Hirdetés
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
zz13zolika #2965 üzenetére
Passz. Én a Samsung honlapján kértem javítást, volt külön menüpont. Ott minden infó fent volt. Munkahelyemre jött a futár.
(Hollandiában élek, szerintem Magyarországon is működik)
A telefon beállítások menüjében kell csinálni egy gyári visszaállítást. Anélkül nem foglalkoznak vele. Csak a telefont kellett küldeni, futarnál volt spec doboz, előttem plombázta le. Csomagolni sem kellett. -
trialboj
őstag
válasz
zz13zolika #2965 üzenetére
Sajnálom, kár hogy beszart alattad, tökéletesen megertem az álláspontodat, ha szétkapjak, már nem garantált a vízállóság, btw tudtátok hogy amúgy sem vonatkozik a garancia semmilyen vizkárra? Feldughatjak maguknak az ip68 besorolást, ha akar csak megazol az esőben és bejut a víz a készülékbe, bukta van.
Szerintem is meg kell javittatnod, majd add el ha nem bizol meg benne többet.-- más
Egész szépen megy a samsung flow app, a telon es pcn. Persze messze nem tökéletes, mert elméletileg jeleznie kellene az összes értesítést, amit csak ritkán tesz meg, de gyorsan tudok, fájlokat, képeket, videókat radobni a telefonra. Akinek ilyesmire van szüksége próbálja ki. Bixby rutinnal automatizálható, így bizonyos wifihez kapcsolódva magától elindul, habár egyszer le kell okezni sajnos. -
icemad
nagyúr
válasz
zz13zolika #2960 üzenetére
Ez tömeg termék. Vannak hibás darabok. 30 milliós kocsi is beszarhat 1 hónaposan. Szervízben én sem voltam még, kedden vitte a futár, csütörtökön hozta. Mondjuk érdekelne így mennyiért adod el.
-
icemad
nagyúr
válasz
zz13zolika #2958 üzenetére
Miért? Ha olcsóbb telefont veszel elhajtanak azzal, hogy vizes lett. Itt rendesen ellenőrzik, kapsz új aksit, alaplapot, utána nyomáspróbázzák is. Pár napig kell nélkülözni a telefont.
-
icemad
nagyúr
válasz
zz13zolika #2956 üzenetére
Sok embernek volt ezzel gondja. Nálam alaplap és aksi csere oldotta meg. S10+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Gitáros topic
- Subaru topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- Háztartási gépek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.