Hirdetés
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
- One mobilszolgáltatások
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
snots
tag
Köszi a részletes leírást. Nagyon sajnálatos a dolog.
Így, hogy apró szilánkok hiányoznak, így szerintem én sem rakatnám fel az UV ragasztós dolgot. Mondjuk ezt viszont jó tudni, hogy a kijelzővel együtt cserélik az akkumulátort is. Valahol hülyeség is, valahol meg persze jó dolog is lehet, de így, hogy friss telefont pottyantottál le, legalább megadhatnák az opciót, hogy ne kérd az akkumulátor cserét, hogy kevesebből megússzad. Én sem vagyok az a telefon dobálós fajta, max évente egyszer, ha leejtem, akkor is vagy az asztalról söpröm le, vagy ágy mellől esik le, az elmúlt 100 évben, mióta van telefonom, szerintem utcán egyszer nem dobtam el. Pont ezért is akarok olyan tokot venni, amihez van csuklópánt. Főleg mióta akkorák a telefonok mint egy kisebb tévé, azóta elejteni is könyebb őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Lila, Garanciális
- Samsung bontott kijelzők eladóak!
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest