Hirdetés
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
snots
tag
Köszi a részletes leírást. Nagyon sajnálatos a dolog.
Így, hogy apró szilánkok hiányoznak, így szerintem én sem rakatnám fel az UV ragasztós dolgot. Mondjuk ezt viszont jó tudni, hogy a kijelzővel együtt cserélik az akkumulátort is. Valahol hülyeség is, valahol meg persze jó dolog is lehet, de így, hogy friss telefont pottyantottál le, legalább megadhatnák az opciót, hogy ne kérd az akkumulátor cserét, hogy kevesebből megússzad. Én sem vagyok az a telefon dobálós fajta, max évente egyszer, ha leejtem, akkor is vagy az asztalról söpröm le, vagy ágy mellől esik le, az elmúlt 100 évben, mióta van telefonom, szerintem utcán egyszer nem dobtam el. Pont ezért is akarok olyan tokot venni, amihez van csuklópánt. Főleg mióta akkorák a telefonok mint egy kisebb tévé, azóta elejteni is könyebb őket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külsőben újít, kamerában és tollban erősít, a dobozon viszont spórol a Samsung topmobil.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE // 128GB // ÁFÁS Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest