- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
őstag
Nekem is ez volt vagy két évig a mix2s-en, ez valóban nem csúszott. Amiért nem vettem újra az az hogy mivel a mixnel alul és felül nyitott volt igy ordenáré mód bement a farmerzsebpor a telefon és a tok közé, plusz ugye ott nem is védett semmit. Nem tudom s21-re ez már újabb/másabb e, de a képei a mixnel is átverősek voltak, annál is úgy látszott mintha alul-felül is lenne anyag.
-
Vitaqo
senior tag
Még az S21 plus is gondolkodós, azért az a 4800mAh még jópár évig nekem jó lenne. Csak a mérete. Hát S9-em van, és zsebben nem tudom mennyire lesz rosszabb, ha sokkal nagyobbat veszek. Nehéz kérdés. S21/S21+/S22. Nem tudom, hogy az S21 plus akkuja mennyit hozna üzemidőben. Lehet a nagy kijelző el is viszi.
-
-
konyi79
addikt
Egyébként ezt nem is hoztam fel, mert nem is értettem, hogy létezik ilyen mai telefonoknál főleg. Sajnos sokat kell menjek autóval és tizen éve nem tapasztaltam, hogy adóváltásnál lenne gond. Na most a 21+-nál igen. Nem azt mondom mindig, meg rendszeresen. de pont annyiszor előfordul, hogy bontja a kapcsoaltot menet közben, hogy már feltűnjön.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Path of Exile 2
- Ukrajnai háború
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest