- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Fotók, videók mobillal
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
válasz Balzsika47 #35152 üzenetére
Elég szar szerintem. Nekem 3 éves, de még mindig 86%-osnak írja. 73%-osan már fél napot is alig bír ki talán.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
válasz Balzsika47 #35040 üzenetére
Hát igen, az s10 széria még felsőkategóriás volt, ezek meg középkategóriásak. Sajnos, ha most is felsőkategóriást szeretnél, az nagyon zsebbenyúlós lesz. Vagy nézel használtan s20/21/22 szériából.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz Balzsika47 #35035 üzenetére
S20 fe snapdragon verzió, esetleg a52s/a53s is jó lehet, ha Samsung vonalon maradnál. Esetleg flip 3 a méret miatt, de azt nem tudom, hogy Magyarországon mennyiért adják.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Theodorci
tag
Igen, szerintem mivel nagyobb az akksi jobb az üzemidő. Amúgy ha ebben az árkategóriában nézelődsz esetleg az A52s?
-
veterán
Igen. Valamivel nagyobb, mivel nagyobb az akksi.
-
grafnet
veterán
válasz Balzsika47 #35026 üzenetére
Én sem váltanék már a 10-es szériára.
Már nem csak a sw-es támogatás szűnt meg, a szervizek sem tartanak már semmit hozzá (akkut még találhatsz, de alaplapot már nem).
Ha csak a kijelző cserét nézed: 70-80 eFt, többi mint maga a telefon.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
TODI1111
veterán
válasz Balzsika47 #35028 üzenetére
Én már nem váltanék az S10 szériára, főleg, hogy most szűntette meg a gyártó a támogatást.
-
Theodorci
tag
válasz Balzsika47 #35026 üzenetére
Alapvetően nagyon jó a 10es széria szerintem, nagyon szerettem. Én február elején cseréltem le a 3 éves S10+t 23+ra. Akkor ilyen 3-4 óra SOTokat hoztam össze tök alap felhasználással (nem játszok, telefonálás, 2 SIM, chatprogramok, fb, stb). A 23 a kétszeresét tudja. De regalaxyba beadtam a 10et ahol cseréltek akksit ott még nem sikerült megtudnom így mennyire javult az üzemidő. összehasonlítani nem fogom tudni, mert nem én fogom újra belakni..
Arról tudj, hogy ugye nem jön több frissítés az S10ekre -
Ricardo
titán
válasz Balzsika47 #34136 üzenetére
Szerencsére még nem volt ilyen problémám, de szerintem függ attól miokozza a hibát.
-
Kroni1
veterán
válasz Balzsika47 #34094 üzenetére
Én S8-ról váltottam, szerintem megérte. Hiányozna a duplakopp, a 3 kamera, amelyek közül a wide nagyon bejött, nem is gondoltam volna. Amúgy az S8-at is imádom, ezért első körben akksit cseréltem benne, egy gyári 2021-es akksival nem lett jobb, vettem egy utángyártott Li-Pol akksit azzal jobb lett, de végül a kiváncsiság miatt lett egy 2 éves S10. Sajna az akksija ennek is szar, 2660mAh körüli, hetvenvalahány %-os a bh szerint, egy napot néha nem bír, szóval vedd figyelembe, h esélyes itt is lassan h cserélni kell, de ahogy olvastam S10-ben az akksicsere itt sokaknak hozott javulást, úgyhogy pár évig még nem lesz gond vele remélhetőleg.
S21-ről lebeszéltem magam az ára és a térerőgondok miatt, igaz a családban van két vodafonos és nincs velük gond elvileg. Kicsit bánom h nem egy S20-at vettem, mert arra még lehetett volna kijelzőbiztosítást venni simplenél, erre már nem engedi, de sztem hamarosan azt is kiveszik a listából.. Abból viszont a 3.5" jack hiányozna néha, és habár jóval erősebb az S20, de ezért a nagyobb akksi ellenére sem birja tovább sokak szerint, sőt! (A gsmarena tesztben: 79h vs 71h akkuidő az S10 javára) szóval S10 jó választás sztem.
[ Szerkesztve ]
-
csaba1203
addikt
válasz Balzsika47 #34094 üzenetére
Kicsit olvass vissza és minden kérdésedre választ fogsz kapni......
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gitáros topic
- További aktív témák...