Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Yettel topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
snots
tag
Köszi a részletes leírást. Nagyon sajnálatos a dolog.
Így, hogy apró szilánkok hiányoznak, így szerintem én sem rakatnám fel az UV ragasztós dolgot. Mondjuk ezt viszont jó tudni, hogy a kijelzővel együtt cserélik az akkumulátort is. Valahol hülyeség is, valahol meg persze jó dolog is lehet, de így, hogy friss telefont pottyantottál le, legalább megadhatnák az opciót, hogy ne kérd az akkumulátor cserét, hogy kevesebből megússzad. Én sem vagyok az a telefon dobálós fajta, max évente egyszer, ha leejtem, akkor is vagy az asztalról söpröm le, vagy ágy mellől esik le, az elmúlt 100 évben, mióta van telefonom, szerintem utcán egyszer nem dobtam el. Pont ezért is akarok olyan tokot venni, amihez van csuklópánt. Főleg mióta akkorák a telefonok mint egy kisebb tévé, azóta elejteni is könyebb őket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külsőben újít, kamerában és tollban erősít, a dobozon viszont spórol a Samsung topmobil.
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Grafit, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB ÚJ 12hó jótállás/számla
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Grafit, 1 Év Garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest