- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
karakpecze21 #17613 üzenetére
Nem a fájl mérethez kapcsolódóan írtam, hanem a fogalmazás pontosítása végett. 4k-t írtál a fényképhez, hogy még csak nem is vetted fel ekkorára a felbontását, de annak 12MP a max. felbontása. Ráadásul a gyári fényképező alkalmazással nem is tudod annak megfelelő felbontásra állítani még 16:9-es képaránnyal sem. Nincs jelentősége, csak pontosítani akartam a megfogalmazásod.
Egyébként hogy sikerült 40MB-os képeket csinálnod? Nekem max 2-3MB körüliek, de sok az 1 mega körüli. Igaz, én heic-be mentek, de akkor sem lehet ekkora különbség. Be van kapcsolva a mozgó fényképes mentés nálad?Szerk.: most néztem, még úgy is csak 5 megás lett. Természetesen a tartalomtól ez eléggé függhet, de akkor is sok a 40MB.
Ja, még valami: nem kapcsoltad be véletlenül a raw képek mentését is? Na az már lehet annyi.Na várj csak, most néztem mégegyszer mit írtál felbontási értéknek. Az honnan jött neked? Ennek 12MP-es a felbontása. Mitől lett az ~35MP?? Nem kevered valami mással?
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Macska topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- EA Sports WRC '23
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged