- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Szerintem nincs semmi ajánlott abba a sima üveg kategóriába. Eltérő keménységűek talán ennyi. Van egy rakat alin, amazonon. Vedd a legolcsóbbat. Kb ugyan az az összes. De hátránya, hogy tükröződik, és az ujjlenyomat nem biztos hogy fog rajta jól működni, ami meg a lenyomatnál kivágott az meg szvsz csúnya. Egyszer tettem olyat egy S21+ra, de ratyi. Én továbbra is a gyári fóliát ajánlom vagy ha üveg akkor a legolcsóbb aliról uv folyadékos.(most tettem fel egy másik telómra másodszor ráadásul, ha elég ragasztót csepegtet az ember alá, még egyben le is húzható és simán újrafelhasználható, bár én elsőnek a szélekre keveset tettem) [kép]
-
mrThomi
addikt
válasz guriga1234 #15309 üzenetére
Semmit nem manipuláltam. Ha rá is töltöttem volna mutatná a diagramm. Nem értem az eltérést én sem, de sokaknál így van. Arra akartam csak reflektálni, hogy ha valakinél nem használva a készüléket pár nap alatt 0-ra merül, ott vagy akku baj van vagy valamelyik app szívja.
-
mrThomi
addikt
válasz TomPack #15267 üzenetére
Az összes ugyan olyan. Nincs olyan S22 Ultra készülék amelyiknél egyáltalán nem laggol. Ez nem széria, vagy olyan hiba ami pl 100 készüléket érint csak. Ameddig tudják szoftveresen javítgatják, de előbb utóbb nem fognak tudni többet kihozni belőle. Aki azt mondja nála nem laggol, annál is laggol csak nincs összehasonlítási alapja vagy csak egyszerűen nem b@ssza a szemét úgy mint másnak.
Mondjuk nekem a Moto Edge 30 Ultra 144hz-es kijelzője mellett minden lassúnak tűnik, túlságosan hozzászokott a szemem és lehet, hogy ezért is vagyok kényesebb, viszont volt itthon egy Z Flip 4 és ugye az S22 Ultra, és a menübe vagy a főképernyői oldalak közötti lépkedés is fluidabb volt a Z Flippen, mint a 22 Ultrán.[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
válasz gyuri81 #15235 üzenetére
Ha ez lett volna az első exynoss még megértem, de ha jól emkékszem már az S6 óta ezt teszik a mobiljaikba és fejlesztik... Nem értem, hogy ezeket az alap appokat miért nem lehet megcsinálni rá normálisan ? Az AMD féle együttműködés miatt ? Ők csak a GPU-ért voltak felelősek, ennyire nagy macera megírni ehhez az appot, vagy a chip maradék exynoss része is ennyire gászos lett ?
-
mrThomi
addikt
válasz Ferenczi Áko #15232 üzenetére
Ez van, ez a vélményem. Nem kell, hogy egyezzen a tieddel
-
mrThomi
addikt
válasz gyuri81 #15230 üzenetére
Szerintem normál használat mellett is simán kijön exy vs snap közötti különbseg. Itt egy video nezd meg 2:25-től [link] spotify, youtube, twitter. Szerintem valami borzalom exynosson a görgetés(hiába mondja a gyerek hogy looking nice of both phones...) és most snap 8gen2 ide vagy oda, egy ultráról beszélünk. Gyakorlatilag azt tudom mondani, hogy egyik appra se nagyon sikerült megcsinálniuk az optimalizációt és most nem arra gondolok hogy 0.01 mp-el gyorsabban nyitja meg a snapi az appokat hanem görgetésnél mintha egy 10 eves mtk proci lenne az s22 ultrában.
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
válasz janaman01 #15218 üzenetére
Phui bakker az nem jó, elvileg a kijelzőn nem szabad maradnia semminek. Volt róla szó még korábban, hogy felsértheti az oleofób réteget bár ez csak egy teória. A motón nekem egy 5 eurós kínai aliexpresses van. Hétvégen próbálom meg leszedni teljesen, az oldalakon körbe már kifolyt a ragasztó, a széleken már kezd feljönni, 4 hónapos... Körömmel egész jól el tudtam indulni, de a közepétől én is félek, így inkább ráhagytam egyelőre majd hétvégen leszedem teljesen ha van időm. Én szeretem, jól müködik az ujjlenyomat, gondoltam, hogy berendelek egyet a samsunghoz is, de lehet maradok inkább a fóliánál
[ Szerkesztve ]
-
-
mrThomi
addikt
válasz drzsoo1 #15166 üzenetére
22h30 - 6h30 között 90%-ról 86, tehát 8 óra alatt 4% merülés. Ez szerintem teljesen oke. A motóm mondjuk snap 8+gen1-el jobb ennél,(ott 12 óra alatt merül max 3-4% üresjáratba) de ez az exynos 2200 ennyire képes. Ha ennél jóval többet merül neked, akkor teljes gyalu, vagy tényleg vidd el szervizbe
-
mrThomi
addikt
válasz drzsoo1 #15166 üzenetére
Megnézem neked a merülést és holnap beírom mikor fölkelek, illetve mikor hazaérek, mert állítok rajta ébresztőt és nem lesz nálam a teló napközbe, így hazaérek meg tudom nézni. Ha jól működő ujjlenyomat olvasót akarsz csak eredeti fólia. Most egy noname márkától van rajta fólia, ugyanazzal a felrakási módszerrel mint a samu fólia, de ezzel nem olyan jó. Nekem az origival 10/10 volt, ennél 10/5.
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
válasz Ferenczi Áko #15157 üzenetére
Egyszerű a dolog. Több ismerőstől is átvettem, mert megváltak tőle pár hét vagy hónap után. Mivel folyamat jöttek a frissítések, gondoltam miért ne, max eladom megint, de kíváncsi voltam, hogy miket reszeltek rajta, de sose tartottam meg én sem sokáig. Mindig úgy jött ki a lépés, hogy be tudom szerezni mégegyszer, és most legutóbb is így hozta a sors. Birom, hogy ilyeneken még fönnakadnak emberek. Lehet azt hitte, hogy mind a 6x bementem és leperkáltam érte 1300 eurót. Jó lenne, de nem. Remélem így most már megnyugodhatunk
-
mrThomi
addikt
válasz guriga1234 #15155 üzenetére
Valami gond van ?
-
mrThomi
addikt
válasz drzsoo1 #15144 üzenetére
Hello, melyik motorolával együtt használod ? Napokba beszereztem a hatodik S22 ultrámat is, kiváncsi voltam az új fícsörökre, de ezt megint most már hatodjára is benéztem. Ez a teló még mindig olyan laggos, hogy nem találok szavakat. A google discoverhez belépve úgy szaggat mintha 10 eves teló lenne, chrome-on belül is ugyan ez a helyzet, brutálisan szaggatnak a hírek, appokból kilépve is van, viszont az értesítő sáv lehúzáskor már nem akad be egyszer sem. Nekem merüléssel nincs baj, bár egyenlőre nem használom aktívan, így marad a fiókba, mert a Moto Edge 30 Ultra egyenlőre nálam köröket ver sebessegben az S22 Ultrára.
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Bocs az offért, de valamennyire azért talán még is témába vág. Lenne egy pár hetes z flip 4. Költözés során frankón elveszett mindene, doboz, benne számlával, csak a telefon maga van, meg egy tok amit véve lett hozzá. Média Markt-tos a teló. Kérdéseim:
-samsung így beszámit telefont ?(ugye az s23 ultra beszámitas miatt kérdezem itt)
-Garanciáztatás így mennyire menne, ha fólia cserés lenne stb ?
-Lehet kérni új számlapapírt a médiában róla vagy ez igy felejtős ?
-Ha eladásra kerülne kb mennyit érne így minden nélkül ?Imei alapján ugye beazonosítható, tehát ott látszik hogy január végi vásárlás és van rá gari, de az mennyire számit ?
Köszi a segitséget, nektek talán több samsungos tapasztalatotok van
-
mrThomi
addikt
válasz subset #14232 üzenetére
Köszi a választ. Whitestone-om még nem volt, kicsit drágának találtam tesztelni. Egy pár eurós aliról rendelt üveget használok. Találtam itthon még folyadekot meg van lámpa is, de az egyik tok kicsit felnyomta így kifolyt az oldalán ami hülyén mutat most. Akkor azt mondod, hogy nem lehetetlen újra felrakni ? Megpróbálkozok vele. Mi az anyag amivel lejön a ragasztó ?
Szerk: köszi a youtube linket is
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
Estét. Egy olyan gyors kérdésem lenne, hogy aki ilyen folyadékos, UV lámpás kemény üveget használ a telóhoz, ha kijön belőle a folyadék, vagy csak idő után egyszerűen feljön az üveg, levétel után ezek újra visszatehetők ha van még folyadék elfekvőben vagy utánna kuka az üveg ? Használ valaki egyáltalán ilyen felrakási metódussal kijelző védő üveget ?
-
mrThomi
addikt
Tudom hogy nem ide tartozik, de imádom ezt a videót, egyszerűen nem tudok betelni vele
[link] -
mrThomi
addikt
Aki az eredeti Samsung fólia minősége miatt aggódik annak nem kell. Tegnap havernak kondigép összeszerelése közbe föntről pont ráesett egy csavar telibe a kijelzőre. A fólia feljött és azon a ponton szépen meg is tört, de a kijelző és maga a telefon teljesen sértetlen, karcmentes és ép maradt. Annyi hogy kell új fólia rá mert az azonnal megadta magát.
-
mrThomi
addikt
válasz Laraxior #8376 üzenetére
Ez pedig ilyen.
Halisten nekem hivás, mobilnet vagy problémáim nem voltak, de még korábban irtam hogy összemértem egy tavalyi oppo find x3 próval(snap888) Ugyan azt a banki alkalmazást nyitottam meg mindkét telón egyszerre, a samun másfél percig pörgött a homokóra míg az oppon 2.5mp volt, csak sokan nem akartak hinni nekem, de egyrebtöbben írják ezt amit te is 3db S22 ultrám is volt, mindegy melyik szoftver ment rajta, sz@r volt az összes... 1350€-ért meg igen, cache-t kell törölgetni, újrahúzni, meg már lassan romolgatni
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
Én sokszor hard user vagyok android fronton napi 6-7 orás kijezlő időkkel mert valamit mindig babrálok a telón. Ha fontos a jó akksi akkor próbáld ki az iphone 13 pro maxot. Nem az Ultra ellen beszélve és ha tudod nélkülözni a tollat, de 2 naponta töltöttem több mint 10 orás kijelző időket produkált. Stand by merülés szinte elenyésző.
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
Ahogy látom te nem nyomkodod sokat a telódat. 20 óra alatt 2.5 óra a bekapcsol kijelző idő az kevés és még van 43%. Stand by módban is sokat fogyaszt a telefon, én azt vettem észre hogy ha 1-2 orán keresztül megy pl online adás, pár százalékkal fogyaszt többet, de tény hogy 60hzen ez szerintem rossz üzemidő. Dual simmel megy ? Valami húzza a hátterben az akksit. Legutóbb pl a simple huzta valakinél nagyon az akksit
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
válasz szkutyi #8233 üzenetére
Baromi ideges voltam mikor egy az MM-be frissen felbontott Samsung A71-nél az eladó ajánlotta hogy a srácok fölteszik. Majdnem kivertem a balhét és kicseréltettem, azért hagytam csak rá, mert aki feltette mondta hogy ki fog az száradni. Aha 1 hétig piszkáltam a rácsokból fogkefével azt a szart
Hogy érted hogy hatekonyan véd ? Mi ellen kell hogy ennyire védjen ? Haver Note 10 Plus-án 2 nap alatt kezdett feljönni a 25 eurós klírplex, de sokaknak meg nem. Ha fizetnének se tennék fel olyan. Legjobb a gyári, azonnal használható, max a közepén fog pár percig látszódni egy csík a törésnél ami aztán eltűnik, de ennyi. Én nem ütöttem még meg a telefonjaimat, de szerintem egy pofont simán kibírna
-
-
mrThomi
addikt
válasz Elit3Zotya #8130 üzenetére
Visítok... 5 szemüvegtörlő kendőm is van, mindegyik másik asztalon szépen kiterítve. Tok nélkül le nem tenném, max az elötte letörölt, lefertőtlenített gumis viaszos konyhai étkező asztal vászonra Jó tudni hogy nem vagyok egyedül, de talán már kissé túlzásba is esek néha
Egyik ismerősömnek fehér van, már az S22 topikba is beszéltük, hogy annál a színnél nincs festve a keret így nem lesznek fémes pöttyök a fekete szín alatt.
-
mrThomi
addikt
válasz Elit3Zotya #8098 üzenetére
Tudnék mesélni még ne aggódj... Mikor vagy 20x átgondolom hogy az asztal ahova leraktam jó lesz e neki, nem e fog pont ott ráesni egy meteorit... vagy a kocsiba a beteszem inkább az anyósra és körbebugyolálom ruhával hogy véletlenül se csúszkáljon. Egyszer a szívroham kapott el mert a fürdőbe csupaszon rátettem egy duplán behajtott wc papírra míg mostam a tokot aztán szép lassan elindult a szennyeskosáron a szakadék felé(ez egy másik teló volt)... az utolsó utáni pillanatban kaptam el. Azóta nem teszem le ferde helyre, és 4x megvizsgálom hogy ha be is indul valami láncreakció, nekem lehet bajom, de a telónak ne. Nekem kellene venni egy játszós telót amit nem féltek, amit meg igen azt bezárni egy vitrinbe
-
mrThomi
addikt
válasz geryboro #8073 üzenetére
A zsebben nagyon sok a piszok, por, apróbb homokszemek is akár amik mosáskor is belekerülhetnek, nem kell ahhoz homokózóba menni. Ha zsebbe teszem a telót, elötte vagy kiporszívózóm vagy úgy kirázom hogy teljesen tiszta legyen maga a zseb.
Ami a tokot illeti, én általában egy ultra thin tpu tokot használok a telókhoz ami nagyon könnyen leszedhető, és minden nap egyszer átmosom a tokot. Az nem nyomja annyira a telót. Eddig amiket én vettem újjonan telefont nem tapasztaltam kopást, egyebet. Megoldás lehet még a válltáskába rakás. -
mrThomi
addikt
válasz ferrari1 #8035 üzenetére
Én nem kísérleteznék vele. Nulla gari az egy dolog...Romot még csak csak rá lehet flesselni valahogy, ha érzékeli egyáltalán maga a telefon(nekem egyszer egy A71 esetében nem ment fel), de a CSC kód megváltoztatása fizetős. Gsm arena szerint van az USA verzióba is band 20, igaz jóval kevesebbet támogat mint az international.
Mennyiért jutnál hozzá ?
-
mrThomi
addikt
válasz szkorhetz #8018 üzenetére
Sajnos az új chip, optimalizáció hiánya és az akadozós one ui erre képes. Lehet hogy a tieden még a februári frissítés van ? Ott voltak elég nagy gondok. Ha van türelmed várd ki a decemberi one ui 5, ott elvileg sokat javítanak az animációk sebességén, de egyenlőre nekem is minden más telefon simábban futott.
A playstore-os dolgot én sem értem. Nagyon lassan fogja fel hogy akarok letölteni, de az nálam több samsung telón is így volt.[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
válasz Locutus #7990 üzenetére
Valaki küldjön már egy jó lecsó receptet. Nem tudom hogy tojással vagy anélkül csináljam e...
Viccet félre téve én értem már miről beszél, ami az oleofób réteget (annak lejöttét, és hogy hogy néz ki utánna, illeti ). Feljebb írtam hogy haver 2 hónapos ultrájára néztem ra, és valami botrányos volt. Nem lehetett letörölni, mert a zsír mindig rajta marat. Elég gány ha lejön én ezért mindig teszek rá valamit. A legjobbak szerintem az eredeti samu, de amazonon 5 euróért van ugyan azon az elven működő, csak anyagában kicsit gumisabb(napokba tettem fel egy ilyet S21 Plusra) fólia, szerintem ezek a legjobbak. Amíg Memmaao kollega nem posztolt erről nem is tudtam hogy létezik ilyen réteg, így nekem nagyon jól jöttek ezek az infók.
-
mrThomi
addikt
Mindenképp tegyél rá fóliát. Eladtam az első ultrámat az egyik haveromnak akinek mindig az az első dolga hogy leveszi a fóliát, még az új gyáriakat is. 2 hónap után ránéztem... Hát azt nem hiszed el hogy nézett ki. Jobb felén az oleofób réteg teljesen lejött ahol az ember ujja van többször micro és mélyebb karcok is voltak rajta. Igaz nem tudom hogy használta, pl az sem mindegy hogy valaki irodába vagy épitkezésen dolgozik. Nem fogom megérteni szerintem soha azokat akik kijelző védelem nélkül használják
-
mrThomi
addikt
válasz FuRiONight #7846 üzenetére
Számomra egyértelműen S21U. Szerintem a 21U az eddigi legjobban sikerült Samsung csúcsteló és ott az exynossal sem volt nagyobb baj. Az 22U nekem amúgy is felejtős a proci miatt, de persze itt sokak imádják és ajnározzák ezt az optimalizálatlan valamit...Az akksi dolog felhasználó függő, én nem játszottam egyiken se, az S21U kb.1 órával tovább bírta nálam, így még egy nyomós ok a 21 mellett
-
mrThomi
addikt
válasz gyuri81 #7592 üzenetére
Igen, de ezzel az a baj hogy pont a széleit nem védi, ha úgy rakod kocsiba. Miért nem raksz rá egy eredeti Samsung fóliát ? Legjobb dolog a világon amit telefonra tettem eddig. + Samsung clear case és mindenhol véd. Számomra ez volt a tökéletes.
Más: tegnap este elment a telefon, második nekifutásra sem tudtam megbékélni az optimalizálatlansággal. Volt hogy egy banki appnak másfél perc kellett mire beadta a számláegyenleget, ugyan ez egyszerre elindítva a 1+ 10 prón alig pár másodperc volt, és nem ez volt az eslő eset hogy ennyit gondolkodik a telefon, de már nem akarok példálozgatni. Találkozunk az S23 Ultra topikba, köszi az eddigi segítséget, válaszokat és további jó használatot mindenkinek
-
mrThomi
addikt
Ebbe a béta programba részt lehet venni úgy hogy én luxemburgban vagyok, a telefon is itt lett véve de ráküldök egy vpn-t ? Próbáltam most némettel de a membersbe nem igazán dobott föl semmit. Igaz most telepítettem életembe elöször ezt a members appot, elötte sosem használtam
-
mrThomi
addikt
válasz Dare2Live #7471 üzenetére
Volt snapi 888+ os vivo x70 prom, és azért az is merült. A kérdés az hogy melyik gyártó hogy oldja meg a melegedés és a hőelvezetést. Op 10 pro 8gen1 ami xiaomi alatt leégeti a hátlapot és átlag alatti üzenidőt produkál, de op esetében hideg a hátlap ezáltal jobb az akkuidö is. Én most megvárnám a 8+gen1-i teszteket vagy jövőre a 8gen2, esetleg a z fold 4 ha jászik a kihajthatós telefon. Nekem az s22 ultra esetében amúgy nincs bajom az üzemidővel. Nem is extra, de legalább hozza a snapis szintet hosszú idő után most először. Ha a one ui 5 hozza a behanrangozott sebesseg animacios valtozast akkot szamomra ismet opcio lesz
-
mrThomi
addikt
válasz ShadowLac #7466 üzenetére
Mellette használok párhuzamosan egy Oneplus 10 Pro-t is, és wqhd+-on jár a kijelző, de egy akadást se látok rajta , sőt tavaly az Oppo Find X3 Prót is úgy használtam, és azon se volt semmi zavaró anomália, pedig az Snap 888-al, gyengébb procival volt szerelve. Ne hogy már egy fél milkás telónál ez kritérium legyen Mindegy én befejeztem, majd talán jövőre a snapis s23 ultra...
-
mrThomi
addikt
válasz ShadowLac #7449 üzenetére
WQHD+ felbontást általánosságban nem bírja el a telefon, szaggat a messenger marketplace üzenetek görgetése, ha valaki több képet küld és közötte lapozok, status bár lehúzása, appok tálcára tétele közben, ha összecsiptetem a főképernyőt és ott lapozok, ha balra belapozok a főképernyőn a google hírekhez valami brutálisan döcögve lép be. Kivéve Facebook marketplace üzenetek görgetése és privát üzeneteknél a képek lapozása (az mindig akad)miket most írtam nem mindig jelenik meg, be is cseszne ha folyamatosan akadna, de meg meg röccen annyira ami az én szememnek már zavaró
-
mrThomi
addikt
válasz guriga1234 #7447 üzenetére
"nem almás szemüvegen keresztül"
Így érthető"Nálam nem akad semm"
Nem akarsz cserélni ? -
mrThomi
addikt
válasz bandi0000 #7439 üzenetére
Akik azt mondják hogy akadásmentes azok nem tudom milyen szemüvegen keresztül nézik a mozit... Szerintem androidon meg meg fog röccenni a felület mindig, igaz az S22 Ultrán ez jobban nagyon látszik. Most használtam egy iphone 13pm-ot 1 hónapig és az után az androidos telók mind akadnak (van itthon 3 is)
-
mrThomi
addikt
Persze ezt ugy hagyom inkább.
Tudtok kupon kódot ami a samsung.de-n beválltható ?
1349€ ha par szaz eurot le lehetne csippantani belőle az jó lenne.
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
Köszönöm a válaszokat Nem magyarba vagyok, de a gyerek 950€ ker erte. Igy ez nagyon sok. Ilyen feltetelek mellett mi a korrekt ajanlat ?
-
mrThomi
addikt
Sziasztok, lenne egy gyors kerdesem. Visszakeresve a CSC szóra kidobott jópárat, de kérdesemre választ nem találtam. Ugye sokakat a hívás rögzítés érdekelt, de engem az nem érdekel. Van egy EUX romos, de TMH szolgáltatói szofveres teló, viszont a telefon luxemburgba lenne használva luxis szolgáltatói kártyával, ezért olyan kellene ami EUX/LUX-os. Lenne értelme megváltoztatni a CSC-t ezért LUX-ra, járna valami előnnyel vagy tök fölösleges pénzkidobás ?
(Ami zavaró első blikkre az valami telekomos beépített program ami mondjuk tiltható, illetve amit írtatok, hogy a frissítés nem ecy időbe jön.)[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
Amazonon nézz szét tpu/silikon tokok ügyében, van sok vásárlói kép. Haver egyszer aliról rendelt még a Note 10+ra valami iszonyat vékonyat, nagyon jó volt vele a telót a kézbe fogni, azóta nem találok hasonlót. Én berendeltem az eredetit 10 euróért ma jön meg, ha gondolod meglesem mennyire vékonyi, viszont telefont már nem tudok belerakni mert eladtam. Azt tudom, hogy a spiegen tpu tok vastag, azt ne vedd ha vékony kell
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Eladtam a telefont.
Gondoltam megosztom kb egy hetes tapasztalatom. Nem tudom hol kezdjem... Nagyon sok telefon furdul meg nálam, az utóbbi 2 évben kb hetente cseréltem a telefonjaimat, mindig szívesen térek vissza samsungra, de most elég keserű a szájízem. Ez a processzor és az optimalizálas számomra valami botrányos volt, egy ilyen árú telefonhoz ez nem méltó. Ez azért érdekes mert az S22 plussomra egy rossz szavam nem volt. Van aki azt állítja nála jól működik, lagg mentes, semmi akadás, vagy összeomlás, van akinek meg botrányosan fut a felület, összeomlanak az appok. Én utóbbit megtapasztaltam. Ezért nem értem hogy lehet ekkora különbség 2 ugyanolyan telefon telefon között ? Hardverhiba ? Az elég meredek lenne azért...(bár miután jött a cikk, hogy mekkora hibaszázalékkal dolgozik a samsung chip gyár nem csodálkoznék) Szoftverhiba ? De mindenkinek a legfrissebb van fönt akkor meg még is hogy lehet ez ? Én már a májusi frissítéssel kaptam meg, így nem tudom milyen volt a februárival, de ha ennél rosszabb én nem tudom mit éltek át azok az emberek akiknek 500 ezer mátyás kigugrott a zsebükből erre a telefonra... Így ment rá egyből a júniusi mert hallottam a kezdeti problémákról, de ezzel sem voltam elégedett. Azt tapasztaltam hogy ha letettem fél órára és újra elkezdtem használni mintha 10 evet ugrott volna vissza sebességben. Olyan érzésem volt az egésszel hogy kell neki pár hosszú másodperc míg bemelegszik... Az értesítési panel döcögve jött le, ha volt ott értesítés még rosszabb volt...aztán pár lehúzás után megint sima volt. Mondom WTF ??? Nem tudtam ezeket hova tenni. Full hd+ ban jobb volt a helyzet, de ekkora kijelzőn nem szeretnék elmosódott ikonokat nézni. Nem értem, nem bírná el a hardver a qhd+ ????! Most nem akarok belemenni, hogy például egy Oneplus (9pro) ilyen felbontás mellett milyen fluid, mert jönnek az emberek hogy de ott más a szar, de szemmel látszik a különbség. Mindegy én ezt az exynoss számlájára írom úgy is, mert egy Z fold 3 snapdragonos procival ezerszer szebben futott a rendszer szemre.
A fő kamera nekem éjszakai módban kicsit elmosódott volt és nem annyira éles, összehasonlítottam egy s21+,s22+ al.Viszont voltak pozitív dolgok is. Az ujjlenyomat végre olyan volt amire már 3 éve várok. Igaz nem volt rajta se folia se üveg. Száraz, nedves ujjal egyből pattant. Olyan volt mint a op, oppo leolvasója, bár ott foliával és üveggel is nálam jól működött mint anélkül. Az akkumlátor idő most elöször jobb vagy ugyan olyan mint a snapis társa. Az én felhsználói szokásom alapján 7.2 óra sot tegnap este és még 20% az akkuban, átlagba 6 - 6.5 óra mindig megvolt és még mindig volt nafta benne bőven estére médiafogyasztáshoz. Szóval ez szuper volt. A zoomkamera nekem adta, sokszor használom, ha valamit szabadszemmel nem látok ezzel elzoomolok odáig. Gyönyörű kijelző, brutál összeszerelési minőség és anyaghasználat. Hangszoró is fantasztikus volt.
Szeretnék szeptemberben visszatérni, remélem addigra valamit javítanak még az optimalizáláson, bár ha február óta nem sikerült sok reményt nem fűzök hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
Samsungnál nem tudsz másik felhasználói fiokot létrehozni ha erre gondolsz. Azon belül adná magát hogy rendezed el az ikonokat, milyen appokat használsz, ujjlenyomatokat stb, de itt ez nem lehetséges tudtommal. Xiaomi, OPPO, Oneplus, ott azt hiszem van fiókváltási lehetőség egyénre szabott lehetőségekkel, de én soha egyik telefonomnál sem használtam ilyeneket így nincs tapasztalatom ebbe.
-
mrThomi
addikt
Köszi a válaszokat.
Nagy gondom nincsen, az akksi idő nálam szuper, a juniusi frissítés után csak egy gyári beállitások visszaállítását csináltam, most laktam vissza a telót, nem tudom az elég volt e neki ?! Topikba vissza olvasva láttam hogy írta valaki, az apróbb laggok miatt gondoltam hátha segitene valamit, ezért kérdeztem hogy mire jó pontosan és mit tesz a telefonnal , nem akarnám még egyszer gyalulni.
-
mrThomi
addikt
Egy olyan gyors kérdésem lenne hogy a wipe cache partition törlése milyen problémákra jó ? Ha belaktam a telót meg lehet csinálni, nem fog törölni semmit a telóról ?
-
mrThomi
addikt
Köszi, megrendeltem amazonról, hozzá csaptam még egy samsung clear cover tpu tokot is. Szerdán jön meg akkor tudok nyilatkozni róla. Viszont a fólia felrakástól még mindig tartok, hogy a széle ne jöjjön fel mert amazonon vannak felhasználói képet és némelyik elég gyatra.
Neked is ez van amúgy fent amit linkeltem ? Te tetted fel ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest