Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DanielLong #3971 üzenetére
Emlékszem, hogy volt erről szó már valamelyik topikban, de a cikkek alapján (alternatív link) az S10e a weakest selling mégis.
Engem mondjuk nem zavar, hogy 5"-os telefon, pedig még Nexus 4 vásárlás előtt ott centizgettem meg rajzoltam magamnak papírra, hogy lássam élőben mekkora lehet, mert olyan nagynak tűnt a 4,7"De most meg már az S10e is néha kicsinek tűnik, és kicsit nagyobb kijelző nem zavarna, csak sokkal szélesebb telefont már nem akarnék azért. 6" még simán megy egy kézzel is nekem.
Pano: Persze, Ázsiában a nagy képernyő a menő, de volt már évekkel ezelőtt is, csak akkor még nem volt kínálat. De amióta van nagy képernyő, inkább azt veszik az emberek. Ha mondjuk valaki napi szinten órákat tölt el tömegközlekedve, meg munkahelyen is sokat használja (játékra, olvasásra, stb), akkor egy nagyobb képernyő praktikusabb, és így nem kell külön tabletet venni már.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Akciókamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest