- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
Pontosan. Sokan jönnek ide, jól lehúzni a telefont. Vannak hibái tény és való, de jönnek még frissítések amik még pofozzák. Az aksit a nap végén tölteni kell, van némi melegedés ( nem kritikus), a GPS-nálam stabilan tartotta a jelet, egyszer sem dobta el ( Waze ).. A kijelző gyönyörű, a 120 Hz sokkal simább, teljesen használható a napi feladatokra. Az 5G-kipróbáltam Pest belvárosában, rendesen hasít.
-
etnies
senior tag
A vásárlástól.
Szerintem tudod a motoros fórumról, hogy covidos osztályon dolgozom. Az EE ad a frontvonalban dolgozóknak nagy kedvezményt, ha aláírok 24 hónapra, akkor 32 Font/hó korlátlan/korlátlan/120GB. Most 18 Font a korlátlan/korlátlan/20GB. 336 Fontért megkapnám a telefont a 750 helyett + eladnám a Mate 20 prot valamennyiért. Szinte ingyen váltanék.
-
Látod ez igaz és joggal elvárható. Note 9 után mikor a 10+ kijött, röhögtem, de tényleg. Most, sok frissítés után is azt mondom, hogy már közelíti a Note 9-et, de még mindig nem éri el és ez valahol szánalmas. Ahogy a 9-es is, ez is kb. egy éves korára "lesz ott kamerában", úgy gondolom. Ebből egyet tanultam: ha Samsung vonalon akarok maradni, akkor vagy nem veszem meg a megjelenéskor,hanem kb. fél évvel utána, vagy szemet hunyok addig a kamera szoftver miatti béna képkészítésére.
Ami vicces - és nem flémet akarok kelteni - Note 9 után volt pár hónapig egy sima i11-em, mielőtt megvettem a 10+-t. Az az első naptól odavert kamerában, ahogy üzemidben is. Ezt nem is tagadhatom, mert egyértelmű (most attól tekintsünk el,hogy maga az iOS 13 is átment jópár fissítésen, mire bugmentes lett, de a kamera alapból király volt, később a deep fusion erre még rátett). Persze, el kellett engednem, mert csomó feature-t amit rendszeresen használok, csak itt kapok meg, míg fényképet keveset készítek. Szóval van időm megvárni, mire kiforr a dolog.
-
fogtunder
nagyúr
a tippem az, hogy pár Nyugat-Európai szolgáltató bevásárolt februárban, aztán jött a koronavírus és eladták a fölös készleteket disztribútoroknak, ennek a hatását látjuk most. mivel a Vodafone csoport márciusban zárja a pénzügyi évet, ennek elég nagy a valószínűsége, a Samsung hivatalosan még nem csökkentett árat, nem is szoktak ilyen rövid időtávon belül.
-
PeteePeti
őstag
A hivatalos ára stabilan ugyanaz, mint amikor megjelent!
A szürke importost meg inkább hagyjuk is! Az ottani árak alakulása ellenőrizhetetlen, ugyanúgy, mint a készülék amit adnak majd (ki tudja milyen régiósat)! Garanciát már meg sem említem!
A szürke importban mindig trükközés van, ezt ne felejtsük el! De persze, szíve joga mindenkinek azt venni, amit akar! Csak legyen tisztába az apróbetűs résszel is! -
Nem csak ennek zuhan az ára így, az érték állóságáról híres iPhone is, ahogy kijött a 11 gyakorlatilag kb az is ilyen szinten ment lefelé, de elmondható ez minden fogyasztási termékre, nagyon gyors tempót diktàl a piac, nos többek között ezért is van ez a mostani helyzet, kellett már valaminek történnie,hogy egy kicsit lassuljon vissza minden és mindenki....
-
fogtunder
nagyúr
van erre egy jó sztorim, az egyik hazai mobil disztri egyik tulaja akart venni pár éve egy Maserati Quattroportét. nem igazán az anyagi helyzetéhez mérten öltözködik, így amikor elment az időpontjára a szalonba, mondták neki, hogy elnézést, de nem jöhet be, mert fontos ügyfelet várnak. aztán fogta magát és vett egy Panamerát. súlyos gondok ezek
-
Titana
tag
Szia, még véletlenül sem. Nem is ismersz, de már ilyeneket feltételezel rólam. 56 éves elmúltam nem úgy neveltek, hogy lopjak, csaljak, hazudjak, az elmúlt időben többször volt olyan, hogy az edzőteremben táskát, telefont találtam és nem elloptam hanem egyből leadtam a pultnál, még az sem jutott eszembe, hogy bele nézzek a táskába. De látom, hogy itt szeretnek pálcát törni az emberek fölött.
Viszont itt be is fejezem, mert nem kívánok erről többet beszélni én csak segítséget kértem, érdeklődtem,hogy ilyenkor mi történik.
Szép napot mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpársportok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövedelem
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest