- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci_csk
senior tag
válasz
anderledani #310 üzenetére
igen, vettem eszre, mintha egy pixel el lenne mosodva ott valahol hatul, csak mar nem tudom melyik telonal...
-
BoneDragon
veterán
Na akkor ez is robbanni fog nyáron?
-
TODI1111
veterán
Az volt már, hogy dolgoznak a kamera javításon?
[link] -
TODI1111
veterán
Csak nekem érdekes a 60 HZ-es kijelzőidő?
S10+ 4100 mAh akku 10 óra 33 perc
Note 10+ 4300mAh akku 11 óra 37 perc
S 20 ultra 5000mAh akku 12 óra 23 perc
Az Note 10+ több mint egy órát ráver az S10+-ra a 200 mAh-val nagyobb akkujával viszont az S20 ultra még egy órával sem több a note 10+-nál, holott 700 mAh különbség van. -
Anulu79
addikt
Számomra kicsit csalódás ez a készülék. Többet vártam főleg ennyiért amennyibe ez kerül.
-
Tiger.
nagyúr
-
MrBazsi
senior tag
kamera oké, de tégla, se értesítési led, se jack, és félmilla.... vicc. régen minden jobb volt.
-
marcee
addikt
Nemrég törődtem bele, hogy már nem lesz többet aktuális csúcsmodell (vagy legalább flagship-killer) készülékem, megbékéltem vele, hogy jó lesz majd az előző évi. (Feleségemnek pontosan ma egy éve, közepes előfizuval 100e-ért vettünk S9-et, amit jó vételnek és elfogadható árnak tartok). Erre most nyitott a Samsung egy új árkategóriát felfelé, és nem futtatják ki az előzőt, így az ára sem fog akkorát csökkenni. Jelenleg nem árulnak két éves flagship-eket, jövőre talán kapok ennyiért S10+t? Vagy szokjak hozzá a használt gondolatához? Sajnos középkategóriásokban ritkán jó a kamera, ami nekem fontos lenne.
-
törölt tag
-Lehet, hogy ez lesz az első olyan androidos készülék, amin hónapokkal később se lesz döccenés. Ha nem, akkor egy ilyen kijelzőnél irritálóbb lesz a dadogás, mint valaha.
-RAM-ból tényleg nem tudom minek ennyi (már csak azért se, mert nálam legalábbis a netet használó appok szabad RAM-tól függetlenül mindig frissítik magukat, ha visszatérek hozzájuk)
-A képek inkább nagyobbak, mint jobbak (szvsz).
-
sittes79
addikt
-
válasz
anderledani #310 üzenetére
Mondasz valamit!
Ráadásul ami engem is igen meglepett, hogy ha ránagyítok pl. a bódén levő Figyelem feliratra és összevetem a kettőt, akkor az iPhonnál élesebb a felirat. Kvázi több részlet marad meg a képen. Fura nagyon
-
Hallosz
senior tag
Kézbe vettem, nyomkodtam, forgattam, néztem barátkoztam vele. Nem működik a kémia na.
-
Sinesol
veterán
válasz
MrTwister #315 üzenetére
Én hallgsttam biologiat is egyetemen, az a helyzet eleg sok virus evekig is kepes tulelni. Alapbol amugy buta az “életben maradni” kifejezes is, mivel a virus nem élö szervezet sejten kivül. Szal egyaltalan nem el a targyakon, viszont fertozni kepes.
Nem ismerem a reszleteket ezzel a virussal kapcsolatban, siman lehetseges, hogy nem akarnak gazdasagot megrengeto panikot kelteni, azert nem nagyon feszegetik a dolgot. Legyen eleg annyi, hogy par hete meg azt mondtak zero veszely van csomagkuldesnel, most meg bukkannak fel fertozottek, akiknek semmi kapcsolatuk nem volt a betrgseggel.
Mondjuk azt se szabad elfelejteni, hogy messze nem fertozott ott sem mindenki, szal siman lehet, hogy az adott gyarban nem is nagyon van korokozo.
-
MrTwister
őstag
válasz
Juhaszatti #314 üzenetére
Már előrendeltem, mindegy, bár nyilván többen is így tettünk, maximum itthon fog karanténba kerülni legfeljebb 2 hétig pihentetem aztán bontom csak ki, nem merem tiszta alkohollal törölgetni hátha ártana neki festés, védőréteg ki tudja mivel lépne reakcióba a magas alkoholtartalmú fertőtlenítőszer...aztán ugrott a garancia, meg mégiscsak fél misi abban nem teszünk kárt. Szerintem 14 nap alatt csak megmurdel akármilyen vírus is tanyázik rajta...
-
Juhaszatti
addikt
válasz
MrTwister #311 üzenetére
Ha nagyon bele akarunk menni, nem csak az a kérdés hogy hány napja érkezett be Dél-Koreából, hanem az is, hogy hány nap alatt ért onnan ide.
Ha valós veszélye lenne ennek, egyébként szerintem már elég sok sajtóorgánum bedobta volna a témát. Mindenesetre ha tartasz a dologtól, ne rögtön rendeld amint elérhető, később valószínűleg már mindenki raktárkészletről kapja. -
PeteePeti
őstag
Az S20 és S20+ amúgy ennyire nem opció itt senkinek sem? Másról sem olvasni a fórumban, hogy ezen az áron mekkora egy szar az Ultra (értem én, hogy ez az Ultra topikja, de mivel a másik kettőnek nincs saját, így ide írom)! Talán akkor érdemesebb lenne a lényegesen olcsóbb kistesókat is számításba venni, nem? Hátha kevésbé fos, ha már olcsóbb!
-
MrTwister
őstag
válasz
Juhaszatti #309 üzenetére
Itteni Telenortól rendeltem.
Kérdés náluk készlet van és áll a raktárban vagy előtte való nap jön Dél-Koreából a gyárból ahol egy beteg munkás ráprüszkölt én meg másnap már a kezemben tartom(ugye márc.10.-én), miután átvettem a postafutártól...
-
anderledani
őstag
Úgy érzem már muszáj megszólalnom erről. Hányok az AI képfeldolgozástól és amiket produkál. Ez úgy őszintén mégis micsoda? Férgek szállták meg a kertet? Kígyók kígyóznak?
A kínaiak kezdték, de most már androidos vonalon mindenki átvette ezt a borzalmat.
Hasonlítsátok össze a 11 Pro (ami immáron nem drágább mint a Samsung...) képét ezzel:
[samsung][11 pro]
A színek sincsenek a helyükön és a dinamika sem. (tisztában vagyok vele hogy más fényviszonyok között és napszakban készült). -
Juhaszatti
addikt
válasz
MrTwister #307 üzenetére
Azt írja napokban mérhető a koronavírusknál, így ebben az esetben is erre kell felkészülni. Tehát ha fertőzött területről rendeled, és néhány nap alatt ideér, akkor necces.
Ha nem fertőzött régióból rendeled, ha hosszabb a szállítási idő, vagy valahol állt már a polcon néhány napnál tovább, akkor ez alapján nem lesz tőle bajod. -
MrTwister
őstag
Nem akarok itt hülye Pánikment játszani, de mivel tudjuk, hogy Dél-Koreában(világon 2. legfertőzöttebb ország pillanatnyilag) rakják össze az S20-akat szerintetek mennyi az esély, hogy megfertőződjön az ember egy ilyen telefontól a dobozból való kibontás után, hiszen az arcunkhoz fogjuk emelni, esetleg csomagoláson lehet vírus vagy az ajándék Budsokon!?
Csak ezt azért kérdezem mert itt ezt nyilatkozza a Pécsi Tudományegyetem virológusa:
"Hogyan kezeljük a fertőzött területekről származó termékeket?
Minthogy Európából akár néhány óra alatt ideérhet az áru, nem zárható ki, hogy maradt rajta életképes vírus, ha a kiindulási helyén fertőző személlyel érintkezett. Így ha tudjuk, hogy az adott termék egy ismert járványgócpontból érkezett (például a lezárt olasz területekről), akkor ne fogjuk meg, ne bontsuk ki, és ne együk meg.
Meddig él túl az új koronavírus a felületeken?
FOGALMUNK SINCS
– kénytelen megint válaszolni Kemenesi Gábor. Más koronavírusok túlélése élettelen felületeken bizonyos körülmények között napokban is mérhető, így erre kell felkészülni ebben az esetben is."
forrás(cikk vége felé van ez): index.hu
Engem ez a fogalmunk sincs mondat bizonytalanít el... -
Sinesol
veterán
Ezek tények, iparágvezetö a soc, a legjobban optimalizalt, kidolgozott oprendszer, premium anyaghasznalat, összerakasi minöseg, kiforrott ökoszisztema, top kategorias kamera, elsöosztalyu felhasznaloi elmeny. Persze nyilvan erösen tularazott, ez igaz, viszont ettöl nem lesznek kevesbe igazak a korabban felsoroltak.
Ezzel szemben itt egy Samu, ami hasonloan tularazott, azzal a kulonbseggel, hogy ez semmi olyat nem tud, amit ne kaphatnal meg random droidos gyarto flagshipjétölmasik akar egy 100assal olcsobban. Söt igazabol egy Pixel/ Oneplus még talan jobb is lehet a stock android miatt.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
ForRedGlory #293 üzenetére
2xoptokai zoom, hogy lenne jobb egy 10 szerestől?
-
Tiger.
nagyúr
Tech2 videó, sajnos nagyon úgy tapasztalom, hogy a hangja nagyon messze van az i11-től.
-
JanR
addikt
válasz
Fuxosbömis #299 üzenetére
Szerintem O ezt komolyan gondolta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Medence topik
- EA Sports WRC '23
- eBay
- weiss: Pant* rant
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest