- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cicaslany86
aktív tag
Először én is kiakadtam az akkun, aztán a frissítés rendbetette a deep sleep-et. Az utolsó frissítéssel, amiben az éjszakai mód is volt a fényképezővel, csak tovább javította.
Ebben éppen nem volt sok messenger,játék, fotó meg telefonhívás, mint általában, de a 6 óra SOT már lazán megvan, bárminemű trükközéssel meg spórolgatás nélkül is és kibír egy teljes napot. Ha ettől kicsit gyengébb lenne az akku is inkább ez, mint gyengébb telefon, mert tolteni lehet, de ha valamihez gyenge a készülék az nem változtatható tényező. Egyébként meg aki 24h/8 órát akarja nyomkodni, az valószínűleg ugyis otthon vagy irodában hasznalja, akkor meg nem teljesen mindegy, hogy mikor dugja fel tölteni?Bocsánat, csak már kezd nevetséges lenni.Sokan nem is használni veszik a telefonokat, csak mert a legújabb felsőkategóriás milyen menő. De amúgy a beállításához sem értenek, meg amugy sem használják kozossegi oldalakon meg candy sagan kivul másra. Amivel persze nincs baj, csak a BMW tulajok sem állnak neki panaszkodni, hogy bezzeg a szomszéd Suzukija mennyivel kevesebbet eszik. Hobbivá vált a SOT-on, érkező vagy nem érkező frissítéseken való agonizálás, antutu pontszámok versenyeztetése.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest