Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Tegnap megvettem az S10-es amerikai telefont (Qualcomm chip, Exínos helyett). Refurbished készülék, konkrétan mintha az új, gyári dobozból vették volna ki. Megy az ismerkedés (6-7 év Sony Compact vonal után - Z3C, Z5C, XZ1C).
Tetszik a telefon. A mérete megfelelő, pont ez volt a maximális méret, ami nekem még megfelel. Mindent tud, amire nekem kell (pl. zéró játék), szóval nekem ez best buy volt teljesen, ár-érték arányban.Olvasom vissza a véleményeket, de most SOS kellene segítség. Ráadásul már régebbi modell, lehet nem minden kapható, de így is óriási a kínálat. Fólia és tok kellene
Lehet itthonról, vagy akár eBay is (lehetőleg EU, hogy ne fél évet várjak rá).
Fóliákról itt olvastam: Link
Tokokról pedig itt: LinkTokból gondolom egy Spigen lesz. Jó lenne olyat, ami legkevésbé "zavaró" és rontja el a telefon kinézetét. Liquid Crystal, Ultra Hybrid. A Rugged Armor is tetszik, igaz ez elég masszív cucc, de cserébe talán jobban véd.
Fóliánál vagyok gondban. Van olyan, ami nem jön fel a szélein és valóban fedi az egész hajlított kijelzőt? Üveg, fólia, bármi, ami védené egy kicsit a kijelzőt. Vagy "becsomagolni" az egész telefont?
A Westendben van a Mobile Outfitters full body fólia. Erről olvastam a vélemények között nagyon jót és sok rosszat is. Sokan szeretik, sokan panaszkodnak, hogy pár hét alatt elvált a fólia, jön fel, stb. Tapasztalat?
És végül: wireless töltésre kinek mi jött be leginkább?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- iOS alkalmazások
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Horgász topik
- AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 / Radeon VII
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB 8GB RAM
- OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Sony Xperia XA2 Silver mobiltelefon
- Apple iPhone 16 128GB Fekete és Fehér Színben Bontatlan Új 12 Hó Garanciával
- Ryzen 7 CPU-k
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest