- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Gringo
senior tag
válasz
telefonmágus #17758 üzenetére
Pedig tök logikus... Lenne
-
El Gringo
senior tag
válasz
hubertus33 #17751 üzenetére
ha jól értelmezem a helyzetet, akkor csak digis kártyával lesz full XEH/XEH, XEH/XEH és nem XEH/THM sim-reset után.
-
El Gringo
senior tag
kezdődik.
Te miért kezded?
De te kezdted!
Mivel kezdtem, mikor te kezdted, erre kezdtem.
De mondom, te kezdted, mert az előbb kezdted, ezért kezdtem el kezdeni.
De most mondtad, hogy te kezdted. Ne kezdjed megint!Ki a frászt érdekel ki kezdte? Mint a bölcsiben, komolyan.
Senkit nem érdekel, ki kezdte, úgysem ismeri be, hiszen az nem lenne magyaros. Ha folytatod, ugyanolyan vétkes vagy. Erről ennyit! -
-
El Gringo
senior tag
én is erre jutottam olvasgatás közben
A SIM-resetet még mondjuk mindig nem értem. Telekom és Digi kártyát használnék. Kell-e egyáltalán majd SIM-resetet nyomnom DBT után, vagy hagyjam a bánatba? Ha igen, melyik SIM-kártyával kérjem? Gondolom ha kell, akkor célszerű először csak a Digit használva csinálni, hogy XEH legyen, ne TMH. -
El Gringo
senior tag
válasz
dkovizoli #17277 üzenetére
az adataim nem érdekelnek, ma kapom kézhez az új telómat, szóval semmi nem lesz benne, még a SIM-et se rakom bele addig, nem tudom, amúgy számít-e a SIM nemberakása. Amúgy s10e, és már le van töltve a német Android 10. De akkor jól gondoltam, csak rárakom, aztán csókolom, tök mindegy, hogy TMH vagy XEH lesz-e.
Én amúgy is letörölnék mindent róla, ahogy ismerem magam meg a szerencsémet, szerintem tégla is lenne, ha nem így tennék -
El Gringo
senior tag
Na most akkor egy TMH-sra rá tudom rakni a DBT-t vagy nem? Odinnal persze
én már nem tudom követni. Gondolom, rá tudom, mert mindkettő európai, csak utána adat nem marad meg.
-
El Gringo
senior tag
válasz
LoGeN90 #16752 üzenetére
szerintem itt érdeklődj: [látóasszonyok topicja]
-
El Gringo
senior tag
Helló! hirdetnek itt aprón egyesek, hogy egy év garanciás a telefonjuk, mert ugye pár hónap múlva lejár, de odaírják, hogy bármelyik szervizben elfogadják a papírt. Na most ez ugye sántít, már ha jól gondolom.
Tehát vagy sufnigari, vagy 2 év. Egy év rendes garis nincs?!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest