- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Visszatér a Pebble
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kekedi
senior tag
válasz Parallaxis #5093 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
válasz Parallaxis #5093 üzenetére
Nem ir felbontasi erteket, ezert nem tudni, h mi a felbontas. Csak a videoban ir felbontast, de ott se tudni melyik a nativ.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
kekedi
senior tag
Sziasztok,
Korábban írtátok a fotók készítéséné, hogy a 4:3-as képarány az eredeti kép, és a 16:9-es már levágott.
Megtudnátok ezt erősíteni?
Nekem az S6-on pl a 16:9-es az eredeti (Megnéztem a 4:3-ast és az van levágva)
szerintem ez lenne az ésszerű és az életszerű a mostani megjelenítők miatt (Mármint ha a 16:9-es lenne az eredeti kép).Köszi!
-
adamsauvage
aktív tag
ha a fokepernyon berakok valamit Hide Appsba az hova kerul?
iPhone 16 pro / Macbook Pro
-
Cultus
tag
Sziasztok!
Csak gyors kérdés!
Itt az ÖSSZEFOGLALÓ még üres?
Ugyanis ha rákattintok " Az összefoglaló kinyitása" gombra, semmi sem történik, csak eltűnik a felirat!
Minden más helyen működik, csak itt nem az S10 topikjánál nem...."Ha valakinek több boldog perce volt, mint ami fájt, az álljon elém, és árulja el a titkot, amit talált."
-
-
Teal'C
veterán
Na végre megtaláltam a tok tipusát amit kerestem.
[link]"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Bilux
veterán
Kányavári sziget Kis-Balaton
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
nbukta77
addikt
Az azert eleg gaz, hogy egy app- ot nem lehet torolni csak tiltani. Meg ertenem rendszer alkalmazasnal, de,hogy egy facebook nem torolheto az gaz.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Quverto
tag
válasz boogie84 #5075 üzenetére
En hasznalok hasonlo tokot mint a linkelt UAG, bar amit en hasznalok szerintem az jobb.
Ezt hasznalom [S10+ Tank] kifejezetten tetszik, hogy az elejet is tudom vedeni, meg nekem tetszik ez a robosztusos megjelenes ugymond. :D
[ Szerkesztve ]
Aki tudja mi az élet értelme az legyen kedves megosztani velem. :)
-
boogie84
veterán
válasz boogie84 #4681 üzenetére
További tapasztalat a Nillkin tokkal kapcsolatban. Ma vetem észre, hogy a tokot levéve a telefonról banán alakú lett. Középen a tok mintha eláállna minimálisan a telefon hátlapjától. Nem túl masszív műanyagból készült, így nem is kelti azt a hatást. Furcsa.
Egyenlőre visszatettem a cellara crystal tokba, amit a Vodánál vettem. 3600Ft. Masszívabb, vastagabb a Nillkin fekete műanyagnál, de kár h átlátszó. Viszont ebben biztonságban érzem a telefont!
Spigen műanyag tok iPhone 7-nél megnyúlt. Biztos h nem kísérletezek még egyszer ezzel.
Viszont az UAG PATHFINDER felkeltette érdeklődésem. Bár ennél a toknál fel kell adni a telefon formályát követő design-t. Ez egy tank.
Használ vki közületek ilyet? Be lehet ennél kedvezőbb áron szerezni? Milyen minőség?Ti mivel véditek a telefont?
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Teal'C
veterán
Frissítés volt mert asztali nézetben egész más az oldal?
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
vaguny
tag
soko70, Quverto, EgySrac:
Köszönöm a visszajelzést, megnyugodtam -
nbukta77
addikt
Ki hogy hasznalja a telot? Menuvel? Vagy minden a kezdokepernyon?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Szellem.
nagyúr
Egy láma kérdés: Valamelyik S10 verzióhoz van a csomagban valamilyen tok? Vagy ahogy elnézem a videókat, ez itthon nem lesz, nincs.
-
MODERÁTOR
A HDR+ videó felvételt az Exynosos is támogatja. Mindkettő chipsettel szerelt S10 teljesen ugyanazt tudja, pont ezért van letiltva a 8k felvétel az Exynososban, mert azt meg a Snapdargonos nem tudja.
Amúgy update-tel már javult a Exynos-os verzió üzemideje is, legalábbis a legtöbben itt azt írták. Képminőségben meg nem lehet nagy különbség, hiszen a Samsung nem teheti meg, hogy a saját hazájában rosszabb terméket dob piacra, mint az USA-ban.
Ja igen, mindegyik S10-hez jár az AKG füles, a miatt ne aggódj.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
melan
senior tag
Én ezt találtam, ami üveg és UV-ragasztós:
http://anitel.hu/spd/P5901737953667/Samsung-Galaxy-S10-Plus-UV-Blue-Star-kijelzovedo-ude lehet beérném "sima" fóliával, hogy ay ujjlenzomatolvasó sebességéből ne kelljen lefaragni, pl:
https://www.speedshop.hu/termekek/4021535/spigen-neo-flex-hd-samsung-galaxy-s10-hajlitott-kijelzovedo-folia-2db-elolapi-.html[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
persze h van benne AKG füles.. original dobozt kapsz ráadás még van benne egy tok is.. még én sem tettem le róla teljesen.. nekem van itthon smart biztosítás amit tudok érvényesíteni a telora.. 😁
egyébként itt vannak a videók [link]
[link][ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Grenczii
tag
Aliexpress-es UV üveget próbált már valaki? Esetleg tudna linket is küldeni arról ami bevált?
Ezt néztem ki magamnak ,próbálta már valaki?[link] -
ndavey
tag
válasz leslien #5033 üzenetére
Szia, köszi a linket, lementettem azért, bár én Wondamobileról néztem eddig. Miért nincs sok különbség? Az SD855 jobb teljesítményben (bár ez érdekel legkevésbé), energiafogyasztásban (ez szerintem leginkább standby állapotban érdekes, gondolom ott jön ki a kisebb nm-es processzor előnye). Továbbá van erre a verzióra GCam is amivel jobb éjjeli képek készíthetők, de olvastam olyat is, hogy alapból szebb hdr képeket készít a gyári kamera szoftver, némileg jobb a hangminőség. Támogatja a HDR+ videó rögzítést is amit ha jól tudom az exynosos verzió még nem. Szóval egyértelműen csak előnyét olvastam eddig a Snapdragon procisnak. Igen a garancia miatt tartok egy kicsit, de én lehet, hogy vállalnám a kockázatot, eddig nem nagyon írt senki gyártási hibákról, vigyázni meg így is úgy is vigyáznék rá.
Az viszont nem tiszta, hogy ehhez a verzióhoz jár-e gyári AKG füles vagy nem. A hirdetésben nem látom, hogy fel lenne tüntetve.[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
Sziasztok. Lehet csak beképzelem, de mintha gyorsabban merülne mióta a VolTe aktív.
We live in a simulated world...
-
thamasz
senior tag
Buds. Anno nagyon dicsértem itt a vezetékes fülest, és most ugyan ezt szeretném tenni a budssal is. Ez a hangzásra vonatkozik. Először megijedtem, mert többen rosszat írtak róla, és első hallgatásra nem győzött meg engem sem. Pár óra bejáratás után viszont hallhatóan kitisztult, és most már nagyon is jól szól. Érdekes módon eddig minden fülesnél a közepes harang volt a méretem, ennél viszont csak a legkisebb megy be a fülembe. Kissé nyom így is, de kezdem szokni, viszont cserébe egészen stabil, ez nem fog kiesni magától. Nálam jól bírja az aksi is, 4 óra után volt 60 százalékon. Igaz nem túl hangosan hallgattam közben. Először nálam is felemás volt a jobb és bal százalék, de két töltés után beállt.
Nem tudom milyen bt kodeket használ a buds, de gyanítom hogy valami alapot, ezen még csavarhatna a samsung, vannak ma már minőségibb kodekek is. Ez a gyenge pontja szerintem a vezetékeshez képest.[ Szerkesztve ]
-
EgySrac
tag
Esetleg valaki használ közületek Xpro UV nano glass-t?
-
leslien
nagyúr
mindenesetre ha kell vkinek akkor itt van az egyik ajánlott eladótól.. leveleztem vele és EU ból jön nincs rejtett fizetni való.. ha nem lehet akkor pls töröld..Samsung Galaxy S10 plus G9750 Hong Kong verzió..
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz leslien #5033 üzenetére
Nem tudom. Vagy egyáltalán nem nyúlhat hozzá a hivatalos szerviz, mert ilyen szerződése van a Samsunggal, vagy lehet, hogy tényleg sok eltérés van, pl. a csatlakozós sem ugyanott van a kijelzőhöz. De az biztos, hogy a hivatalos szerviz még pénzért sem fog hozzányúlni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
leslien
nagyúr
kijelzőt miért nem. lehet rajta cserélni?
ndavey #5021
azon voltam én is h rendelnek az ismert eladótól, de mivel nem sok különbség van ráadásul már csak Isocell szenzor van benne (a front kamera kivétele Imx 374) nem. éri meg..
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Valószínűleg van abban is magyar nyelv, de pénzért sem fogod tudni javíttatni a snapdragonost itthon (még kijelzőcserét sem!), és nem lesz rá semmi garanciád.
Szóval ha mondjuk véletlen leejted, küldheted vissza Kínába garanciáztatni, visszafele meg újra meg fogják vámolni (mint ahogy elsőre).
-
adamsauvage
aktív tag
a kereten levo mikrokarcokat hogy kerulod ki?
iPhone 16 pro / Macbook Pro
-
Cultus
tag
Ne általánosíts.
Én pl. még soha egyetlen telefonomat sem tettem tokba és nem is fóliáztam!
Sőt, nálam az az első, ha kiveszem az új telót a dobozából, hogy rögtön le is szedek róla minden fóliát!
Ennek ellenére minden telómat úgy adok el váltáskor, mintha új lenne!
Pedig 0-24-ben nyúzom a telefont, lévén az a munkaeszközöm!
(Ingatlan irodát vezetek, tehát gondolhatod, hogy nem csak dísznek van!)"Ha valakinek több boldog perce volt, mint ami fájt, az álljon elém, és árulja el a titkot, amit talált."
-
PeteePeti
őstag
Nekem egy ujjlenyomat van regisztrálva és tökéletes. Egy pillanatra oda erintem és már old, még csak ott se kell tartani. Igaz frissítés után újraregisztráltam az ujjlenyomatot. Szal nálam nincs panasz. S10+ amúgy.
OnePlus 12 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
dkovizoli
addikt
-
fjoe4030
csendes tag
A whitestone dome glass tapasztalatok engem is érdekelnének
-
tomson67
tag
Van egy olyan beállítás a telefonban, ami lehalkítja a csengőhangot hívás közben, nos ezt nem találom. Valaki tudna segíteni?
I was trojan...
-
bigsee
addikt
-
ndavey
tag
Sziasztok, rendelt valaki közületek SD855-el rendelkező modellt (pl: G9750-es típusjelű). Lenne hozzá néhány kérdésem, de lehet, hogy van olyan amire a többiektől is tudok választ kapni. Szerintetek a fent említett kínai unlockolt verzióban lehet a szoftvert magyar nyelvre is állítani vagy angollal tudnám csak használni?
-
tomson67
tag
Valamit nagyon félrenyomkodhattam rajta, mert az email-jaimat csak akkor kapom meg, ha felébresztem a kijelzőt... Mi lehet a gond?
I was trojan...
-
oAcido
aktív tag
Akiknek "rossz" az ujjlenyomat olvasó, azok biztos jó helyre rakják az ujjukat?
Ugyanis (mint korábban írta valaki) nem pont középen van a kijelzőben, hanem egy picit balra elnyúlik. Pár mm-t balra rakva az ujjat nem is kell ott tartani, elég egy gyors érintés és azonnal felold a telefon.
1 ujjlenyomat helyre egyből 2 ujjat érdemes felvenni. Ezzel csökkentve az ujjakról készült "képek" számát és így gyorsabban fogja beazonosítani (videó is volt már róla linkelve).
Szerk.: Nálam ezekkel a módszerekkel 10/10 felold, úgy hogy csak egy pillanatra érintem oda az ujjam.
[ Szerkesztve ]
-
bigsee
addikt
Előző egy-két oldal nem szól másról, mint az ujjnyomatról... Kinek frissítéssel javult, kinek a fólia levételével, kinek maradt sz@r (nekem). Frissítés elvileg javított rajta. Elvileg. Maradok az arcnál és a PIN-nél és vigyázok rá, hogy ne tudják meghekkelni...
Note 8 volt nekem tavaly, ordító különbség nincs. Az is jó, ez is.
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
No.01
őstag
2 kerdesem lenne: Valtozott mar az ujlenyomatolvaso sebessege/pontossaga a kezdetekhez kepest?
A kollegam elsok kozott kapta kezhez (S10+) de az elso frissites utan (talan 0.5Gb volt) vissza is kuldte mert szerinte nem volt se pontos es legfokepp nem gyors. En nem probaltam, de szerinte a P30 Pro (ez lett az S10+ helyett) lenyegesen gyorsabb es tovabb is birja.Gondolom nem sokan vagytok akik rendelkeztek hasonlo tapasztalattal, de az azert erdekelne, h egy regebbi valtozathoz kepest (S9) mennyire gyors?
A masik kerdesem pedig, h van mar barmi hir az uveget illetoen? WD igaz, h draga volt, de abszolute megerte es meg is mentett egyszer igy inkabb aldoznek erre, mint egy sima foliara.
-
Grenczii
tag
válasz Levente07 #5014 üzenetére
Nekem is ez most már elég , nem vagyok egy akksifetisiszta meg mindig van konnektor meg power bank kéznél:[kép]
A "luk" a csikon azért van mert akkor tettem fel a Spigen Neo Flex fóliát.Olyan egyszerű mint a gyári videón.(tokot rajta hagytam mikor feltettem)
Egy napja van rajt és nem ment alá por a szélén,nem esett még le és case friendly.Kicsit bőrös hatású,nem olyan crystal clear mint a gyári de sokkal vastagabbnak érződik,gyári nekem két hét után karcos lett elég rendesen meglátjuk ez hogy bírja. -
Bilux
veterán
Frissítés óta kereken 3% csökken az akkumulátor töltöttsége repülő üzemmódban. 9 óra alatt
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Quverto
tag
Ez termeszetes. En van, hogy ritkan meghallgatok 1-2 zenet full hangeron de az eszmeletlen, persze, hogy berezonal ugymond a telefon , de ez inkabb a hangzas miatt is van, bassusos zeneknel vagy pont a dropnal eszreveheto.
Szoval nincs baj a telefonoddal szimplan van egy "mini melyladad, vagy mini erositod" ki hogyan hivja. (Imadom az S10+ hangzasat)
Aki tudja mi az élet értelme az legyen kedves megosztani velem. :)
-
vaguny
tag
Sziasztok,
A héten én is egy S10+ készülék tulajdonosa lettem, így csatlakoznék a közösséghez.
Nálam egy Mate 20 Pro-t váltott. Összességében eddig nagyon tetszik a telefon, egy dolgot azonban megkérdeznék:
Alapvetően ugyan fülessel, vagy tv-re kilővek nézek videót, youtube-ot vagy erősítőn keresztül zenélek, de azért előfordul ugye, hogy mindezt a készüléken teszem...azt vettem észre, hogy bizonyos hangerő tartomány felett mindenféle hang torzulás nélkül ugyan, de kissé "rezonál, vibrál" a telefon hátoldala, annak is talán inkább az alsó harmadára igaz ez jobban.
Szeretnék utánajárni annak, hogy mindez általános-e?!
...feltélelezem, hogy az lehet, mert ez a hangszóró, azért amilyen hangzást produkál, talán nem csoda, ha kissé "megrezegteti a készülékházat"......ettől függetlenül azért szeretném megkérdezni az S10 és S10+ tulajoktól, hogy tapasztalnak-e hasonlót, esetleg konkrétan megnéznék-e egy akármilyen youtube videó közben, hogy 40-50%-os hangerőn vagy esetleg ennél is feljebb "tekerve", a kezükkel érintve a hátlapot éreznek/tapasztalnak-e hasonlót?!
Köszönöm előre is!
-
bigsee
addikt
válasz guriga1234 #5002 üzenetére
“+ sok szenzor már 16:9-es”
Ebben biztos vagy?
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Trollok komolyan
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest