Hirdetés
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
94-117. oldalig a fényképező beállítása alatt sem találtam meg ezt a lehetőséget.
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Csak én vagyok vak vagy béna, hogy nem találom hol lehetne állítani a fénykép felbontását?
-
Czvik2.0
tag
válasz
Markizmark #1092 üzenetére
Na a 60 fpst meg én nem találom sehol..se azt hol lehet a fénykép felbontást változtatni..
-
-
Czvik2.0
tag
válasz
Markizmark #1089 üzenetére
Nincs bekapcsolva a szuperstabil? Olyankor valóban nincs ott...ha jól tudom akkor használja mindkettőt azért nem lehet.
-
Czvik2.0
tag
válasz
Markizmark #1086 üzenetére
Hát simán ott van lehet is közben váltogatni a két lencse között.
-
Markizmark
addikt
Tudja valaki hogy lehet videózni a nagylátószögű kamerával?
-
mackoman
tag
A vodafone-nál a Dual simes s10ek,kártya függetlenek ?Gondolkozom nagyon ,hogy s10re váltok.ios-ról jönnék.
-
Mo Bill
aktív tag
Tud valaki olyan hangrögzítőt amely megy a háttérben is?
-
Bóti
senior tag
válasz
Markizmark #1039 üzenetére
Sziasztok!
Páromnak van ilyen telója, vettünk rá 5.000-ért egy 3D über brutál mega védelemmel ellátott "üveget", ami inkább egy puha plexire hasonlít, de annyira puha, hogy körömmel is benyomható.. 5.000-ért elég gáz..
Tudnátok ajánlani egy üveget, ami tényleg jó, és tényleg üveg, és jól illeszkedik?
Lehetőleg Bp-n.
Amik itt vannak linkelve, milyenek?
Köszi előre is! -
Y72
aktív tag
válasz
#16820480 #1078 üzenetére
Egyszer már megszívtam kis boltból vásárolva: zsír új telefon, gyárilag hibás kamera amit hivatalosan cserével intéztek volna, itt szétszedték és ugrott a vízállósága mert nem tudták rendesen visszaragasztani a kijelzőt a keretbe. Nekem kellet megoldani otthon...
Azóta úgy vagyok a telefonnal (és egyre több mindennel) hogy a szervizt messzire kerülöm.
De azt hiszem az S9-es összefoglalóban is írják, hogy a Samsung márkabolt kiküldi kis szerviznek bizonyos esetekben javításra és jó karcosan kapod vissza. -
De nézd már meg, hogy te mennyit fizetsz a netért a feltöltős kártyáddal. Ő olyan előfizetést választott, ami a netezőknek kedvez, te meg csak telefonálni tudsz olcsón, és kész. És de, ha olyan előfizetést választasz, akkor sokkal olcsóbb lesz a telefonálás, mint nálad.
-
sfefe
addikt
En pl az alapcsomagra ertettem, hogy a tkom most szarabb lett.
Mindkettonel alapcsomag szinte ugyanannyi havonta de a telenornal az 1giga melle van 100 perced belfoldon addig a telekomnal halozaton belul kotlatlan, de ha mast hivsz akkor szivas... En sem beszelek sokat egy honapban igy a 100 perc belfoldi sokkal jobb mint a tkomon beluli korlatlansag.Es akkor meg nem is irtam a +100giga 8k-ert ( szinten 100 perc belfoldon )....ez szinte korlatlan net mert mobilon azert 100gigat elnetezni az szep...
-
Samott
addikt
-
borand
aktív tag
Itt a hanghívásra sms-re nincs hűség, gyakorlatilag adatkártyát veszel csak, amivel tudsz telefonálni is és arra számítja a percdíjat, sms díjat stb-t. Konkrétan 3200-at fizetek majd fixen, 6 Gb netért és erre jön rá a hívásaim díja kb még 1500 forint.
4800-ból fele ennyi adatforgalommal telefonálhatnék korlátlanul hálózaton belül.
-
Pocok256
veterán
Igen nálam is T re esett a választás. 189k ért ide adták havi 4k előfizuval amibe 6giga net tartozik. Másra nem használom a telót csak netezésre szóval nekem így jó. 189k ért pedig a teló jó vétel.
-
borand
aktív tag
Nem tudom, nekem a t jobban tetszik a variálhatóság miatt. Pl egy Blue + S 5990 Ft-ért nekem rohadtul nem érné meg, mert havi 30-50 percet beszélek max, ezért pl a t-nél 4800ért kapnék pl 1 Gb netet és hálózaton belül korlátlanságot. Hozzáteszem, hogy nekem eddig a T még a hálózaton kívüli hívást is leszámolta eddig mindig a korábbi 80 perc lebeszélhetőségből, ami szintén csak hálózaton belülre szólt.
Szóval a testre szabhatóság már egy hatalmas plusz és nem kell olyanért fizetned, amire amúgy nincs is szükséged. Most hosszabbítás előtt állok, havidíjnak szerintem csak a 6 Gb mobilnetet kérem, amire kapok 15% kedvezményt lesz 3200 Ft és a 35 ft-os perdíjjal kb a 30-50 perc telefonálásommal is 5000 Ft alatt maradok havidíjban.
-
adalbert1
veterán
Ezek az árazások szerintem is érdekesek - én is egy ideje keresgélek már, hogy milyen telefont vegyek, eddig az S9/S9+ duót nézegettem, az pl. most olcsóbb akciósan a hivatalos Samsung Store-ban, mint szolgáltatónál listaáron, az S10e pedig olcsóbb a T-nél listaáron, mint a Samsung Store-ban normál áron (ez hol éri meg a T-nek, ha nem veszek tőlük semmilyen szolgáltatást? ).
Szóval sokáig hajlottam az S9/S9+ irányába, viszont ott az a problémám, hogy feature-ök alapján az S9+ jobban tetszene, viszont az már túl nagy méret, valamelyik nap jobban összehasonlítottam őket az S10e-vel, és sokkal jobban tetszik az S10e, ergonómiában szerintem veri a két S9-et, sokkal jobban kézre áll - viszont egyelőre az árát sokallom, eshetne még egy 20-30k-t.
szerk.: A Samsung Store-ban még annyit megtudtam, hogy jövő héttől lesz olyan promóciójuk, hogy 30k jóváírás jár a beszámított telefon után, viszont a Galaxy A8-amat elég vicc áron számítanák be (olyan 30-35k-t mondott az eladó), annyiért inkább megtartom tartalék telefonnak, vagy családon belül jó lesz valakinek. Ha ott is 230k lenne az ára, nem 258k, akkor még lehet, hogy el is gondolkoznék ezen a beszámítós akción, de így szerintem nem túl versenyképes, hogy máshol alapból 28k-val olcsóbban megkapni a készüléket, ugyanazzal a garanciával.
-
válasz
tylerszeged #1055 üzenetére
Úgy, hogy a Turbado adja a garanciát, nem a Samsung.
-
tylerszeged
csendes tag
nézegettem én is a boltokat, ami érdekes hogy turbado honlapon azt irják hogy 2 év teljeskörű garancia viszont samsung honlapján nincsenek hivatalos viszonteladóknál..
akkor hogy van ez, nem tudja vki véletlen? -
Samott
addikt
válasz
Markizmark #1053 üzenetére
Persze, csak a kulonbseg mar boven tobb mint afanyi, tehat mar nem foghatjuk szimplan az afacsalasra a kisboltok arait.
-
Markizmark
addikt
A gyanúsan olcsóak azok valahonnan kitudja honnan származnak, garanciáról ne is álmodj.
Kollégám duálSIM-es S7 edge-e pl arab... Itthon hivatalosan 1 perc garija sem volt.
Csak "bolti" gari van rájuk, ami egyenlő a nullával, probléma esetén hetekig keringhet a telefonod külföldön szintén kitudja hol, és kitudja egyáltalán javítva kapod-e vissza és ugyanazt kapod-e vissza.
Hivatalos árcsökkenés? Majd talán hónapok múlva, ha kijött a note 10, akkor TALÁN.
Amúgy szolgáltatónál 230 körül van, és függetlenek. -
Samott
addikt
Furak az arak, a listaar 258e, es ennyiert megy megbizhatobb helyeken, de a lista tetejen mar 168e korul van. Ez azert mar eleg nagy kulonbseg, varhato egy hivatalos arcsokkenes?
-
sfefe
addikt
Szaisztok!
Az aod-on be lehet allitani, hogy idojarasnak ne az ikon legyen hanem szamot irjon?
-
Markizmark
addikt
Így igaz, EU-n kívüli cuccokat még számlával sem gariznak, az EU-shoz 1 évre adnak garit HA van számla.
Anno a francia note 2-t is magyarra cseréltem és bejátszottam az otthon gariztatós kijelző meg egyéb cserét is, ugyanezt a szintén hazai s6 edge+-szal, de azt már futár vitte-hozta a 2. év végén.
Érdemes inkább a hazaiba invesztálni, nyugodtabban alszik az ember. A boltos garikat elfelejteném. -
válasz
Markizmark #1047 üzenetére
Ja, de ha nem EU-s, akkor semmilyen garancia nincs a boltin kívül, az meg sok esetben nem ér semmit. Pl. nem fognak beégett kijelzőt cserélni, amit a Samsung szó nélkül cserél.
-
a hasonló cipőben járó hezitálóknak: ma felhívtam az Aqua ügyfélszolgálatát, mert a 209.900 Ft-os ár elbillentette nálam a mérleg nyelvét, de telefonban sajnos megerősítették, hogy erre a készülékre csak és kizárólag 1 éves bolti garancia érvényes, közvetlenül hozzájuk lehet csak visszavinni ha bármi gond lenne.
a Samsung kiterjesztett 2. éves jótállását nem lehet igénybe venni mert bár hiába hivatalos értékesítők, de a beszerzési forrásuk nem a Samsung Magyaroroszágon keresztül megy, így nem is érvényes rá.
-
K4jusz
tag
válasz
Markizmark #1043 üzenetére
Aha :)
-
Quverto
tag
S10e is van azt is lehet venni. En ugyebar s10+ hoz vettem de uveg (tesztelt) es mukodik vele az ujjlenyomatolvaso, bar ez az s10e nel lenyegtelen es a fenyeroben nem ront semennyit vagy max minimalisat. ( Bar en nem nagyon vettem eszre a kulonbseget. )
-
sfefe
addikt
válasz
Viktor0610 #1038 üzenetére
A linkre?
Oda minek?
Kameranal nincs kivagva az nem baj? -
-
sfefe
addikt
Azt be lehet allitani, hogy akku toltottseget szammal is irja ki? Ne csak akkor amikor lehuzom az ert. panelt.
-
sfefe
addikt
En ma tarsultam a klubba egy feketevel.
-
smiti
veterán
válasz
Viktor0610 #1027 üzenetére
A fehérrel az a baj, hogy a kékes kinézet mellett erős rózsaszines beütése van.
-
-
No.01
addikt
Tudom buta a kerdes, de ha nem fekete akkor melyik szin az ami a legkevesbbe megoszto szerintetek? (Tudom, h nem lesz meg hosszutavon a telefon igy eladasnal azert majd nem lesz mind1, h milyen szinu...)
-
Sogi74
tag
Sziasztok?
Miért nem kapok értesítést ha emailt kapok (gmail)? Valamit elállítottam? Az értesítések pedig be vannak kapcsolva!
Valaki tud segíteni? Köszönöm előre is! -
bundli
tag
Ha mar tempered glass a tema. Tud valaki ajanlani nagyon vekony vedo uveget, ami csak minimalisan ront a kijelzo fenyerejen?
-
-
Tonus
csendes tag
Hello, tempered glass-t szeretnek ratenni az s10e re. De azt latom hogy alapbol rajta van egy folia szeruseg, probaltam lekaparni de nem nagyon jon le. Ez a keszulek resze lenne vagy probalkozzak erosebben?
koszi!
-
válasz
Markizmark #1017 üzenetére
Nem tesztben olvastam, hanem a használati utasításban.
-
Markizmark
addikt
válasz
Viktor0610 #1016 üzenetére
Hol írják az s10e tesztben, hogy az fényérzékelő? Nem találom
-
válasz
Markizmark #1014 üzenetére
Bocsánat, az S10 leírását néztem!
Nem szóltam!Az S10e leírása is írja. Pedig abban nincs pulzusmérő.Értő olvasás. Fényérzékelőnek írja.
-
bundli
tag
válasz
Markizmark #1014 üzenetére
Na igen, de akkor mi van ott? Ketlem, hogy csak dummy space lenne.
-
Markizmark
addikt
válasz
Viktor0610 #1013 üzenetére
Ami ugye nincs.
-
-
metrion
aktív tag
Valaki tudja, hogy a LED villanó mellett, mi az kis fekete szenzor?
-
bpisti28
csendes tag
Sziasztok, ti hogy álltok a melegedéssel?
-
soultrapp
senior tag
Hello!!
Bixby rutinnál nem lehet valahogy csengőhang,értesítések hangját beállítani!???
Nem találtam csak a média hangerőt,ami pont nem lényeg
-
mantequilla
aktív tag
Otthon wifin kozepes fenyerovel lehet a legmagasabb kijelzoidot elerni. Nem relevans napi hasznalatban ha csak nem otthon akarod hasznalni allandoan.
Utazas kozben, allando 4g allando valtozo fenyviszonyok miatt felugralo fenyero maximumra telefonalas nehany fotozgatas mellett mar egesz mas lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest