Hirdetés
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmann
őstag
válasz
Roland0224
üzenetére
Én Blisspop-ot használok már egy hónapja, teljesen megvagyok vele elégedve. Viszont a támogatása szarabb, mint a RR-nek. Nézem a fórumot, és hiába kérdeznek a felhasználók, nincs válasz, még a Q&A topic-ban sem. Az RR-nél viszont pörög a topik.
De szerencsére nálam eddig a 2-3%-os óránkénti készenléti fogyasztáson kívül más probléma nincs (Greenify+Wakelock block is be van kapcsolva). -
Blueman3333
csendes tag
válasz
Roland0224
üzenetére
Te idegbeteg vagy, vagy csak szimplán hülye? :-) Ez nem a te oldalad, a kutya nem szólt hozzád! Kicsit normálisabb viselkedést, vagy menj kezeltesd magad :-) 4 kérdőjel volt, nem 8-10... :-) nehezen megy a számolás is? Amiket mondtál már rég megcsináltam, még előtted, és semmit nem ért! Nem ez az első telefonom, és nem is az első fórum, ahol jelen vagyok, és kérdezek, de ritkán futok össze ennyire idegbeteggel! De tudod mit?? Ha kérdezek, te ne válaszolj, és kész! Attól hogy te nem találkoztál még egy hibával, attól az még létezhet, sőőőt akkor is létezhet, ha te (mint egy főisten) nem találod rá a megoldást! Tudod, van olyan, mikor a te tudásodat meghaladja a probléma! És tudod, ezért kérdeztem tovább is! Nem tudtam, hogy a te engedélyed kell a kérdezéshez is... :-)
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224
üzenetére
Remix-em van még mindig. Eddig jó. Blisspop még 5.0.2 verzióm volt. Sok volt benne a config. Lehet felrakom a román xx frissítést majd rá a remix-et. Blisspop-ot próbáltad? 5.1.1
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Filmvilág
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Futás, futópályák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő