Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- iPhone topik
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnartibi
csendes tag
Gyári resetet nyomtam már. A beázás pedig több, mint egy hónapja történt, úgyhogy nem hiszem, hogy bárhol is vizes lehet még.
A vízállóság vs garancia kérdésben egyetértek, de sajnos ez van. Más országokban simán garanciális problémának minősül, nálunk ha elszíneződött az indikátor, akkor kapásból nem rendeltetésszerű használattal megtagadják a garit. Az indikátor egyébként a SIM tálcánál van, mert ugye csak onnan mehet be víz hivatalosan. De ha mondjuk gyárilag rosszul volt összeszerelve és a kijelző/hátlap ragasztásnál enged, akkor mi van? Akkor is elmehet az indikátorig a víz, pedig nem onnan jött be... Na mindegy, ezzel már sajnos nem tudok mit kezdeni, egy életre megtanultam, hogy hiába vízálló, nem viszem még csak víz közelébe sem.Szerintem is érdekes probléma egyébként, már csak azért is, mert az én hangom is kitűnő a másik oldalon, nálam is a másik fél hangja, de hogy hogy kerül vissza a másik fél a hangja, nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Projektor topic
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- Gumi és felni topik
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest