felhasználók, nincs válasz, még a Q&A topic-ban sem. Az RR-nél viszont pörög a topik.
De szerencsére nálam eddig a 2-3%-os óránkénti készenléti fogyasztáson kívül más probléma nincs (Greenify+Wakelock block is be van kapcsolva). -
Blueman3333
csendes tag
válasz
Te idegbeteg vagy, vagy csak szimplán hülye? :-) Ez nem a te oldalad, a kutya nem szólt hozzád! Kicsit normálisabb viselkedést, vagy menj kezeltesd magad :-) 4 kérdőjel volt, nem 8-10... :-) nehezen megy a számolás is? Amiket mondtál már rég megcsináltam, még előtted, és semmit nem ért! Nem ez az első telefonom, és nem is az első fórum, ahol jelen vagyok, és kérdezek, de ritkán futok össze ennyire idegbeteggel! De tudod mit?? Ha kérdezek, te ne válaszolj, és kész! Attól hogy te nem találkoztál még egy hibával, attól az még létezhet, sőőőt akkor is létezhet, ha te (mint egy főisten) nem találod rá a megoldást! Tudod, van olyan, mikor a te tudásodat meghaladja a probléma! És tudod, ezért kérdeztem tovább is! Nem tudtam, hogy a te engedélyed kell a kérdezéshez is... :-)
-
KakasSoft
tag
válasz
Remix-em van még mindig. Eddig jó. Blisspop még 5.0.2 verzióm volt. Sok volt benne a config. Lehet felrakom a román xx frissítést majd rá a remix-et. Blisspop-ot próbáltad? 5.1.1
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 128GB Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 87%/p4302
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4303
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged