Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mark88V
lelkes újonc
válasz
Burt1793 #5848 üzenetére
Lényegtelen ki fotóz. Egy ilyen árkategóriában lévő telefonnál tudjon egy amatőr is készíteni egy normális - homály és elmosódás nélküli képet. Nekem ilyen gyenge képeket egyik telefonom se lőtt még azért vittem vissza. Úgy látom nem csak nekem volt ilyen problémám akkor talán van valamilyen igazságalapja (?)
Ez olyan mint szépíteni a hátlapot , hogy dejó nem karcolódik, nincs újlenyomat úgyis tokban hordja mindenki... Az lehet de közelebb áll egy Alcatel 311-es műanyag hátlapjához mint egy (volt)HTC vagy iPhone anyagminőségéhez. Nekem speciel az S5 jutott eszembe amikor kivettem a dobozból. Jó telefon az S21 de azért vannak dolgok amit lehetett volna másképp. És most a programokról nem beszélek vagy a felületről.
-
Mark88V
lelkes újonc
válasz
csorbajeno #5796 üzenetére
Az nem ok ha valaki lassan felemeli a kezét, homályos a karja minden képen. Olyan nincs. A fókusszal is voltak problémák, arc teljesen korrekt de a haj egy homályos folt (beállítások után is). GYENGE minőség mondom ezt úgy, hogy Samsungjaim voltak. Ez meglátszik a flagship eladásokon is a mostani évben...Szerintem sokan átmennek az Applehoz.
-
Mark88V
lelkes újonc
-
Mark88V
lelkes újonc
Vissza kellett vinnem az S21-et 5 nap után mert a kamera egyszerűen nagyon gyenge az S8 és S9-hez képest (0 fejlődés). Csak úgy lehetett normális képet készíteni ha senki nem mozdul be, különben az egész homályos. Rendszer is bugos volt, csalódás. Iphone 13Pro mellett döntöttem 🙂.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Apró frissítésként üdvözölhetjük a két alap S21-et, és bár van új hardver meg alapból járó 5G, az emlékezetünkben valószínűleg a töltőtlenség, a microSD-s bővíthetőség eltűnése és az AKG füles hiánya marad meg a csökkentett felbontású, 2021 eleji Galaxy eszközökből.
- Windows 10
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Samsung bontott kijelzők eladóak!
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE // 128GB // ÁFÁS Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB (G998B/DS) + S Pen
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest