Hirdetés
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndavey
tag
válasz
leslien #5033 üzenetére
Szia, köszi a linket, lementettem azért, bár én Wondamobileról néztem eddig. Miért nincs sok különbség? Az SD855 jobb teljesítményben (bár ez érdekel legkevésbé), energiafogyasztásban (ez szerintem leginkább standby állapotban érdekes, gondolom ott jön ki a kisebb nm-es processzor előnye). Továbbá van erre a verzióra GCam is amivel jobb éjjeli képek készíthetők, de olvastam olyat is, hogy alapból szebb hdr képeket készít a gyári kamera szoftver, némileg jobb a hangminőség. Támogatja a HDR+ videó rögzítést is amit ha jól tudom az exynosos verzió még nem. Szóval egyértelműen csak előnyét olvastam eddig a Snapdragon procisnak. Igen a garancia miatt tartok egy kicsit, de én lehet, hogy vállalnám a kockázatot, eddig nem nagyon írt senki gyártási hibákról, vigyázni meg így is úgy is vigyáznék rá.
Az viszont nem tiszta, hogy ehhez a verzióhoz jár-e gyári AKG füles vagy nem. A hirdetésben nem látom, hogy fel lenne tüntetve. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest