- Honor 90 - modellalkat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mark88V
lelkes újonc
válasz Burt1793 #5848 üzenetére
Lényegtelen ki fotóz. Egy ilyen árkategóriában lévő telefonnál tudjon egy amatőr is készíteni egy normális - homály és elmosódás nélküli képet. Nekem ilyen gyenge képeket egyik telefonom se lőtt még azért vittem vissza. Úgy látom nem csak nekem volt ilyen problémám akkor talán van valamilyen igazságalapja (?)
Ez olyan mint szépíteni a hátlapot , hogy dejó nem karcolódik, nincs újlenyomat úgyis tokban hordja mindenki... Az lehet de közelebb áll egy Alcatel 311-es műanyag hátlapjához mint egy (volt)HTC vagy iPhone anyagminőségéhez. Nekem speciel az S5 jutott eszembe amikor kivettem a dobozból. Jó telefon az S21 de azért vannak dolgok amit lehetett volna másképp. És most a programokról nem beszélek vagy a felületről.
-
Mark88V
lelkes újonc
válasz csorbajeno #5796 üzenetére
Az nem ok ha valaki lassan felemeli a kezét, homályos a karja minden képen. Olyan nincs. A fókusszal is voltak problémák, arc teljesen korrekt de a haj egy homályos folt (beállítások után is). GYENGE minőség mondom ezt úgy, hogy Samsungjaim voltak. Ez meglátszik a flagship eladásokon is a mostani évben...Szerintem sokan átmennek az Applehoz.
-
Mark88V
lelkes újonc
Még nem próbáltam . 2 nap múlva érkezik, remélem tetszeni fog. 2021-ben nem tetszett, hogy ha valaki egy képnél egy kicsit is bemozdult nem látszódott a karja, keze az illetőnek vagy az arca volt homályos. Biztos lesz rá frissítés de most nem akartam várni.
[ Szerkesztve ]
-
Mark88V
lelkes újonc
Vissza kellett vinnem az S21-et 5 nap után mert a kamera egyszerűen nagyon gyenge az S8 és S9-hez képest (0 fejlődés). Csak úgy lehetett normális képet készíteni ha senki nem mozdul be, különben az egész homályos. Rendszer is bugos volt, csalódás. Iphone 13Pro mellett döntöttem 🙂.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- ELADVA! Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB 8GB RAM Dual (SM-G990B) Mobiltelefon Olívazöld, GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest