- Honor 90 - modellalkat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitaqo
senior tag
válasz Burt1793 #7884 üzenetére
Az a baj, ha megszoksz egy minőséget, pl imindkét telefonom alukeretes, akkor már nem akarsz műanyagot. Marad a fém S21/21+/22. Csak nem tudom a hármat 1-re szűkíteni. Néha az S21+-t hozom ki belőle, néha a 21-et néha a 22-t. És akkor még játszhat az S22+ is.
[ Szerkesztve ]
-
Vitaqo
senior tag
Még az S21 plus is gondolkodós, azért az a 4800mAh még jópár évig nekem jó lenne. Csak a mérete. Hát S9-em van, és zsebben nem tudom mennyire lesz rosszabb, ha sokkal nagyobbat veszek. Nehéz kérdés. S21/S21+/S22. Nem tudom, hogy az S21 plus akkuja mennyit hozna üzemidőben. Lehet a nagy kijelző el is viszi.
-
Vitaqo
senior tag
Aki "sima" S21-et vett annak mennyire vált be? Vennétek újra? Telefoncsere előtt vagyok, és az S21/22 között vacillálok, de aggaszt a 3700mAh. Méretben viszont tökéletes lenne.
-
Vitaqo
senior tag
A plus modellből több üzemidőt lehet kihozni? Mostani S9-em gyatra 1,5 órás sot-ot produkál. Megéri a felárat?
-
Vitaqo
senior tag
Mennyire jellemző ennél a modellnél a festékkopás? S9-em 2 év után gyári tokban dobja a festéket.
-
Vitaqo
senior tag
Még nem cseréltem telefont, de benne van az S21 a pakliban. Mennyire bírja a telefon a használatot? Sajnos az S9-em kék keretén sok helyen lepatogott a festék. Pedig végig tokban volt. Soha nem volt leejtve, mégis lepatogzott a festék. A másik kérdésem, hogy ami játszik még az az új A53. Megtapogattam, tetszik a 4 főverziós támogatás, és az ára. Még nem vetettem el az S21-et, de érdekelne pro és kontra is.
-
Vitaqo
senior tag
Akinek S21+ van, ott mennyi a kijelzőidő úgy általában? S9-em van, és nem tudom, hogy érdemes-e S21+-ra váltani. Jobb mint az S21? Ami a plus mellett szól, a nagyobb akku, és hogy van ezüst színben. Az sima S21 kicsit vérszegény nekem ebben a felhozatalban. Ez a 2 van ami árban most egész jó.
-
Vitaqo
senior tag
Az új 11-es androidban van olyan funkció, mint a szifonban a vezetési mód? Automata módon felismeri ha vezetek, és ne zavarjanak üzemmódra kapcsol be, és ki ha megállok.
-
Vitaqo
senior tag
válasz MrPetya19 #6752 üzenetére
Bocsi elgépeltem. S22 akart lenni. Szóval kb 60ezer jön le az árból, készülékbeszámítással, kuponnal, meg a buds ami szintén 60. Az s21 plus esetén csak 30. És nincs buds. De 1100mAh nagyobb az akku, ezüstben nagyon tetszik, viszont 1 évvel régebbi, és budsot vehetek később 40-60 között.
-
Vitaqo
senior tag
Sziasztok!
Most, hogy megjelent az S22, eléggé dilemmába vagyok, hogy cseréljek. Jelenleg s9-em van, de idén cserés lesz. S22-t most közel 60ezer Ft kedvezménnyel meg tudnám venni, de a sima s22 és az s21 plus között gondolkodom. Nem érzek akkora hw ugrást, csak akkuban. Szerintetek jobb a 21 plus mint a sima 22? Nekem karcsú az a 3700mAh a 4800-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Vitaqo
senior tag
Sziasztok!
Lassan cserés lesz az S9-em, 2 óra környéki SOT-ot produkál, kicsit már el is fáradt kijelzőben. Gondolkodom rajta, hogy ha kijön a 22-es modell és zuhan picit a 21 ára veszek egyet. Mennyibben más a plus készülék mint a sima? Akku érdekelne első körben, hogy jobban bírja? Van az új UI-ben akkuvédelem (max 85% töltés)? Egy oldalon olvastam róla, hogy az új One UI-ben kapcsolható. Pro és kontra is érdekelne. Az S21+ bejövősebb az ezüst szín miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- ELADVA! Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB 8GB RAM Dual (SM-G990B) Mobiltelefon Olívazöld, GARANCIA!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest