Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Sziasztok ,nem lehet valahogy kikapcsolni hogy megemelje a fényerőt fényképezéskor vagy videó készítésekor?
Wow 3000🤣
-
Vegha
senior tag
válasz
ricsike_p20 #2996 üzenetére
Nicsak, meg egy sved s10e a topikban : )
Meg tudnatok mondani hol lehet azt beallitani hogy ha lenyomva tartok egy billentyut akkor utana menny ido elteltevel sokszorozza azt a parancsot ? Stilszeruen a szovegbevitelnel mikor torolnek 1-2 szot akkor nyomva tartva ugu megindul, hogy par tized mp-en belul eltunik majdnem az egesz szovegem.
Asszem ezy windowsban valami button override-nak hivtak regen. -
válasz
ricsike_p20 #2996 üzenetére
Na, akkor van remény! Még csak egy hete használom a készüléket, ezért lehet, hogy nem ismert még ki teljesen a szoftver
.
-
ricsike_p20
tag
válasz
DanielLong #2995 üzenetére
Hááát.. Szintén két kártya (román+svéd), mindig minden aktív (gps, mobilnet, nfc, stb), elég sok hívás mindkét számon, viszonylag sok e-mail+net is, face-insta-szokásos hülyeségek, viber+messenger is, eléggé váltakozó erejű térerő, mondhatni eléggé kihasználom, de egész napot lazán kibír, sot 3-4 óra között általában.
-
-
trialboj
őstag
válasz
kaciokos #2991 üzenetére
Igen ezt értem, én is többet netezem mint telefonálok, csak hogy a mobilnetemet kikapcsolom ha nem használom, esetleg wifin vagyok, a térerőt meg nem én szabályzom, ergó mindig zabálja az aksit. És aki nem egy torony mellett lakik, esetleg sokat túrázik mint én is, az annak ellenére gyorsabb merülést tapasztal, hogy naponta 5 nél többször nem távrecseg senkivel sem.
-
-
kaciokos
őstag
válasz
trialboj #2987 üzenetére
Ez amúgy egy érdekes kérdés, amikor egyszer a szolgáltatóm tévedésből kikapcsolta pár napra a mobilnetemet, rájöttem, hogy inkább a hívások lehetőségét kapcsolta volna ki, az kevésbé fájna. Szóval egyetértek azzal, hogy egy okostelefon az telefon, innen indult, de sokaknak már nem ez az elsődleges funkciója.
-
Dhampir
félisten
-
evo87
őstag
válasz
trialboj #2987 üzenetére
Hát pedig hidd el, hogy térerőben lényegesen gyengébb, mint egy Huawei pl... én P30-ról váltottam és a napi vasút ingázásom közben jelentősen érezhető a különbség. Nyilván emiatt az akkut is jobban zabálja ha 2 kárty kersi folyton a hálózatot. Annyira gyér sokszor a térerő, hogy bőven adódik alkalom, amikor BP-n belül is csak H vagy E van.
-
kátú
őstag
válasz
jeffreybboy #2984 üzenetére
Azt simán hozza. Én elég sokat nyomizgálom, és nálam simán megvan az 5 óra kijelző.
-
trialboj
őstag
válasz
jeffreybboy #2982 üzenetére
Második kérdésre a válasz, a legjobb érzés amit csak telefon adhat, hogy eléred majdnem minden pontját
Az első kérdésre meg pontos választ nem tudunk adni, attól függ mennyit nyúzod, ha sokat piszkálod, és eddig a jóval nagyobb akksikkal szerelt telókhoz voltál szokva, talán kevés lesz, (hosszabb távon) de jelenleg szerintem a legtöbbeknél ki tud bírni 1 napot.
-
jeffreybboy
tag
Sziasztok! S10e vásárlás előtt állok, következő dolog érdekel elsőnek üzemideje, én mindig mindent ki kapcsolok ha nem használom, gps, wifi, bt kapcsolat. Meg hogy hosszú távon milyen kis kézbe illő telefonnal együtt élni? Mert pont ezért szeretném mert évek óta egy gyártó se volt hajlandó ilyen méretben telefont kiadni amibe jó a hardver.
Előre is köszi a válaszokat.
-
Isaac76
tag
Viccesek ezek a magentások,nekem S10 van és ajánlottam Öcsémnek ,mert szereti a kompaktabb telókat az S10e... namármost addig akciózgattak ,hogy kivették a forgalmazott telefonok közül a webshopon ( persze boltban listaáron kapni ) , természetesen "biztosan" rendszerhiba amit 15.e óta nem tudnak javítani
Gondolom amint véget ér a "cybernovember" mágikus módon,megjavul majd az oldal is.
-
icemad
nagyúr
válasz
Markizmark #2968 üzenetére
Ja, csak azóta van ez a szutyok gdpr vagy mi a tosz. Amivel védik az adataidat.
-
válasz
DanielLong #2978 üzenetére
persze, megcsináltam. szerintem ez csak valami egyszerűsített ADB parancs végrehajtó, kb. next-next-finish bonyolultságú.
-
válasz
ratcache #2977 üzenetére
Próbáltad is a gépre kötést, minden oké volt utána? Na nem mintha nem mókoltam volna eleget custom romokkal anno, csak mióta több mobilbank meg jó pár tényleg fontos adat van a telón, azóta igyekszem figyelni, hogy ne rakjak fel akármilyen cuccot. Igazából azt sem értem, hogy miért csak ez az egy fejlesztő foglalkozik pl az AOD témával. Látszólag nincs köze a Samsunghoz.
-
válasz
DanielLong #2971 üzenetére
AodNotify: prioritásra nem láttam benne lehetőséget (vagy nem néztem elég alaposan át)
bxActions: stabil. lock screen, elemlámpa, screenshot, fényképező van rá beállítva - egyszeri alkalommal gépre kötve és lefuttatva a saját PC-s alkalmazását egy rakat plusz funkciót is elérhetővé tesz.
-
trialboj
őstag
Nincs rá lehetőség hogy a rutinnal megoldjam, a STRAVA app futtatásakor, más csengőhangom legyen? Nem igazán találok rá megoldást, hogy tudnám megadni mire cserélje.
Csak olyan van h separate app sound, ahova beraktam a contacts appot, de nem engedett választani semmilyen hangot.
-
válasz
Markizmark #2974 üzenetére
Azóta megszűnt a prémium szolgáltatás.
-
válasz
Markizmark #2972 üzenetére
Mikor volt ez?
-
Nekem is lassan egy hete ilyen telefonom van, felraktam az AodNotify appot, amihez lenne pár kérdésem: Tervezem megvenni a pro verziót, hogy a lightning effect ne csak max 5 percig maradjon meg. Utána az óra helyett egy sötét képet tennék be, hogy spóroljak az akksival, viszont ehhez nekem az kéne, hogy az értesítéseket különböző színnel és prioritásnak megfelelő sorrendben jelezze az app. Ahogy láttam, a színekkel nincs gond, viszont prioritást nem lehet állítani, csak időrendi sorrend van. Ez így elég lelombozó, esetleg tud valaki hasonló megoldást?
Egy másik app, amit megvennék, az a bxActions. Számomra ezzel lesz egyedül értelme a bixby gombnak, mert a gyári funkció hidegen hagy. Más már esetleg megvásárolta, stabilan működik?
Harmadik kérdésem a dual sim kezeléssel kapcsolatos. Gyárilag az Android ugye nem váltja meg a világot a funkcionalitással. Kéne nekem olyan lehetőség, hogy bizonyos számokat fixen csak egy kártyáról hívjon. Aztán érdekelne még olyan, hogy határátlépéskor (roaming esetén) mindig a nem roamingoló kártya mobilnetjét használja. Ez már tuti sci-fi, úgyhogy biztos nem lesz megoldás, de hátha ti tudtok ilyen okos appról.
Végül pedig hadd ajánljam a Samsung saját One Hand Operation + nevű appját, ami nekem eddig nagyon tetszik. Ha bárki szeretne kézreállóbb vezérlést, próbálja ki. Ugyanitt érdekel bármilyen ajánlás hasonlóan okos megoldásokhoz.
-
kaciokos
őstag
válasz
S. Szabi #2955 üzenetére
Én egy Samsung-os report-ot olvastam nemrég, de ez a német link is azt támasztja alá, hogy kétszer annyi S10 fogyott, mint S10e, igaz, S10+ már kevesebb.
(#2953) DanielLong - Valóban, a marketing is jócskán befolyásolja, ettől még igaz, hogy többen akarnak nagyobb telefont, mint kicsit, az indíttatástól függetlenül.
-
Markizmark
addikt
Még 2017-ben rendeltem futárt, nem hogy nem kellett gyári visszaállítást csinálnom, de még ők sem csináltak. Csak kijelző csere, usb csere, fém váz és hangszóró csere volt, ahhoz nyilván nem is kell . Alaplap csere előtt meg amúgy is felesleges, arról inkább mentést kell csinálni.
-
icemad
nagyúr
válasz
zz13zolika #2965 üzenetére
Passz. Én a Samsung honlapján kértem javítást, volt külön menüpont. Ott minden infó fent volt. Munkahelyemre jött a futár.
(Hollandiában élek, szerintem Magyarországon is működik)
A telefon beállítások menüjében kell csinálni egy gyári visszaállítást. Anélkül nem foglalkoznak vele. Csak a telefont kellett küldeni, futarnál volt spec doboz, előttem plombázta le. Csomagolni sem kellett. -
trialboj
őstag
válasz
zz13zolika #2965 üzenetére
Sajnálom, kár hogy beszart alattad, tökéletesen megertem az álláspontodat, ha szétkapjak, már nem garantált a vízállóság, btw tudtátok hogy amúgy sem vonatkozik a garancia semmilyen vizkárra? Feldughatjak maguknak az ip68 besorolást, ha akar csak megazol az esőben és bejut a víz a készülékbe, bukta van.
Szerintem is meg kell javittatnod, majd add el ha nem bizol meg benne többet.-- más
Egész szépen megy a samsung flow app, a telon es pcn. Persze messze nem tökéletes, mert elméletileg jeleznie kellene az összes értesítést, amit csak ritkán tesz meg, de gyorsan tudok, fájlokat, képeket, videókat radobni a telefonra. Akinek ilyesmire van szüksége próbálja ki. Bixby rutinnal automatizálható, így bizonyos wifihez kapcsolódva magától elindul, habár egyszer le kell okezni sajnos. -
zz13zolika
csendes tag
Nem tom, de, nekem ez így óriási csalódás. Minden szempontból.
-
tomiii007
senior tag
Melyik márka az ,ahol szerviz helyett kapsz egy újat????
Apple csinalt ilyet 7 eve... de mar az se
-
zz13zolika
csendes tag
Amennyiért vettem
Sajna nagyon rossz tapasztalatom van a szervizekkel. Nem vagyok hajlandó minden hónapba szervizbe vinni egy hétre, és utána vitatkozni velük.
Főleg így, hogy ez egy viszonylag gyakori hiba. Én ezzel nem tudok azonosulni, vannak más márkák, és típusok, ahol picit kevesebb a "tipus" hiba, és ha mégis xar, akkor cserélik az egészet. Teljesen kizártnak tartom, hogy azt kapjam vissza amit leadtam. -
icemad
nagyúr
válasz
zz13zolika #2960 üzenetére
Ez tömeg termék. Vannak hibás darabok. 30 milliós kocsi is beszarhat 1 hónaposan. Szervízben én sem voltam még, kedden vitte a futár, csütörtökön hozta. Mondjuk érdekelne így mennyiért adod el.
-
zz13zolika
csendes tag
Hát, ha olcsóbb telefont veszek, akkor nyugtathatom magam, hogy egy olcsó vackot vettem, és azért döglött meg, de ha egy felső kategóriás telefont veszek, akkor azt hiszem, hogy jogosan várom el, hogy működjön, egy hónaposan ne menjen tönkre benne semmi, vagy ha mégis, akkor ne szerelgessék, hanem cseréljék ki. Aztán majd én vitatkozzak a javított, de hibás telefonomról, hogy szerintem miért is rossz. Köszönöm, én ebből nem kérek.
"Sok embernek volt ezzel gondja. Nálam alaplap és aksi csere oldotta meg" - Nálam megy a levesbe. Nem leszek rendszeres látogatója a szerviznek. -
icemad
nagyúr
válasz
zz13zolika #2958 üzenetére
Miért? Ha olcsóbb telefont veszel elhajtanak azzal, hogy vizes lett. Itt rendesen ellenőrzik, kapsz új aksit, alaplapot, utána nyomáspróbázzák is. Pár napig kell nélkülözni a telefont.
-
zz13zolika
csendes tag
Hát ez elszomorít. Nem nagyon hiszem, hogy ezt a kategóriát szívesen szervizelteti az ember fia. HA tényleg szétszedik rövid életű S10 tulaj leszek
,
-
icemad
nagyúr
válasz
zz13zolika #2956 üzenetére
Sok embernek volt ezzel gondja. Nálam alaplap és aksi csere oldotta meg. S10+
-
zz13zolika
csendes tag
Egy hónapos S10, Vodafone -os, egyik reggel kiírta, hogy vizes a csatlakozó, szárítsam meg. Ez azért vicces, mert még közelébe se volt sose víznek, eltelt 1 hét, már nem írja, hogy vizes lenne a csatlakozó, cserébe semmit sem érzékel az usb porton, se pc-t, se töltőre nem reagál. (Windows 3 különböző gépen ugyanaz az üzenet - Ismeretlen eszköz - telefon fel se villan), csináltam gyári állapot vissza állítást, wipe cache -el együtt. Semmi változás. Valaki találkozott már ilyennel? Vagy csak engem tisztel meg a samsung.
-
S. Szabi
őstag
válasz
DanielLong #2953 üzenetére
Itt van egy kürölbelüi összefoglaló, német árukereső oldal adatai: [link]
Eszerint nagyobb a kereslet S10e-re, mint S10+-ra.
-
El Gringo
senior tag
válasz
DanielLong #2953 üzenetére
és lehet, hogy éppen ezért minden kicsi telefont kedvelő almáéknál ragadt
-
válasz
kaciokos #2952 üzenetére
Erről mondjuk megnéznék valódi adatokat is. Az árukeresőn pl a S10e áll legelőrébb az S10 szériában... Az meg, hogy az emberek mit akarnak, szerintem 90%-ban a marketing dönti el... Érdekes, hogy az iPhone milyen későn nyitott csak a méret növelésére és nem hiszem, hogy a vásárlóbázisuk emiatt kisebb lett volna. Utána is folyamatosan adtak ki kompakt telefonokat. Jelenlegi szériában a 11 Pro kb. akkora, mint az S10e.
-
kaciokos
őstag
válasz
Rickeffe #2946 üzenetére
Sajnos a helyzet nem egészen ez. Az S10e és az S10 illetve S10+ között a méretet leszámítva elég kicsi a különbség (van, persze, de nem sok), mégis az S10/S10+ fogy jobban. Az emberek többségének a nagyobb jobb, és nem tudom őket ezért hibáztatni, mert ez ízlés kérdése. A gyártók meg általában a többségre koncentrálnak, nem a kisebbségre, és ha vállalkozásom lenne, én is így cselekednék.
Szerintem örüljünk, hogy van S10e, és reménykedjünk, hogy mire lecserélnénk, megint lesz valami viszonylag kisméretű, mégis prémium telefon.
-
Vegha
senior tag
Ez meg mi ?: ) Windows ő kapcs.
Írtam hogy nem a telefonnal van a gáz, hanem a gépen lévő mittomén milyen driver hiányzik.Közben lehet hogy megtaláltam a lúdast: W10 N van a gépen és abból hiányzik a Windows Media Player és ezzel együtt az MTP (Media Transfer Protocol) driver is. Miután újrahúztam kiderül majd.
-
ricsike_p20
tag
Rendeltem ma egy UAG Plasma tokot a telóhoz. Használ esetleg valaki ilyen, v más UAG tokot? Vélemények esetleg?
-
Vegha
senior tag
válasz
trialboj #2943 üzenetére
Talán van még remény:
Más
Valaki találkozott már ilyennel ?A telefont amúgy másik gépen és ugyanazon a kábelen tökéletesen tudom elérni, csak ezen a gépen nem. Valami driver probléma van és már az OS-t is frissítettem, próbáltam a W10 saját belső eszközlistájából felismertetni, de semmi.
Gyanús, hogy az itt említett legutolsó megoldásnál lévő inf fájl nekem hiányzik az INF könyvtárból.
Valakinek ötlet ? -
Rickeffe
aktív tag
válasz
Khelben #2925 üzenetére
Gyárts egy autót ami akkora hogy nehezen tudd használni a városban.
Mellé gyárts egy egészen eddig normális méretűnek ítélt autót amire/amibe teszel 1 db ajtót, robogómotort és fából faragott ülést, 2 sebességes váltót stb.
Ezután nyugtázd, hogy az emberek a nagyobbat veszik. -
trialboj
őstag
válasz
Khelben #2925 üzenetére
Az anyjuk kínját, és azokkal mi lesz akik nem a telefonjukon élik az életüket? Én nem akarok nagyobb telot, és szerintem akik ezt a modellt vették kb ugyan igy vannak, elfogadtak hogy szar az akku de akkor sem hajlandóak teniszütő meretű telefonjuk miatt hátizsákot v neadjisten hasitasit hordani.
Persze nem fenyeget hogy lecsereljem a kov modellre, hátha 2 ev múlva visszatérnek az 5.5 inchhez, ami bőven eleg lenne 9:16 keparanyhoz. -
Samott
addikt
Ha valaki esetleg: 180e - euronics - hivatalos, magyar 2 ev garival
-
kaciokos
őstag
válasz
MrBazsi #2929 üzenetére
Így van, nem vagyunk egyformák. Én ugyan S7-ről jöttem, nem S8-ról, de S8-hoz hasonlítva az S10e-t, nekem a telefon mérete, aminek nagyon örülök (nekem az a szűk 7 mm magasságkülönbség nagyon sokat számít), pláne, hogy a kijelző mérete ugyanakkora. Örülök a jobb kamerának, okos AOD nekem még jobb is, mint az értesítési LED, a plusz 2GB RAM is jól jön, a gyorsabb SOC-nak még mondjuk nem látom előnyét, de mire 3 éves lesz a telefon, (az S8 már 5), addigra már markáns lesz a sebességérzet különbsége.
Akku nyilván használatfüggő, de az, hogy az akkuteszteken kb. ugyanúgy teljesítenek, azt mutatja, hogy kb. azonos ideig bírják szuflával. És persze van, akinek az S8 bírta tovább, van, akinek az S10e, de ezért mondtam, hogy ez használatfüggő, ki mire használja többet.
-
Essien
aktív tag
válasz
MrBazsi #2929 üzenetére
Nem vagyunk egyformák
. Még annyi kérdésem lenne hogy miben vártál olyan nagy előrelépést? Aksit itt nem hoznám fel mert mint írtam nekem fordítva van mint nálad:) ettol fuggetlenul persze lehetne jobb . Mi szóltál volna az s9 -hez akkor? Ott vettem észre a különbséget hogy máshol van az ujjlenyomat olvasó
és kb ennyi. Nem tudom mit lehetne kitalálni az aksin kivul ami olyan nagy előrelépés lenne egy átlag felhasználónak.
-
MrBazsi
senior tag
Ugyan nem tőlem kérdezted de ugyanazon a vélemenyen vagyok én is h az s8 sokkal jobb telefon mint ez. Az oreo is sokkal jobb volt, Jobb volt az akkuidőm, igaz ebben két sim van, és ezt elfogadom, h ez csak egy napot bir ki, max 5óra sottal, de az s8 kibírt kettőt szó nelkül 6-7ó sottal. Hátlapi ujjlenyomatolvasó sokkal jobb volt, Segitő menü sem olyan mint az s8on... és igen az értesitési led.... az mocskosul hiányzik. Tovabbra sincs ledet kivalto normalis app, pedig sok idő eltelt... Nem rossz teló, de sokkal többet vártam tőle, nem adott nekem annyi plusszt, az S8at sokkal jobban szerettem mint ezt. Dupla hangszoró hangminőseg és a kamera jobb de ennyi... Ha most lehetne kapni dual simes s8at 2 év gyári garival, es még sok szoftverfrissítessel, azonnal lecserelném ezt. Dehát ez nem opció... Így csak remélni tudom h az s11ben lesz újra led...
Es ráadásul továbbra is értetlenül állok az előtt h az opera mini ezen az s10en miert nem jegyszi meg a jelszavakat.... masik két samsungon itthon pedig jó. -
Pano
addikt
válasz
Khelben #2925 üzenetére
Sajnos ez így van, mi vagyunk a ritka kivételek. Az emberek jelentős többsége egyszerűen odáig van, hogy egyre nagyobbak a kijelzők és még 0,5 colért is képes telefont cserélni. Én ismerős körömben is a jelentős többségnek tetszik, hogy már lassan sehova nem tudod a telefonodat eltenni a hátizsákon kívül.
Ez van. -
Khelben
nagyúr
válasz
Petyuska111 #2922 üzenetére
Gondolom ők pontosan látják, hogy melyik modellből mennyi fogyott. Ez alapján pedig úgy gondolják, hogy az emberek nagyobb telefont akarnak.
-
kátú
őstag
Nem teljesen értelek...
De szerintem nem is akarlakVan aod ami simán kivált egy ledet sőt, sokkal több lehetőség rejlik benne
Aodra nem tehetsz home ot, amit nem is értek minek kéne, mert a duplakopp felkelti a telefont.
Méretben sokkal jobb és erőben is köröket ad az s8 nak
-
undersance
tag
válasz
Petyuska111 #2922 üzenetére
Azt írja, hogy ívelt lesz a széle az S11e-nek is...
Gondolom, ezért a nagyobb átmérő, de a ház talán nem lesz (sokkal) nagyobb.
-
Petyuska111
tag
" [link] Amennyiben az információk valódiak, úgy a telefon három méretben lesz kapható: lesz 6,4 hüvelykes modell (az S10e udtódja), a sima Galaxy S11 már 6,7 hüvelykes lehet, míg a Galaxy S11+ 6,9 hüvelykes méretben kerülhet a boltokba."
Az S10e az ugye 5,8 hüvelykes. Az utód - az S11e - meg 6,4 lesz?? Noooormális??? Mi a f...nak kell egyfolytában növelni a méretet??? De tényleg, minek, kinek, hova?
-
Essien
aktív tag
Nem acélos de a napot kibírja nálam ami sz s8-nal esélytelen volt . Én aod párti vagyok és így felesleges a led
Azt a home gomb dolgot nem értem miért hiányzik de ízlések. Elég sok telefonom volt mert ez a cserélgetős típus vagyok
de újdonságot már nem nagyon hoz semmi ... csodát ne várj már egyiktől sem.
-
Toxic
tag
az a8 volt ilyen,hogy dupla kopp..
hiányzik az aod home,ennyi.. bki bmit mond,az s8 jobb telefon,mint ez.. nagyon megbántam... -
Toxic
tag
üdv... e mives készülékre nem lehet aod-be virtuális home gombot rakni ? mint pl az s8ra ?
-
Wyll
őstag
válasz
ricsike_p20 #2911 üzenetére
Igen, ezt én is sejtem. Ezért úgy értem a kérdést, hogy ha a kis méretről valamennyire lemondanék, akkor mi lehetne ennek az alternatívája hasonló pénzért?
-
Wyll
őstag
válasz
trialboj #2904 üzenetére
Köszi szépen az alapos kifejtős választ, trialboj!
Tudtál újdonságot mondani vagy olyat amire még nem gondoltam.Amit a végén említettél, hogy ennyiért (180-200k környéke) van jobb (de nagyobb) készülék is, te melyiket tudnád javasolni az S10e helyett, ami ennyiért jobb, és miben jobb?
-
trialboj
őstag
válasz
Chris Kiki #2906 üzenetére
Arra gondoltam hogy magasabban van mint amit könnyedén elérnél, ha rendesen tartod a telefont. De face unlockal eleve olyan gyors a feloldás, hogy szinte alig látom, az amúgy szép lock screen képemet
-
kátú
őstag
válasz
Chris Kiki #2905 üzenetére
Ha elő húzod a panelt, bal lent van egy beállítások ikon és ott ki tudod választani.
-
trialboj
őstag
Nincs nagyon konkurenciája, a pixel 3a talán, de az is nagyobb + ott elég öregecske már a design. (mióta ez a telóm van, és valaki mutat egy képet v videót egy régebbi telefonon ahol nem ér ki a szélekig a kijelző, jön hogy belenagyítsak mert valami nem ok).
Gyerekbetegségek vannak, de leginkább tényleg csak szemléletmód váltás szükséges és nem zavaróak.
Pl bukod az értesítő/töltést jelző ledet, de van rá megoldás bixby action a neve + aod, remekül működik.
Bukod az összes okos szenzort a kamera orráról, ebből talán a proximity ami zavaró, nálam 5-10 percnél hosszabb beszélgetéseknél nem kapcsol vissza a kijelző, de ha egyszer nyomsz 1 power gombot már aktív, ha pedig be van állítva és még 1x megnyomod leteszi (kivéve ha kétszer egymás után nyomod, mert akkor bejön a kamera és nem teszed le a hívást)A face unlock is kevésbé biztonságos, de ez azért nem akkora tényező ha nem tárolsz értékes dolgokat a telefonon, viszont maga az ficsőr, elég gyors, csak nem biztonságos. Ujjlenyomat olvasó fura helyen van elsőre, de ha megszokod, sokkal jobban fog tűnni mint a hátoldalon.
Sajnálatos hogy lassacskán érkeznek meg rá a fő droid verziók, de ezt nyilván te is tudod ha eddig is samud volt.
Az áráról sokat nem tudok, csak annyit hogy még az S8 ára sem esett sokat, pedig kb 2 éve is hasonló pénzt kértek érte, szóval ha újonnan vennéd nem biztos hogy jobban jönnél ki.Nagy hátrány az aksi, aki sokat nyomkodja a telefonját, esetleg zsugázik is, ne vegyen s10-et, kijelző nem extra nagy felbontású, de én így is gyorsnak érzem a merülést, pedig szuper light user vagyok, és ritkán használom 3 óránál többet egy nap.
A telefonhoz a gyári samu szilikon tokot használom, az elején nem tetszett a fogása, most is kicsit csúszósnak találom néhány helyzetben, de nagyon minőségi érzést ad, a teló nem nehéz.
A fényképek tekintetében nem túl erős, pontosabban gyengébb mint vártam, de átlag usernek bőven jó, de akinek volt már egy komolyabb fényképezője nem lesz elragadtatva tőle.Amit talán érdemes tudni, van akinek melegszik, ez is valami típushiba, télen talán nehéz letesztelni, nem tudom hogy gariban cserélik-e, de összességében elég ritka.
Ha tényleg fontos tényező a méret ezt a te telefonod, de ha csak sokadlagos szempont és meg tudnál barátkozni egy péklapáttal, akkor találsz sokkal jobb ár érték arányú telefont. -
sfefe
addikt
válasz
Chris Kiki #2900 üzenetére
De van csak ki kell valasztani, hogy mutassa.
Edge panelt elhuzod oldalra, beallitasok, es pipald be es ott lesz ha lapozol. -
icemad
nagyúr
válasz
Akkor nyisd meg a Google térképet és rajzolj 3-4 nyolcast a levegőbe.
Ekkor a sugár beszűkül, és a helyes irányba fog mutatni.Ha ez sem segít, akkor a gpsnél minden segítséget kapcsolj be.
-
kátú
őstag
válasz
Edge panel vagy iránytű?
mind a kettő van, csak nem tudom melyikre gondolsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest