- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
osszaki
tag
Sziasztok! Szombaton és is vettem egy S10+ -t. Ami kérdésem lenne: Nem volt még eddig dual sim-es telefonom. Még a kártyákat nem raktam bele, de a privát gmail-emet hozzáadtam, ahonnan be is rántotta a kontaktjaimat. A kérdésem az lenne, hogy, ha hozzáadom a céges gmailemet, akkor az összes többi mellé bedobja az azon lévő névjegyeket és így a kettőből lesz egy nagy kontaktlista, vagy, bármilyen váltás esetén majd, mindig meg kellene adnom a céges gmail címem, hogy az ottani számokat behúzza? Tehát, ha azt szeretném, hogy majd mindent egy címről szedjen le (sanszosan a privátom lesz az), akkor egyesével hozzá kell adnom a privát címemhez? Illetve ez esetben úgy tudok majd céges kártyáról hívni, hogy amikor rábökök egy névre, akkor kiválasztom melyik számról hívja? És még egy kérdés (sorry, nekem ezek még nem egyértelműek), külön tudom ki-be kapcsolni a céges és privát adatkeretemet is? Vagy ha rábökök az adathasználatra, akkor először a fő slotban lévő kártyát használja?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 89999 Ft Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged