Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hivatalos marketinganyagok a Pixel 9a-hoz
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
tibbike01 #35370 üzenetére
Itt találtam az árlistát, de nekem is gyanús, hogy ez bizony több lesz...
https://prohardver.hu/tema/re_samsung_galaxy_s10_es_s10_duplateszt/hsz_35346-35346.htmlKérdés, vajon megéri-e?
Közben látom, szerkesztetted. De érezted a különbséget az akkucsere után?
Nekem most is tökéletes az S10. Mindent is tud, ami nekem kell. Nulla játék, így ez a része nem érint. Méretre tökéletes. És kb. semmibe sem tudok belekötni, minden hasít, ahogy kell. Egyedül az akku, ami sajnos nem túl izmos, de ez nyilván új korában sem volt az.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro Max 256GB Függelten Állapot 10/10 Akku: 97% Jótállás: 2027.08.14
- IPhone 15 Pro 256GB Független Állapot: 10/10 6 Hó Jótállás! Akku: 92%
- Samsung Galaxy J3 Sm-j320FN 8GB Kártyafüggetlen 2016
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest