Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisszaboo
junior tag
[link] Talán javul.
-
S e t h
nagyúr
válasz
surgery #5596 üzenetére
Akadt olyan időszak amikor még én is voltam olyan naiv, hogy könnyen elhittem bármit.
Nekem is azt mondták telefonon, hogy nem kell jótállási jegy, de küldenek.
Erre küldtek egy olyat amivel semmire sem megyek, azt sem tudják milyen telefont küldtek ki nekem.Remélem legközelebb vodás telefont küldenek majd, szeretem a piros színt.
-
surgery
senior tag
válasz
bbsofficial #5595 üzenetére
Hívd fel az ügyfélszolgálatot nem én találtam ki. Ők mondták és nem csak nekem másnak is!
-
surgery
senior tag
válasz
bbsofficial #5593 üzenetére
Ott a számla… miért az Apple sem kér semmit megoldották ők is nehogy már ne tudják beazonosítani kinek mit adtak el. Illetve ezért van a cikk szám.
-
S e t h
nagyúr
válasz
ForRedGlory #5328 üzenetére
Kezdem magam felbaszni én is.
Mivel három hét alatt sem tudták megküldeni a jótállási jegyet és még mindig nem derült ki számomra, hogy a telefonom milyen IMEI számmal szerepel, ezért a héten írtam nekik egy elég dehonesztáló levelet amelyben panaszt tettem és kértem annak kivizsgálását.Erre jött egy email, hogy az illetékesek foglalkoznak fogni az ügyemmel.
Két nap múlva jött egy postai levél, benne egy jótállási jeggyel, rajta egy teljesen más imei számmal, mint ami a készülékemnek van és egy büdös sor sem mellé, vagy emailben.
Már csak poénból is érdemes lenne elmenni egy samsung üzletbe garanciális problémával és xart sem érő jótállási jeggyel, hogy mit reagálnak.
Amellett, hogy teljesen elképedtem, hogy a Samsung és a vevőbarát szolgáltatások lassan kizárják egymást, megjegyzem a televízióik vonatkozásában egyre több horror történetet olvasok, jelenleg nem tudom mit csinálják ilyen szintű balfaxság láttán.
Most vagy ennyire hülyének nézik az embert, hogy nesze paraszt, amúgy sem veszed észre az eltérést a papír és a telefon között, vagy ennyire nem tudják mit csinálnak? Miért küldenek ki egy olyan jótállási jegyet, ami max budipapírnak jó?Neked másodjára küldték ki a jót?
-
ShadowLac
addikt
válasz
bigmasterg #5573 üzenetére
Kb annyi volt a napokban. Nem??
Igen nem írt kameráról egy szót sem.
-
Tybike81
őstag
Szerintem amit vártok már megkaptuk, mert ezzel a mostani kicsi csomaggal ugyan az lesz a verzió amit a sammobile említ...
-
ShadowLac
addikt
válasz
Elit3Zotya #5569 üzenetére
-
bigmasterg
addikt
válasz
Elit3Zotya #5569 üzenetére
Jöhetne, csak még itthon nem tölthető ez a kamera frissítés.
Ez az új kis frissítés viszont épp települ, de semmi érdemelegeset nem írnak, hogy mit tartalmaz.
-
-
polonic
félisten
Egy újabb, kisebb frissítés érkezett.
-
surgery
senior tag
Úgy látom már beszámítás akció sincs nem von le semmit az árból.
-
Scarabeus
aktív tag
nem lehet, hogy kifogtál egy nem hozzáértőt?
Nekem Oneplus 7 Pro-ra tettek fel a Mammutban, ez még lekerekített is, de semmi felválás kb. 2 hónapja. Én inkább rábíznám egy hozzáértőre mert ha én tenném fel félek hogy buborékos lenne, nem illeszkedik tökéletesen és csak zavarna..
-
válasz
balintka #5544 üzenetére
Köszi! De eddig nagyon nem volt barátom a fehér telefon, kerültem messziről. Alapvetően azért lett fehér, mert ennek króm színű kerete és ez viszont nagyon bejön. ( Anno a Note 8-at arany színben vettem, mert szintén csak neki volt krómozottszerű a kerete. Arra azért rögtön vettem egy bőrhatású skint, olyat mint a Note 3 hátlapja kb)
Tok: Spigen Liquid Crystal
-
geryboro
senior tag
tegnap megbolondult a chrome.
face porgetes kozben ugy szaggat 120hz-en mint ha 10hz-en porgetnem.
cache urites megvolt, targely torlese is, nem javult
ujratelepites megoldja?
legutobb jott egy par kb-os update, lehet az b*szott be neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vicces videók
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- SSD kibeszélő
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest