- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
osszaki
tag
Sziasztok! Szombaton és is vettem egy S10+ -t. Ami kérdésem lenne: Nem volt még eddig dual sim-es telefonom. Még a kártyákat nem raktam bele, de a privát gmail-emet hozzáadtam, ahonnan be is rántotta a kontaktjaimat. A kérdésem az lenne, hogy, ha hozzáadom a céges gmailemet, akkor az összes többi mellé bedobja az azon lévő névjegyeket és így a kettőből lesz egy nagy kontaktlista, vagy, bármilyen váltás esetén majd, mindig meg kellene adnom a céges gmail címem, hogy az ottani számokat behúzza? Tehát, ha azt szeretném, hogy majd mindent egy címről szedjen le (sanszosan a privátom lesz az), akkor egyesével hozzá kell adnom a privát címemhez? Illetve ez esetben úgy tudok majd céges kártyáról hívni, hogy amikor rábökök egy névre, akkor kiválasztom melyik számról hívja? És még egy kérdés (sorry, nekem ezek még nem egyértelműek), külön tudom ki-be kapcsolni a céges és privát adatkeretemet is? Vagy ha rábökök az adathasználatra, akkor először a fő slotban lévő kártyát használja?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest